Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara | BA.centerar.org

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara

Pre nekoliko godina, hadto imate da Kate Spade torbu u srce roze, ali nažalost, ti stvarno doći samo jednom ili dva puta godišnje. Ili šta o tome trendi Ciljna dizajner Collab? Mislili ste da će postati ormar klamerica, samo da shvate da bude gurnuo dalje i dalje prema zadnjem vaš stalak. To je vrijeme da unovče. Evo pet stvari u ormar sa velikim preprodaje vrijednost u iznosu od 500 $.

Randy Brooke / Getty Images

Kate Spade Bag: $ 135

To Kate Spade torbu smo spomenuli? Moglo bi vam net $ 100 ili više na sajtovima kao što su eBay i Tradesy, ovisno o veličini i stanju u kojem je u Evo i zašto:. Torbe su lako prodati na preprodaji stranicama, jer oni su jednako privlačan ženama svih veličina odjeće. Samo imajte na umu da su oba mjesta tack na male provizije u iznosu od 10 posto. Ipak, to je mala cijena za platiti s obzirom da će držati ruku kroz proces prodaje. (Ebay ima čak zgodan torbu-prodajne guidewith listu najpoželjnijih brendova.)

Lululemon / Facebook

Lululemon Yoga hlače, rezervoara i Track Jacket: $ 120

Na sajtovima kao ThredUp, mogao bi zaraditi blizu $ 20 do $ 75 po treningu stavku. Što manje trošenje i suza, to bolje, očito. Aktivni trošenja koji je u novim ili "kao novi" će vam stanju dobiti najviše za svoj novac. I sve dok pratite smjernice od prodavatelja, mogao bi zaraditi najviše 80 posto od prodajne cijene.

@ DVF / Instagram

Diane Von Firstemberg Wrap Dress: $ 88

Ako je dizajner haljina (kao što je to u trendu DVF broj) pokušavate prodati je još uvijek u savršenom stanju, lokacije kao što je Real Real omogućiti da ode sa 70 posto prodajne cijene. Samo budite sigurni da biste pregledali popis prihvaćenih designersbefore isporučuje svoje stavke off. I zapamtite, posebno kod high-end stvari, nikad boli da ih pošalje u praonici prvi.

Lily Pulitzer za Target: $ 54

Vi ste bili prvi koji će skočiti na tom Lily Pulitzer za Targetcollab oko 2015. Šteta što nikad nisu našli na trenutak da nose ono što ste kupili. Savremeni marke (kao J.Crew ili Antropologija) sa stavke koje rasprodat nemoguće brzo su uvijek vrijedi popravi čak i godina kasnije-mode zavisnika u potrazi da ih zgrabe.

Kristin Sinclair / Getty Images

Manolo Blahniks: $ 112

U Sex and the City doba, ove cipele su bile u modi. Sada, da se trakama par se samo skupljaju prašinu. (Suza.) Lista ih sada i unovčiti svoj dobar ukus. Moglo bi se zaraditi onoliko koliko $ 50 do $ 125 (i onda neki), dok cipele su u tip-top formi. Čak i par razuman Nine West pumpscould neto vas 15 $.

Povezane vijesti


Post Novac

Ono što 2.500 EUR mesečno dobija u 8 naselja u Dalasu

Post Novac

9 načina da uštedite novac na računu za električnu energiju

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u avgustu

Post Novac

To je i donacija odmora

Post Novac

7 načina da smanjite troškove vašeg računa mobilnog telefona

Post Novac

10 skupih stvari koje su u januaru koštale mnogo manje

Post Novac

Koliko se savladati u nezgodnim situacijama

Post Novac

Ovi gradovi u SAD imaju najbolji stambeni fond

Post Novac

Najbolji poslovi za ljude koji vole gledati televiziju

Post Novac

9 tajni mame koji savladaju ravnotežu između rada i života

Post Novac

Pokrenite sopstveni posao

Post Novac

Samo tri puta za prenos bilansa kreditne kartice