8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći) | BA.centerar.org

8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći)

8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći)

Granatirali te ozbiljan novac za odmor, što znači da, ne, ne bi trebalo uzeti u ležećem položaju ako hotelskoj sobi je sub-par. Evo, osam puta uvek treba govoriti i pitati za svoj novac nazad.

Twenty20

Hotelskoj sobi nije čist

OK, definitivno primećen dlaku na ručnici kupaonice. Ne morate da se uspravi ceo boravak, ali vredi označavanje recepciji da ih znam da su nezadovoljni. Bez vikanja potrebno-samo pop dole (ili biranje ih iz telefona u sobi) i objasni situaciju. Oni će vjerojatno volontiraju popust, ali ako ne, to je potpuno u svoje pravo da traži povrat novca na barem jednu noć.

Twenty20

Ste bili optuženi kasno naknada

Ti AlwaysOn vrhu vaše kreditne kartice izjave-osim ovog mjeseca, kada ste putovali i potpuno zaboravio da platite na vrijeme. Ups. Ako je ovo vaša prva (ili, u redu, drugi) djelo, nazovite svoju banku i objasniti. Nakon smireno daje razlog za nestalim plaćanje, zatražiti kredit: Keeping vaše poslovanje je njihov broj jedan cilj, na kraju krajeva.

Twenty20

Imaš Bad Blowout

Pitali ste za volumen, ali hej, to nije muchvolume. Ako ste nezadovoljni servis koji nije dostavio kao što je obećao, progovori. Opcije: ili zastavu menadžera diskretno prije nego što platite ili pucati e-mail vlasniku salon nakon toga. (U ovom drugom slučaju, to nikada ne boli da dokumentuje loše frizuru sa sl.) Bez obzira na sve, biti direktna i pitati za svoj novac nazad. Ne radi se o dobiti jednu besplatno, to je o tome da ono što ste platili za.

Twenty20

Vaš Vodoinstalater Botched Job

Kućne popravke mogu biti nezgodno, ali ako ste Underwhelmed sa rezultatom posla, ne dozvoli da klizi. U većini slučajeva, to je prilično očigledno kada nije učinjeno posao korektno-an prelijevanje WC je prilično jasan znak. Ako je to nešto što ne mogu odmah otkriti (kao što je općenito slab pritisak vode ili curi cijevi), uvijek možete konsultovati Google ili drugo mišljenje od drugog izvođača. U većini slučajeva, vi se ne naplaćuje za konsultacije, samo stvarni popravak.

Twenty20

Ste kupili Razmažena Trgovina

Nije primetio jaja su napukli ili avokado je trulo dok se vratili kući? Ovo je još jedan slučaj gdje pametni telefon dolazi u ruci: Umesto da se odmah putovanje natrag u dućan, snap pic i spasiti svoj račun. Onda, sljedeći put kada kupujete-idealno, u roku od tjedan-go do kupca usluga štand prvi sa dokazima i pitati za svoj novac nazad.

Twenty20

Propustio si bez povrata novca leta

Ne, nisu granatirali se za osiguranje let, ali to ne znači da ne zaslužuju barem somemoney nazad. Porezi ste platili (ponekad čak $ 250) su zbog natrag na vas. To je zato što fare je onaj dio koji je bespovratne-su porezi naknadu vlade. Nazovite klijentski servis i žale. Oni će vam dati kredit za taj iznos, bez pitanja.

Urban Umbrella

Vaš Odjeća izmorila ranije nego Očekivani

Potrebno je samo nosio da Romper nekoliko puta, ali boja izbledela super brzo (kao što je u roku od 90 dana). Donijeti stavku natrag u dućan, čak i bez priznanicu-i razgovarati s menadžerom. Trebalo bi da te kreditirati tekući trošak stavke, dok je i dalje na policu. (Ako to više nije na policu, nikad boli tražiti prodavnicu kredit za buduću upotrebu.)

Twenty20

Vi ste bili Double Optužen za vino

Ovo možda izgleda očigledno, ali uvijek (uvijek) skenira vaš račun u restoranu. Iznenadili biste se koliko slip-up može dogoditi. Ako ste naplatio, tražiti povrat novca, čak i ako ne primjećujemo do narednog dana.

Povezane vijesti


Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u maršu

Post Novac

5 dobrotvornih donacija koje niste znali su odbijene od poreza

Post Novac

4 se bore za sve parove kada kupuju svoj prvi dom

Post Novac

9 ozbiljno cool radovi Perks koje ćete pronaći kod najzahtjevnijih start-upa

Post Novac

5 stvari koje će uvek reći kada tražite povišicu

Post Novac

7 načina da nikada ne platite ATM takse

Post Novac

10 zbunjujuća objašnjenja o poreskim obrascima

Post Novac

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara

Post Novac

6 tajni žena koje uvek promovišu

Post Novac

7 parovi treba da imaju sve parove

Post Novac

9 poreskih olakšica treba da znaju svaki vlasnici kuće

Post Novac

Kako podići netaknutu djecu