7 načina da povećate svoju karijeru bez izgovaranja umrežavanja riječi | BA.centerar.org

7 načina da povećate svoju karijeru bez izgovaranja umrežavanja riječi

7 načina da povećate svoju karijeru bez izgovaranja umrežavanja riječi

Kako da biste dobili naprijed u poslu bez muke? Biti strateški o tome kako ulagati svoje dragocjeno vrijeme i energiju. Preskočite događaja koji izgledaju kao previše težak lift i teže, umjesto da rade u vezi sa poslovima koji izgledaju kao da ćete se zabaviti, naučiti nešto ili barem izgorjeti nekoliko kalorija. Pogledajte iznenađujuće načine modernog karijeriste se zamjene umrežavanje koktel sat inventivan nove aktivnosti.

NeueHouse / Facebook

Pridruži se Co-radni prostor

Feeling izolovana kao freelancer ili mladog poduzetnika? Pridruži se zajednički radni prostor, kao što su WeWork, Cross Campusor NeueHouseand susreću pisci, pravnici, računovođe, start-up, dizajnera, programera i još mnogo toga bez stvarno pokušava, aka preko ćaskanja u blizini zajedničke Kombucha slavinu.

Pridruži se Girl Gang

Ne zovi ovog Los Angeles-based klub grupe umrežavanje. XX Projectis način manje ozbiljniji i inspirativna od toga, zahvaljujući svojoj prijateljski dinamo osnivač Michelle Edgar, 30-nešto agent za talente i filantrop koji je pretvorio njen neformalni mjesečni meet-up prijatelja u način potaknuti ženski poslovni uspjeh. Događajima iz prošlosti su uključivala SoulCycle klasu uslijedila je panel diskusija (sa frape!) Žena wellness poduzetnika, i dolazi sljedeći je zabava exec prajmer na čelu sa legendarnim producentom Suzanne De Passe. (Godišnja članarina je 300 $).

Twenty20

Follow Your Digital Guru

Internet je pun dobrih savjeta. Na vama je samo da se odluče u. Kao tvrd-ljubav stil ohrabrenje? Gledati YouTube video zapise Gary Vaynerchuk (napomena: njegova kompanija, VaynerX, posjeduje PureWow). Želite li saznati tajne žena poduzetnica? Pratite angel investitor Ali Brownon Twitteru. Želim da praznik na eye candy služio sa strane kako-to-energičnost? Pratite Real Domaćica i osnivač Skinnygirl Bethenny Frankelon Instagram.

Provjeriti on-line Mentor ili Career Coach

Proširiti svoje vještine Set

Da ste možda želite napraviti okret od 180 stepeni, karijeru-mudar? Ili možda ste jednostavno želite da se zaustavi folira i zapravo shvatiti žargon vaših kolega. Oba su moguće putem online predavanja na UCLA Extension, gdje vrhunskih akademika naučiti stvarnom svijetu vještine u više od 200 certifikata programa, uključujući i rastuće polja kao što su marketing, naučnih podataka, održivost i poduzetništva. Samo žele naučiti određene vještine? Provjerite širok spektar praktičnih kursevima na Lynda.

Twenty20

Ažurirati svoj CV

Nekoliko podešavanja (uglavnom kozmetičke) sa svojim one-pager može biti ozbiljan igra changer. Od dodavanja link na svoj LinkedIn profil boja kodiranje ključne riječi, evo kako bi postali više hirablein deset minuta ili manje.

Naći nekog drugog novog posla

Osjetite nemotivisani da vaše karijere na viši nivo? Odstupite od toga slabeći anksioznosti i tražiti posao za nekog drugog. Ko zna? Povezujući svoj koledž cimer sa svojim stomatolog kćer može dovesti do nove mogućnosti za vas na način da nikad nisam razmišljala o tome. I naravno, to zvuči kao umrežavanja. Ali to je tako mnogo lakše ako uzmete konkretni cilj na umu iz igre.

Povezane vijesti


Post Novac

Pacijenti, sobe za meditaciju i besplatan doručak: Najbolji (i najgori) 7 radna mesta u Los Angelesu

Post Novac

10 tajni ljudi koji imaju budžet

Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće

Post Novac

Najbolja karijera za vašeg šefa

Post Novac

Splurge ili scrimp: Muški poklon vodič

Post Novac

8 načina da se uštedite na odmoru

Post Novac

5 greške koje biste mogli tajno raditi na poslu

Post Novac

To je i donacija odmora

Post Novac

Možete pismeno izvoditi klasu duševnog ciklusa (plus 5 drugih poreskih odbitaka koje možete preuzeti ove godine)

Post Novac

8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći)

Post Novac

4 najbolje kreditne kartice za ljude koji ozbiljno vole bodove po kreditnim karticama

Post Novac

Iznajmljuje 68k EUR, a iznosi 63k evra, kako su podelili račune