Kako žena iz New Yorka, koja iznosi 95.000 EUR, troši svoj novac | BA.centerar.org

Kako žena iz New Yorka, koja iznosi 95.000 EUR, troši svoj novac

Kako žena iz New Yorka, koja iznosi 95.000 EUR, troši svoj novac

To može biti ozbiljan izazov vođenje računa o svaki dolar zaradio i potrošio, zbog čega mi tražimo pravi zaposlene žene da nam daju istinu o njihovim navikama potrošnje tokom mjesec dana. Ovaj put ćemo se inspiriran 26-godišnji viši financijski analitičar u New Yorku. U nastavku pročitajte sve načine ona provodi... I spašava.

Godišnja zarada: $ 95.000, plus godišnji bonusAnnual bonus u 2015: $ 25,000Monthly uzeti-home plaća: $ 5.320

Mjesečnih troškova:

Najam $ 2,150. To je puno, ali ja živim u rent-stabiliziran studio apartman u West Village, tako da smatram da je krađa.

UtilitiesApproximately $ 120. Ja nemam kabel (samo Internet), tako Time Warner je $ 60 mjesečno i moje struje i plina račun varira između $ 50 i $ 70. Upravo sam kupio A / C jedinica ovog mjeseca, tako da očekujem taj trošak će ići gore dosta.

401 (k) Ja zapravo ne daje ništa od mojih mjesečnih take-home plate. Bonus se oporezuje po višoj stopi (oko 50 posto), tako da doprinese toga, pretporeznih. Prošle godine, ja sam doprineo $ 5.000, što iznosi nešto više od 400 $ mjesečno.

DebtNone. Imao sam sreću da završe fakultet bez ikakvih studentskih kredita.

Transport $ 175. Trošak od mojih mjesečnih neograničen metro kartica je $ 116.50. Ja provesti ostatak na taksije ili Ubers tu i tamo, uglavnom kada sam noću.

Njega kose $ 100. Samo sam se šišao dva puta godišnje i svaki imenovanje mene košta $ 120, ali imam Barfly membershipat Drybar (80 $ mjesečno), koji uključuje dva eksplozija mjesec dana.

Namirnice $ 100. Ja sam najgori kuvar, tako da je moj namirnice se sastoje uglavnom od jaja i engleskog pogačice.

Poneti $ 440. Hrana je, gdje je većina moj novac ide. Ja pokupiti ručak svaki dan na poslu (200 $ mjesečno) i obično pokupiti brze hrane za večeru (240 $ mjesečno). I pokušati izbjeći koristeći bešavne jer između punjenja isporuke, tip i minimuma, ja koji troši mnogo više nego što sam to potrebno.

Medicinski $ 75. Ja nemam mjesečno medicinske troškove, ali to pokriva troškove za kontrolu rađanja i gostujući lekar, ginekolog i zubar tijekom cijele godine, plus male stvari poput kupnje flastere i Aleve.

ClothingIt ovisi. Ponekad, gotovo ništa. Radim sa svim ljudima. Jednom sam nosio dres dva dana za redom i na drugi dan je zatraženo-ne sarkastično-ako je košulja sam nosio bila nova. Dress code u mom uredu je posao profesionalno, tako da je nekoliko rezanih stavke (crnu haljinu, suknjici) ići dug put. Ipak, prošlog mjeseca, imala sam svadbu, pa sam potrošio oko 400 $ na novu haljinu.

Datum Noći 200 $. Moj dečko i ja volim istraživanje novih restorana i obično jede se jednom tjedno. Ja opravdati potrošeni novac, jer je to hobi uživamo radimo zajedno, na isti način kao drugi parovi idu na koncerte ili Broadway pokazuje.

Izlazak sa prijateljima $ 80. Ovo se prostire na oko jedan ili dva večere mjesečno.

Pokloni $ 50. Moji prijatelji i ja obično radimo večere za rođendane, koji u New Yorku, bez obzira gdje idete, je neizbježno najmanje $ 50 svaki. Moja sestra i ja ne kupim jedni druge poklone, a ako je roditelj rođendan, delimo troškove.

TravelThis fluktuira. Na primjer, davno rezervirali vikend putovanje u Torontu za $ 280. Let je bio $ 140 i ja provesti $ 140 ukupno za dvije noći po Airbnb.

Cell Phone $ 100. Ja sam i dalje na obiteljskim planu mojih roditelja sa AT & T jer smo nasledili za podatke.

Zabava 20 $ za Netflix i Apple Glazba. Takođe sam i dalje koristiti mog bivšeg dečka Hulu i HBO Goaccounts.

Vino $ 175, što je alarmantno jer je moj go-to bottle je $ 14.

Wild-Card Splurge $ 450. Upravo sam kupio A / C jedinica za moj stan nakon prolaska dva leta bez jednog. Kupio sam ga samo prije dva tjedna u skladu 90 stepeni vremenu, tako da je najbolje novac koji sam ikada proveo.

Želim da se pomoću (anonimno) u ovoj koloni za PureWow? E-mail [email protected]

Povezane vijesti


Post Novac

5 stvari koje će uvek reći kada tražite povišicu

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u novembru

Post Novac

Chrissy teigen i druge strašne žene prolaze svoje tajne na ovoj konferenciji u Los Angelesu

Post Novac

6 tajni ljudi koji svoj rođendan kupuju ranije

Post Novac

Da li je stvarno pametno da se pridružite finansijama sa svojim partnerom?

Post Novac

7 stvari koje radite pogrešno kada tražite povišicu

Post Novac

9 načina da štedite još više novca na Amazon

Post Novac

Kako posjetiti Pariz bez potrošnje milion dolara

Post Novac

11 kompanija Perks, koja u osnovi dodaje novac u džep

Post Novac

6 najboljih saveta za svakodnevnu uštedu

Post Novac

8 tajni genijalnih štediša

Post Novac

7 neugodnih novčanih momenata i kako ih rešiti