7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018 | BA.centerar.org

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018

Nakon uzimanja vremena da se opustite kroz praznika, želite da se vrati u svoju kancelariju svežija i spreman za osvajanje godinu dana unaprijed. Ali, to je prilično teško učiniti bez postavljanja specifičnih, dostižne ciljeve. Evo, sedam pokušao-i-istinito metoda za održavanje vaše karijere penje sve do 2018. Godine.

Twenty20

Stvoriti petogodišnji plan

Ovo je pravi trenutak da se zalihe svoje dugoročne težnje karijere. Želite li biti na čelu svog odjela u pola decenije? Da li želite da se radi svoj konsultantske kuće? Pisanje je san dole je prvi korak da je počinio to. Odatle, ispisati korake je potrebno da ostvarite svoj cilj, a zatim planiraju da ove godine pogodio nekoliko njih.

Twenty20

Mreža van kancelarije

Znajući ljudi u vašoj industriji ne samo da je pametan poslovnoj praksi; to je dobro mentalno prakse. Ćete doći do govoriti o ins i outs vaše profesije, pa čak i ako niste u potrazi za novi posao sada, što one vrijedne veze definitivno će vas koristi na duže staze. (Ili u najmanju ruku da vas pozivaju da više ured Božić stranaka.)

Twenty20

Upravljanje Vaš Inbox

Ovo je prilično jednostavan, ali to je vrijeme da biste dobili vaše navike e-mail pod kontrolom. Izdvojiti svaki dan proći i odgovarali na 30 minuta zahtjeva-to radi u određeno vrijeme, a ne tokom dana, osigurava ništa klizi kroz pukotine. Pokrenite godine na 0 i držati ga na taj način od pretplate na uslugu kao što je Unroll.me, koji objedinjuje pretplate da raznese svoj kutiju dnevno.

Twenty20

Naučiti novi Vještina

File ovaj pod: lični razvoj. To je uvijek dobra ideja da bi se na prakse industrije, alata i tehnologije promjene i zatim obrazujete u skladu s tim. Je svoje medijske firma ulazi u video ove godine? Prijavite se za klasu tako da imamo temelj i može pogoditi zemlju trčanje.

Twenty20

Ostati na tvom industrije

Nađi blog ili web stranicu posvećenu vašoj profesiji i prijavite se za njihov svakodnevni bilten. Možete pročitati ga na odlazak na posao ili dok olakšati u svoj dan na poslu. Držanje jezičke na promjene koje se dešavaju u vašem polju će vas opremiti sa znanjem da nastavi ubijanje daleko u 2017 (i šire).

Twenty20

Poboljšati svoj rad-Life Balance

Stalno neuhvatljiv posla i privatnog života ravnoteža je definitivno teško dobiti pravu, ali ti to možeš! Sve se svodi na granice: Šta ste spremni i ne žele da radim? Ako se apsolutno ne odgovara na e-mailove u 11 časova, neka vaše nadzornik zna. Most (dobar) šefove poštuju jasno definirane granice. Žele da napuste kancelariju ranije? Početi dolaze u ranijim čak i stvari.

Twenty20

Približite se uz vaš šef i saradnici

Niko ne pita da li ste postali najbolji prijatelji, ali svi možemo složiti čini radni dan ugodniji kada se zajedno sa ljudima koji vas okružuje. Podesite mjesečni happy hour sa svojim timom ili pronađite grupu aktivnosti možete sve uživati ​​zajedno. Hej, možete vjerovatno i rashoda to!

Povezane vijesti


Post Novac

7 parovi treba da imaju sve parove

Post Novac

7 načina da se ne zajebavate na grupnoj večeri

Post Novac

11 finansijske obaveze za očekivanje majki

Post Novac

Pokrenite sopstveni posao

Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće

Post Novac

Kako raditi od kuće bez gubitka uma (ili vašeg posla)

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u septembru

Post Novac

Koliko se savladati u nezgodnim situacijama

Post Novac

6 najboljih poslova za introverte

Post Novac

4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u aprilu

Post Novac

7 načina da izađete iz radne rute