9 ozbiljno cool radovi Perks koje ćete pronaći kod najzahtjevnijih start-upa | BA.centerar.org

9 ozbiljno cool radovi Perks koje ćete pronaći kod najzahtjevnijih start-upa

9 ozbiljno cool radovi Perks koje ćete pronaći kod najzahtjevnijih start-upa

Kada LinkedIn je nedavno otkrio svoju listu od 50 najviše u zahtjev start-up u zemlji, bili smo impresionirani inovacije i rast, naravno, ali uglavnom smo buljili preko smiješno neverovatno korist kompanije. Evo, neki od prednosti planiramo na što ukazuje na našem sljedećem sastanku u HR.

PeopleImages / Getty Images

Free ridesCommuting na posao je takav drag. Ako samo ste bili zaposleni Uber, onda možete koristiti neki od svoj besplatni mjesečni kredita za vožnju u ured (ili um, na Uber Eats).

Smještaj creditGuys, zaposleni Airbnb dobiti godišnju $ 2,000 stipendiju da ostanu u Airbnb lokalizacija širom svijeta. Izolirano stablo housefor vikenda, anyone?

Vrlo casual haljina codeThere casual petkom i onda je ono što dizajn interijera platforma Houzz radi. Na svoj prvi dan rada, svaki novi zaposlenik Houzz dobija papuče nositi u kancelariji tako da mogu osjećati kao kod kuće. (Jer je njihov posao je domove, dobiti?)

Geber86 / Getty Images

Daju backAt Dropbox, koristi paket uključuje 32 volonterskih sati slobodnog vremena tako da zaposlenici mogu vratiti na uzrok im je stalo. Kompanija će odgovarati do $ 1,000 za sve donacije koje je Dropboxers dobrotvornim organizacijama.

Fun tim događajima (ali stvarno) Zaboravite na standard u petak uveče kompanija sponzorira happy hour. Na električno vozilo start-up Nio, dvomjesečni "put tim" znači lijepljenje kroz aktivnosti kao što su trivijalnosti i Scavenger lov. Ko je rekao da rad ne može biti zabavno?

A velikodušna davanja packageFourteen dana odmora? Pah.Cyber ​​sigurnosna kompanija Cybereason nudi zaposlenih neograničen odmor, naknadu za migranti troškova, besplatan ručak i zaposlenik upućivanje bonus do $ 5,000.

Jacoblund / Getty Images

Izvršni kafa chatsYou može ići godina ne vidim glavu gazda na nekim korporacijama, ali na sastanku svemira sastane, svaka nova automobila sastaje s jednim ili oba društva suosnivači uz kafu. Oni također dobiti div čokolade vizitkartu sa svojim imenom na njemu, što zvuči neverovatno.

Na licu mjesta perksPersonal finansijske kompanije Credit Karma nudi spa centar na licu mjesta za manikure i pedikure, nap kutke i posvećena sobe za muziku jam sessionima, stvaranje umjetnosti i retro arkadnih igara. Kako svaki posao bude učinjeno je izvan nas.

Dobar noćni sleepHow ne primi puni paket proizvoda spavanja (od madraca do jastuka) zvuk? To je ono što novih radnika e-trgovine kompanija sna Casper dobiti, plus nap mahune nalazi u kancelariji samo u slučaju da nisu dobili dovoljno zatvoriti oči sinoć. Hej, ovi momci su ozbiljni oko spavanja.

Povezane vijesti


Post Novac

5 stvari vezane za novac koje treba da uradite u septembru

Post Novac

8 najvećih radnih trendova za 2018

Post Novac

18 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na poslu

Post Novac

6 kreativnih načina za uštedu novca u februaru

Post Novac

Kako posjetiti Pariz bez potrošnje milion dolara

Post Novac

5 stvari koje će uvek reći kada tražite povišicu

Post Novac

8 finansijskih knjiga destilovanih u 50 reči ili manje

Post Novac

8 načina da se uštedite na odmoru

Post Novac

6 pametnih preduzetnika o tome kako su počeli

Post Novac

5 pitanja za intervjue, uvek bi trebali biti spremni odgovoriti

Post Novac

Da li je stvarno pametno da se pridružite finansijama sa svojim partnerom?

Post Novac

7 pitanjima intervjua za intervju za posao sa kukavicom traže stvarni menadžeri