7 stvari koje radite to verovatno uznemiravaju šefa | BA.centerar.org

7 stvari koje radite to verovatno uznemiravaju šefa

7 stvari koje radite to verovatno uznemiravaju šefa

Real razgovora: Čak i većina Stellar zaposleni su u opasnosti od vožnje njihove lud-zauzet šef dama se zid. Evo, sedam dosadne radne navike NIP sada u korijenu.

Twenty20

You Make Sve hitnog

Ogromna vaš šef ne-hitne prekidi u lice ili putem e-pošte je ne-ne. Pokušati izbjeći eskalaciju situacije koja se može riješiti sa strpljenjem (recimo, dan odmora odobrenja), ali zapamtite da je u redu da se bug joj nešto što bi moglo biti važno za kompaniju na dugi rok (kao neočekivani trošak koji treba joj odobrenje ).

Twenty20

Ili Zaboravite na petlji njom

Znati kada konopac u vaš šef može osjećati kao umjetnost, ali mislim da je to ovako: Ako je projekt dovoljno velik da herboss će je pitati za ažuriranje statusa, verovatno je pametan da zadrži clued u u svakom trenutku. (U većini slučajeva, to je kao jednostavan kao i slanje njoj brzo e-mail ponovimo na kraju dana ili nedelje.)

Twenty20

Pišeš Naslov linije koje su nejasne

Subjekta linije treba biti dizajniran da pomogne vaš šef prioritet joj inbox i državnih ono što vam je potrebno od nje u 60 znakova ili manje. To je razlika između napomenu da kaže: "Provjera u" i "Za Vaš komentar:. Polugodišnji izvještaj" Specifičnost uvijek pravila.

Twenty20

Možete Podijelite joj na Svi sati u noć

Shvatili smo, ti si pokušava da izgleda kao da ste na raspolaganju 24/7. Ali vaš šef ima društveni život, previše, i što više e-mailova vam poslati nakon radnog vremena, posebno ne-hitne vrste-više ona mora gaziti preko i provjeriti.

Twenty20

Ti si stalno u G-Chat

Osim ako je to uslov radnom mjestu, budite oprezni da ima previše chat prozore. Vi ne želite da vaš šef ikada osjećati kao da se bore za vašu pažnju, posebno ako je ona strpljivo čeka da potražite od svog ličnog convo pored vašem stolu.

Twenty20

I potrebna stalna Podsećajući

Post-it Notes. Google Docs. Prilično planeri papir sa puno pisanja sobe. Bez obzira na vaš sustav, provjerite si praćenje dati svoj šef ispred-of-rok ažuriranja na-dos... A ne obrnuto.

Twenty20

You Never Pokaži Enthusiasm

Čak i ako radite za vikend, nikad boli u cijevi se i pokazati istinski interes i podršku projekta ili zadatka. Tvoj šef je ljudsko biće, takođe, i tvoja pozitivnost računa za mnogo. (To bi moglo dovesti do promocije, tako da je to.)

Povezane vijesti


Post Novac

4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat

Post Novac

6 neradnih novca govori o rasporedu za januar

Post Novac

5 kreativnih načina da napravite dodatni novac (bez tona napora)

Post Novac

Kako podići netaknutu djecu

Post Novac

5 načina brzo poboljšati kreditni rezultat

Post Novac

8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći)

Post Novac

8 načina štednje na letnjim putnim putovanjima

Post Novac

6 pametnih preduzetnika o tome kako su počeli

Post Novac

Kako baciti večeru za večeru za 100 EUR

Post Novac

20 načina da sačuvamo 20 EUR ovog meseca

Post Novac

5 pitanja koja se uvek pojavljuju kada zaradite više od svog supružnika (i kako ih osvajati)

Post Novac

5 greške koje biste mogli tajno raditi na poslu