8 stvari koje se uvek prodaju u februaru | BA.centerar.org

8 stvari koje se uvek prodaju u februaru

8 stvari koje se uvek prodaju u februaru

Februar je pun toliko zabavno događaja kao što su Dan zaljubljenih, Super Bowl i početak poreza sezone. OK, možda to nije posljednja, ali dobra vijest je da je sada pravo vrijeme da se spasi veliki na sve gore, a zatim neke. Evo, osam stvari koje će se teško diskontiraju ovog mjeseca.

Twenty20

Madraci

Živeo prodaje Presidents 'Day vikenda. Priča se da popusti su vezani za činjenicu da je naša osnivača-posebno, George i Abe-bili su zapravo loše za spavanje. To ne boli da je to tri dana vikenda i skladišti u potrazi za brisanje prostora za proljeće robu. (Dva razloga koji su još mogući ako nas pitate.) Bez obzira na to, možete očekivati ​​velike markdownsto u iznosu od 25 do 30 posto.

Twenty20

Nakit

Biramo Valentinovo promocije. Naravno, verovatno ćete vidjeti cijenu cutsleading do Hallmark romantiku inspirisan odmor, ali ako ne možete izdržati do afterFebruary 14 kupiti komad bling, verovatno ćete vidjeti još veće uštede. (Ponekad se čak 60 posto off.)

Twenty20

Porez Software

Finansijski planeri će vas podsjetiti: Ne-ponavljamo-ne čekati do last minute (ahem, april) da počne organizovanje primanja. Podsticaj za dobivanje rano? Porez softver poput onog koji nudi TurboTaxand H & R Blocktypically se označava pad od 10 do 15 posto za ranoranioce. (Samo budite sigurni da cijena uporediti online trgovaca za štednju.)

Twenty20

HDTV

Možete zahvaliti Super Bowl za ovo. Trgovci znaju da je početkom februara je idealno vrijeme da se spustiti cijene HDTV. Mogli ste vidjeti uštede od čak 40 do 50 posto koji su doveli do 5. Februara I ako možete izdržati dok nakon velike igre, popusti će se vjerojatno povećati na 60 posto. (Hej, svi novi modeli su upravo predstavljen na Consumer Electronics Show u januaru prodavaonice su da biste oslobodili prostor.)

Twenty20

Veste

Vuna? Kašmira? Ne, trgovci znaju da u ovom trenutku u sezoni, vaše misli su na proljeće. Zato možete očekivati ​​teške popuste-čak 40 do 50 posto off na hladnom vremenu ruhu kao prodavnicama pokušati raščišćavati zime robu.

Christian Vierig / Getty Images

.Puffer Coats

Ista stvar kao i džempera. Koga je briga o aljkav pumpicu jaknu u ovom trenutku kada ste mogli investirati u slatko-i proljeće-ready-rov? Cue prodaje.

Chet_W / Getty Images

Klima uređaji

Kada je ispod nule, niko ne razmišlja o tome da li ili ne oni su spremni za ljeto vrućina. Istovremeno, vaš lokalni uređaj radnju mora da napravi prostor za hladnom vremenu opreme poput snijega i lopate. Pregledavati i materijalima (ili pretražite online) da vidimo šta popustima i ponudama možete naći. Čak 10 do 15 posto popusta na može dodati gore.

Twenty20

Krstarenje po Evropi

Za redovne kruzera veljače obilježava nešto što se zove "talas sezone" -a vrijeme kada putnici žele rezervirati vrhuncu sezone putovanja. To je razlog zašto biste trebali biti u potrazi za velike promocije ne samo dva-za-jedan se bavi, ali nadogradnje posebne kabine i kredite za kupovinu i hrane.

Povezane vijesti


Post Novac

Samo tri puta za prenos bilansa kreditne kartice

Post Novac

Kako stvarno živi profesor u Los Angelesu koji iznosi 61k EUR (i podržava njenog muža)

Post Novac

5 tajni žena koje vole svoj posao

Post Novac

7 pitanjima intervjua za intervju za posao sa kukavicom traže stvarni menadžeri

Post Novac

18 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na poslu

Post Novac

Kako da pogoršate svoje finansije u 32 jednostavna koraka

Post Novac

10 skupih stvari koje su u januaru koštale mnogo manje

Post Novac

Kako staviti 500 EUR u džep svaki mjesec

Post Novac

Kako čikaka čine 47k EUR stvarno živi

Post Novac

Whoop! Ikea je upravo povećala minimalnu platu

Post Novac

Da li je stvarno pametno da se pridružite finansijama sa svojim partnerom?

Post Novac

To je i donacija odmora