7 sneaky načina za uštedu na ljetnom putovanju | BA.centerar.org

7 sneaky načina za uštedu na ljetnom putovanju

7 sneaky načina za uštedu na ljetnom putovanju

Napraviti najviše od svojih ljetni odmor s ovih sedam pametan načine za smanjenje troškova u špicu turistička sezona. Zdravo, nedelju dana na plaži ne mora razbiti banku.

Twenty20

OSTATI ulicom OD PLAŽE

Nekoliko blokova može uštedjeti koliko $ 100 noć - pa šta ako imate hodati sedam minuta do pijeska? Samo provjerite s hotelom ili Airbnb domaćina kako bi bili sigurni da ne treba posebnu propusnicu za pristup plaže (i pitati da li je potrebno da Byo kišobran).

Pregovarati o cijeni VAŠIH Airbnb

To je kao jednostavan kao i slanje e-mail domaćina prije nego što rezervirati. Objasnite koliko volite svoj stan / kuća / vila, ali zaista možete samo napraviti da radi za [ubacite vaš idealan cijenu ovdje]. Nemojte ih vrijeđati sa kontra ponudu način previše niska, ali ako se mjesto nalazi na pragu vašeg budžeta, nikad ne boli saznati o migolji sobi.

Fox Searchlight

Spominjati (I SVE) u posebnim prilikama

To je tvoj medeni mjesec! Ili rođendan! Ili možda je to samo dugo kasni vikend daleko od dece. Bez obzira na razloge za bijeg, neka menadžer zna unaprijed putem e-maila. (Samo reci: "Dragi Manager, To je moj rođendan Da li nudite nikakve posebne pakete ili ponudama!?") Čak i ako sve što vam daje je besplatnu nadogradnju, vredi govori gore.

RADNJA ZA CAR NAJAM DEALS Nakon što ste BOOKED

Neki besplatne savjete: Kad iznajmljivanja vozila, uvijek zadržavamo ali nikada u potpunosti platiti unapred. Evo zašto: Rezerviraj bez spuštanja kreditne kartice omogućava zaključavanje u datumima i stopa, a da vam opcije otvorene u slučaju da izvidimo bolju ponudu. (Uključite detalje rezervacije u AutoSlash i oni će vam poslati obavijest ako cijene naglo opada.)

Isto važi i za avionske karte I HOTELI

Disneyland na itinerer? Pratite park na Facebook, Twitter i Instagram prije nego što posjetiti. To je najbolji način da se ostane na vrhu bilo koje last-minute uštede ili ponudama. (Pedeset posto off Mondaypark prolazi? Score!) Isto važi i za druge atrakcije, kao što su restorani, muzeji i vodičem. Iznenadili biste se koliko uštede last minute ponude iskrsavaju.

Twenty20

PLAN ZA HIT PUTU U avgust

Loše vesti za djecu, ali dobra vijest za planove putovanja: Od back-to-škole se sve događa u kolovozu, to je idealno vrijeme da traže cijenu propade u nacionalnim parkovima i dijete-friendly destinacija. (Planiranje putovati sa svojim Sva? Obiteljski odmor je prilično neprocjenjivo. Pa šta ako su propustili prvi dan u školi?)

Povezane vijesti


Post Novac

Koliko se savladati u nezgodnim situacijama

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u septembru

Post Novac

5 stvari koje treba kupiti u crnom petak (i 5 stvari koje treba preskočiti)

Post Novac

7 načina štednje novca na starbucksu

Post Novac

Najbolja karijera za tvoj horoskopski znak

Post Novac

8 načina da se uštedite na odmoru

Post Novac

Chrissy teigen i druge strašne žene prolaze svoje tajne na ovoj konferenciji u Los Angelesu

Post Novac

Pokrenite sopstveni posao

Post Novac

Ovi gradovi u SAD imaju najbolji stambeni fond

Post Novac

Žene fudbaleri dobijaju 40 puta manje od muškaraca

Post Novac

5 dobrotvornih donacija koje niste znali su odbijene od poreza

Post Novac

Dakle, koliko je bogat Kim Kardashian stvarno?