Evo kako proći - očistite svoje finansije (i uštedite do 300 EUR ovog meseca) | BA.centerar.org

Evo kako proći - očistite svoje finansije (i uštedite do 300 EUR ovog meseca)

Evo kako proći - očistite svoje finansije (i uštedite do 300 EUR ovog meseca)

Ups, vaš "tretiraju yo'self" filozofiju pretvorio u "tretira yo'self previše" Naknada za prekoračenje. Osećamo vas: Pokušavam da obuzda svoj potrošačke navike u ovom gradu je kao da pokušavate da smanjite upotrebu kisika. Ali to je zapravo mnogo lakše nego što mislite. Evo nekoliko no-brainer savete koji će vam pomoći da sačuvate paket ovog mjeseca.

Twenty20

Napraviti kafu u HomeDeep dolje, znate da je vaš ovisnost Kyoto hladne Brewis problem (financijski, u svakom slučaju). I dok bismo neverask vam da ga se u potpunosti, caffeinating kod kuće čak i nekoliko dana u tjednu štedi puno više nego što mislite. Ako trgujete $ 25 nedeljno na to-go čaše za $ 16-ak mjesec dana na kvalitetu zrna (jedan 12-unca torba će vam oko 34 čaše dobijete), to je oko 80 $ mjesečno.

UnsubscribeAuto plaćanja: Istovremeno najpogodniji stvar ikad i propast našeg postojanja. Uzmite hard pogled na vaše mjesečne i godišnje članarine. Da li ste koristili samo pet od deset vašeg Classpass sesija prošlog mjeseca? Vrijeme je da unazaditi. (Uvijek možete dopuniti sa video kod kuće.) Koliko često ste reallyuse one Amazon Prime koristi? Imate li prijatelja koji želi da podijeli svoje HBO Sada lozinku? Nakon skeniranja naše financije i uzimanje vlastite savjete, spasili smo oko 60 $ u podmukla plaćanja.

Twenty20

Break Up sa svoj unutarnji Fast FoodieYes, bešavne može biti najbolji prijatelj New Yorker, ali provesti samo nekoliko sati nedeljno na ručak prepand ćete uštedjeti tona (u oba novca i kalorija, ako je to bitno?). Recite da ste granatirali od $ 70 nedeljno ($ 14 za ručak): Provedite pola da je Trader Joe-a, iskopa jedan lonac obrok u nedjelju i srijedu, i pozdravite dodatnih $ 140 do kraja mjeseca.

Dobiti RewardsIf vi ne koristite nedeljni izlete u apoteku kao priliku da spasi, to je vrijeme kada se prijavite sebe i mi znači stvarno se prijavili, a ne samo uzeti karticu kući i zaboraviti da zaista registrovati. Plenti kartica Rite Aid-a, na primjer, omogućava da stalak do bodova koristiti prema drugim partnerima kao što su AT & T, Macy ili Hulu. CVS je ExtraCarerewards kartica dolazi sa nedeljnim ponudama (kao što je $ 5 off kupovinu 15 $) i 2 posto natrag na gotovo sve. Pod pretpostavkom da redovito kupuju stvari kao što su sapun i papirnate ručnike, očekuju da će uštedjeti najmanje 10 $ mjesečno.

Bonus: Party Like to je tvoj BirthdayHave rođendan ovog meseca? Pa sada, izgleda kao da si veliki kandidat za neke besplatne stvari. Koristite naš vodič za besplatno rođendan thingsto pogledati kompletan spisak.

Povezane vijesti


Post Novac

To je i donacija odmora

Post Novac

9 poreskih olakšica treba da znaju svaki vlasnici kuće

Post Novac

5 Čikago žene dele svoje najveće radne greške (kako biste ih izbjegli)

Post Novac

8 stvari koje nikad ne smete stavljati na leto

Post Novac

5 mesta nikada ne koriste debitnu ili kreditnu karticu

Post Novac

4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat

Post Novac

6 pametnih preduzetnika o tome kako su počeli

Post Novac

Splurge ili scrimp: Kuhinjski alati

Post Novac

Kako dodati 5.000 evra vašoj uštedi do kraja godine

Post Novac

8 tajni genijalnih štediša

Post Novac

11 kompanija Perks, koja u osnovi dodaje novac u džep

Post Novac

Evo šta bi izgledalo budžet za vjenčanje 25k EUR