8 radnih mesta u zahtevu i koliko plate | BA.centerar.org

8 radnih mesta u zahtevu i koliko plate

8 radnih mesta u zahtevu i koliko plate

Trenutno traži: Promjena karijere. Ako se to odnosi na vas, imate sreće. Uradili smo trčkaranje za vas i izvukao zajedno popis 2016. Je najtraženijih (i najviše plaćaju) poslove, po zarada-sourcing web stranice Glassdoor.com. Vremena za prašinu od biografija je sada.

Twenty20

PODACI NAUČNIK

Prosjek Plaća: $ 116,000

Naravno, uloga zvuči pomalo nejasan, ali u suštini to je osoba na start-up tech-driven ili vladina agencija koja gleda na web podataka (mislim da Google Analytics ili Facebook) i daje preporuke da pomogne kompaniji steknu konkurentsku prednost. Potrebna vam je iskustvo u poslovanju i matematike, kao i sposobnost da komunicira metrike u tim ne-brojevi istomišljenici.

Twenty20

POREZ MANAGER

Prosjek Plaća: $ 108,000

Znanje matematike, FTW. Ova uloga je korak iznad računovođa. Evo i zašto: Umesto da radi za svoj standardni brojevi firma, ti bi najvjerojatnije nađete u kući u usponu start-up ili osnovana korporacija, krcka sve domaće i međunarodne poreza povezanih finansije. (Potrebna vam je diplomu iz računovodstva, FYI.)

Twenty20

MOBILE DEVELOPER

Prosjek Plaća: $ 90,000

Love Pokémon Go? Možda imate viziju za naredne genije igranje (ili ne-gaming) aplikacija. Jedno upozorenje: vještine kodiranja su obavezna. Ali to je u redu - da si hteo da se upišu u online coursefor, kao što je, zauvijek.

Twenty20

MENADZER LJUDSKIH RESURSA

Prosjek Plaća: $ 85,000

Zvuči dosadno? Ovih dana, HR poslovi su veoma razvijaju (na radnom mjestu strategija, anyone?) I mogu biti više o poboljšanju korporativne kulture i ažuriranje ured infrastrukture nego vođenje izlaz intervjua i postavljanje dentalnih planova.

Twenty20

Marketinški menadžer

Prosjek Plaća: $ 115.000

Ako ste dobri u prevođenju kompanija govore u porukama sa klijentima, ovaj visoki plaćaju svirku može biti savršen za vas. Sve kompanije - da li radite u medicinskim prodaje ili za modnu liniju - stalno otkrivamo nove proizvode da ostanu struje. Svoj posao? Pomoći fino podešavanje brendiranje (kao što je logotip ili slogan) i stvaraju alate za širenje riječ i generiranje prodaje.

Twenty20

IZGRADNJA Superintendent

Prosjek Plaća: $ 78,000

Hej, ti si već malo OKP, zbog čega je ovaj posao - upravljanje pokretnim delovima komercijalne ili stambene zgrade projekata - može biti u pravu po tvom ukusu. To je sve o pridržavaju rasporeda i zapošljavanje pravo proizvođača da se na rad i na vrijeme.

Twenty20

NURSE PRACTITIONER

Prosjek Plaća: $ 100.000

Ako vam se sviđa pomaže drugima i ne smeta mi malo krvi (ili povraća) svaki sada i onda, postaje NP si mogao zaraditi prilično paru - čak i više ako se odlučite da se specijaliziraju.

KONSULTANT

Prosjek Plaća: $ 84,000

Recimo da ste genije na korporativne strategije. Moglo bi se raditi od kuće (ili uhapšeno je koncert in-house) pomažući velikih kompanija promijeniti naravno... Brzo. Bonus bodova za poslovnu diplomu, ali marketing ili upravljanje (sa afinitetom za javni nastup) i računa.

Povezane vijesti


Post Novac

5 tajni žena koje vole svoj posao

Post Novac

Splurge ili scrimp: Muški poklon vodič

Post Novac

Kako da pogoršate svoje finansije u 32 jednostavna koraka

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u septembru

Post Novac

10 skupih stvari koje su u januaru koštale mnogo manje

Post Novac

Uštedite novac sa ovim 9 aplikacija

Post Novac

7 sneaky načina za uštedu na ljetnom putovanju

Post Novac

3 puta je u redu da razgovarate sa tvrdim brojevima koji finansiraju sa svojim prijateljima

Post Novac

7 Greške ATM-a koje možete napraviti

Post Novac

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018

Post Novac

4 najbolje stvari za kupovinu u junu (i 3 stvari koje mogu čekati)

Post Novac

8 najvećih radnih trendova za 2018