8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru | BA.centerar.org

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru

Dosta wanderlusting. Obećao si da ćeš se vratiti u Evropu 2016. Godine i, prokletstvo, ideš da se to desi. Jedno upozorenje: Definitivno ne može slomiti banci. (Pogotovo jer vaš automobil treba nove gume, vaš pas treba katarakte i imate pet vjenčanja između sada i juna.) Ne brini - imaš ovo. Evo, osam načina da se spasi veliki.

KNJIGA JEDAN avionska karta u jednom trenutku

Znate sve o čišćenje kolačiće, ali da li ste znali da rezervacije jedna karta u jednom trenutku može spasiti unovčiti? Evo i zašto: Airlines zapravo podijeliti mjesta u fare kante. Dakle, ako tražite dva trenera karte London, ali samo je jedan ostao na najnižoj stopi, tražilice će preskočiti preko najjeftinija karta i pokazati vam stope za dva mjesta u narednih fare klasu gore. Da prati razlike u cijenama, rezervirajte svoj itinerer... Onda se vrati i rezervirati tvog dečka.

OTVORITE kreditnom karticom uz MILEAGE bonusa

Na primjer, Sjedinjene MileagePlus Explorer Cardoffers 30.000 bonus milja (trošak povratnu domaći let ora jednom pravcu međunarodnog leta) ako potrošiti 1000 $ na kupovinu u prva tri mjeseca. (Samo budite sigurni da isplatiti ravnotežu odmah.)

NEGOTIATE CIJENE HOTELA (preko telefona)

Ne samo koristiti third-party stranice za hapšenje dobar stopa. Nazvati hotel (ako je to u Evropi, smeta vremensku zonu) i razgovarati sa pravog osoba koja popunjavanja recepciji. Mnogo puta, oni će vam pomoći da pregovaraju o cijeni koja je oko 20 posto niža od onoga što se nudi na Expedia ili Expedia. Booking stranicama često čine 30 posto provizije a, tako da štedi novac hotel ako želite rezervirati direktno.

Pitati o "EXTRA" HOTEL NAKNADE PRIJE NEGO ŠTO POGLEDAJTE

Cijenu sobe je rekao 200 $ po noći, ali kada ste odjavili, ti su se teretili $ 255. Naravno, porez na promet je jedna stvar, ali naknada za dostavu novina, Wi-Fi, čak i "turistički" porez su još jedan. Veterinar naknade kada check in tako da možete pregovarati bilo razne optužbe - ili nix ih u potpunosti.

RAZMOTRITE ODMOR NAJAM STRANICE

Airbnb nije jedina opcija. Nove lokacije iznajmljivanje odmor poput Kid & Coe i House Trip pomažu proširiti tržište za putnike koji traže da se izbegne lud troškove hotela. Razmislite o tome na ovaj način: Mogao bi provesti $ 350 noć na hotelskoj sobi u Parizu ili ste mogli potrošiti $ 150 noć na jednosoban stan sa svojom vlastitom terasom. Anketa kaže? Terasa.

PROPAST CAR NAJAM OSIGURANJE

To možeš trčati čak 30 $ extra dnevno, ali u većini slučajeva, vaš lični police osiguranja (a ponekad i vaše kreditne kartice) pokriva odmor - i sudara i odgovornosti. To je rekao, uvijek treba da se obratite osiguravača da potvrdi i komentar bilo isključenja (poput luksuznih automobila) pre nego ljto se na zakup tezge.

Otvaranjem posebne RAČUNA ODMOR UŠTEDE

Mnogo banaka zapravo dati mogućnost da izdvoji određena sredstva za posebne namjene, kao što je putovanje. Postavio cilj želite udariti (recimo $ 2,000 u trošenju novca), a zatim odrediti koliko bi potrebno da sačuvate tjedno pogoditi taj cilj. (Ako je vaš put je šest meseci, to je oko 77 $ nedeljno.) Automatizujte uplate na štednju i onda zaboraviti na njih. Kada je vrijeme za svoj put, unovče.

KEEP jezičke na TWITTER

Ako pratite mjesta namjeravate udariti se (hoteli, tvrtke za iznajmljivanje automobila, muzeji, pa čak i restorani), vi ćete biti prvi koji će znati o popustima, korekcije cijene ili, hej, dva-za-jedan specijalaca piće. U nekim slučajevima, to samo može spasiti nekoliko dolara, ali kada si na odmoru, svaki dolar računa.

Povezane vijesti


Post Novac

30 načina za uštedu novca za namirnice ovog mjeseca

Post Novac

10 najjeftinijih gradova u Americi

Post Novac

8 načina štednje na letnjim putnim putovanjima

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u septembru

Post Novac

5 stvari koje uvek idu na prodaju u oktobru

Post Novac

5 greške koje biste mogli tajno raditi na poslu

Post Novac

5 načina brzo poboljšati kreditni rezultat

Post Novac

6 najboljih poslova za introverte

Post Novac

8 načina da se uštedite na odmoru

Post Novac

7 savjeta za intervju koji svaki introvert treba da zna

Post Novac

Kako žena iz Bostona čini 65 k EUR stvarno živi

Post Novac

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara