7 načina štednje novca na starbucksu | BA.centerar.org

7 načina štednje novca na starbucksu

7 načina štednje novca na starbucksu

Mmmm... Pumpkin Spice Lattes. Samo ako oni nisu postavili te vratiti $ 5 po komadu. Evo, sedam super-jednostavan trikova koji će vas spasiti gotovine na sljedeći Starbucks staze.

Twenty20

Donesite višekratnu upotrebu Šolja

Bilo da je putovanje kup ili redovne ol 'šolja, lanac kava će nagraditi vaše napore da se zeleni vi darivanja 10 centi popust od svakog pića. Naravno, ne može osjećati kao puno, ali ako idete svakog radnog dana, to je 50 centi štednje nedeljno i $ 26 godišnje. (Hej, sve sabere.)

Twenty20

Naručite Grande Coffee u Venti kupu

Kada mislite o tome, dodajte skoro pola inča mlijeka na svoj voljeni plavuša pečenje. Tako da ne čine puno smisla da morate rasipnički sipa nešto od toga se samo da to sve stane u čašu. Rešenje: Naručite grande, ali traži ga u venti kup umjesto. Problem riješen.

James Warwick / Flickr

I zatražite "Short"

Svi pozdravite tajna Starbucks izbornika. Vaš barista će znati samo ono što ste mislili kada ste zatražiti "kratak" pića umjesto visok. U osnovi, da ćete dobiti od osam unci kup koji dolazi potpuno natovarena istu količinu kofeina, ali po nižoj cijeni. (FYI, troškovi variraju ovisno o tome koja pije ste naručili.)

Simon Q / Flickr

Prijavite se za Starbucks nagrade

Slobodnog dopunjavanja povlastice poput u trgovini i besplatan rođendan piće-su nekako ogromne. Da ne spominjemo, uz svaku kupovinu napraviti, vi stalak se "zvijezde" (aka poena) koji dodati do besplatnu hranu i pića (poput onih petite vanilije-bean scones, njam).

Twenty20

Ili Get Your punjenje ići na samo 50 Cents

Ako nemate Starbucks nagrade kartice, i dalje možete napuniti svoju kafu ili čaj za djelić pune cijene. Jedina caka: Morate dobiti svoj 50-cent nadopuna pre nego ljto hoda kroz vrata. (Definitivno ukrasti za svakoga stacionirane tamo cijeli dan.)

Twenty20

Nikada oklijevati da ih spomene Starbucks Specials

Na primjer, happy hour. Svaki sada i onda, specifična Starbucks lokacijama nude upola cene pića na određeno vrijeme. (Na primjer, između sati 3 i 5 sati) Nikada boli da pitate, posebno s obzirom da zaista nismo živjeli dok ste uživali u venti Frappuccino za samo dva dolara.

Ashley Brown / Flickr

Gutljaj vode za slobodnu

Da, flaširana vrsta je opcija ako si OK granatiranje od $ 2 ili ste mogli jednostavno pristupiti barista i zatražite visok / grande / Venti šolja vode iz slavine na kuću. (Bez pitanja.)

Povezane vijesti


Post Novac

4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat

Post Novac

Iznajmljuje 68k EUR, a iznosi 63k evra, kako su podelili račune

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u avgustu

Post Novac

5 sneaky Uber hacks koji će vam uštedjeti ozbiljan novac

Post Novac

Vodič za Bitcoin: Sve što vam treba znati o kriptocurrency-u koja uzima oštar svet

Post Novac

7 načina da se ne zajebavate na grupnoj večeri

Post Novac

Ovi gradovi u SAD imaju najbolji stambeni fond

Post Novac

7 parovi treba da imaju sve parove

Post Novac

9 poreskih olakšica treba da znaju svaki vlasnici kuće

Post Novac

To je i donacija odmora

Post Novac

5 načina brzo poboljšati kreditni rezultat

Post Novac

6 Gotov novac greške dosta svako čini