7 stvari koje se uvek prodaju u julu | BA.centerar.org

7 stvari koje se uvek prodaju u julu

7 stvari koje se uvek prodaju u julu

Navigacija na ljeto prodaje u srpnju svodi na jednu stvar: strategije. Jer ako misliš samo o stavkama koje je potrebno u julu, onda ste možda propustili na ozbiljne uštede na stvari koje ćete svakako je potrebno kupiti / zamijeniti niz put. Evo, sedam stavke da prati ovog mjeseca.

Twenty20

Pumpica Coats

Shvatili smo: Posljednja stvar koju možete nositi da uradite je probati na pumpicu kaput kad godina naglo rastu u 80-ih i 90-ih godina. Ipak, kupovina sada za ovu hladnom vremenu sječena da vas net popust u iznosu od 30 do 50 posto off. Hit do velikih trgovaca na malo (mislim Nordstrom ili Lord & Taylor) za uštede.

Twenty20

Kupaći kostim

Još jedna ušteda priliku da mogu iznenaditi: kupaći kostim sniženja početi već u julu. Evo zašto: Trgovine počinju da se način za jesen robe. (Ne, to nije tamo, ali to je na horizontu.) Plus, većina ljudi su već kupovala stilovima kupaći kostim koji su im potrebni u ovoj sezoni. Očekuju da vide uštede kreće oko 15 do 25 posto off.

Twenty20

Boja

'Tis sezone za unutrašnju-i na otvorenom-DIYs. (Razmislite o tome:. Ako je vreme toplo i lepršave, to je lakše za projekte u zrak-suho) Mesta kao Lowe-a to znaju, što je razlog zašto oni nude male popuste. (Obično oko 10 do 15 posto off.)

Twenty20

Kamkorderi

Naravno, vaš iPhone može snimati video, ali ni to ne može natjecati s nekim od glatke opcija kamkorder na tržištu. Brendove kao što su Sony i Panasonic imaju tendenciju da predstaviti nove modele u jesen (taman na vreme za praznike), što znači da ćete vidjeti kapi Cijena na ovogodišnjem modele čak i one sa najnovijim zvona i zviždaljke kao 4K i time-lapse snimanje već u julu.

Twenty20

Camping Gear

Sniženja na sve, od vreće za spavanje u šatorima da hladnjaka su norma u julu, s obzirom da je to vrhunac kampiranje sezone, a trgovci žele za kretanje robe. Ipak, najbolje je da kupuju krajem mjeseca kada je sezona počinje da se opustite. (Moglo bi se početi vidjeti bavi čak 60 posto off.)

Robertomm / Getty Images

Klima uređaji

Ako ste napravili to do juna bez klima uređajem, trgovine pretpostaviti spremni ste za godinu. Zato su počeli ponuditi uštede zasladiti dogovor Ako odlučite investirati. (Obično oko 10 do 20 posto off.) Samo ne put kada kupovina na vremensku prognozu koja je predviđanje najtopliji dan u godini.

Twenty20

Last minute Četvrti jul Travel

Naravno, planiranje ispred je odrastao način pristupa odmor. Ali ponekad, kao last-minute dama može pomoći da postigne sladak let ili avionske karte dogovor. Najbolje je da se pretplatite na e-bilten koji nude svakodnevno putovanje promocije (volimo let Deal) i kliknite kroz religiozno u sedmici vodi do vikenda.

Povezane vijesti


Post Novac

Kako žena iz Bostona čini 65 k EUR stvarno živi

Post Novac

5 pitanja za intervjue, uvek bi trebali biti spremni odgovoriti

Post Novac

Kako čikaka čine 47k EUR stvarno živi

Post Novac

Kako žena iz Minnesote koji zarađuje 107 k EUR stvarno živi

Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće

Post Novac

8 iznenađujućih načina da ne potrošite milion dolara ove praznične sezone

Post Novac

6 Gotov novac greške dosta svako čini

Post Novac

Najmanji domovi za prodaju u Dalasu za manje od 500.000 EUR

Post Novac

7 neugodnih novčanih momenata i kako ih rešiti

Post Novac

7 parovi treba da imaju sve parove

Post Novac

8 sneaky načina da postignete bolji ugovor na iznajmljivanju automobila

Post Novac

5 greške koje biste mogli tajno raditi na poslu