Koliko ovaj modni bloger provodi na njenoj garderobi (plus 7 drugih gorućih pitanja) | BA.centerar.org

Koliko ovaj modni bloger provodi na njenoj garderobi (plus 7 drugih gorućih pitanja)

Koliko ovaj modni bloger provodi na njenoj garderobi (plus 7 drugih gorućih pitanja)

Zar ne bi bilo lijepo da kačite autoportret ispred grafita zid, postavite ga na Instagram i zaraditi za život off poput? Pa, volim da te prekidam, ali kao profesionalni bloger zahtijeva mnogo više buke od jedne velike snimak. To je posao. I od kad smo bili radoznali šta košta da izgleda tako dobro kao svoj posljednji gram, pitali smo Love & Loathing LA'sfounder, Caroline Juen, sva pitanja smo uvijek pitao nalik koji kupuje svoju odjeću?

U redu, tako da ono što je najosnovnije način bloger zarađuje za život? "Brendovi partnerstvo sa uticajnim-zbog njihove ciljane niše ili njihovih velikih sljedeće-da pomogne tržište proizvod ili određenu poruku. Bum. "

Koji su neki iza-the-scene troškove poslovanja? "Na vrhu plaćanja mog fotografa i web dizajner svaki mjesec, i moram da platim menadžment tim, GoDaddy da bi moj sajt i bilo koje i sve razni troškovi (poput zapošljavanja advokata da formira LLC). Ko je znao? "

Profesionalni fotograf uvijek? Ili ste ikada uzeti selfije? "Profesionalna uvijek. Ja sam strašno na autoportrete. A ja nisam ni pokušao fotografiju tajmer još... Ali sada osećam iskušenju. "

Da li kupujete ili si nadaren većina svoj ormar? "To je oko 40 posto nadaren, 60 posto kupio mene."

Pa... Koliko ste troše na garderobu? "Monthly, to može biti bilo gdje od $ 250 do $ 1,000. To ovisi o mjesecu i šta se dešava. Na primjer, oko Coachella put, kada sam htio puno opcija, ja lako proveo gore od 1.000 $, možda čak i više. Redovne mjeseci, međutim, to je Reformacija haljinu tu i tamo, neke cipele, a Zara stop, itd "

A šta je sa kozmetički tretmani? (Znamo da možemo sabrati) "Verovatno sam potroši između $ 250 do $ 500 na mjesec dana dobijem nokte svaka dva do četiri nedelje, boja dotakla se svakih pet do šest tjedana, i trepavica ekstenzije svake druge nedelje."

I hranu. Plaćate za sve one amazing obroka? "Ja platiti za mnoge od njih, da, ali neki su comped. Trudim se da odem negdje 'novi' jednom ili dva puta tjedno, a ja bih rekao da se obično barem jedan do dva obroka mjesečno su comped. Uvijek sam plaćam svoje tip iako ako je obrok comped. "

I zato moramo pitati: vaš pogled na avo-tost "To je Los Angeles u obrok. Volim to. Live za to. "

Povezane vijesti


Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće

Post Novac

10 najjeftinijih gradova u Americi

Post Novac

5 grešaka koje možete napraviti kada podnesete svoje poreze

Post Novac

6 najboljih saveta za svakodnevnu uštedu

Post Novac

6 savjeta za pretvaranje bočne vreve u karijeru (od nekoga ko je to uradio)

Post Novac

Kako podići netaknutu djecu

Post Novac

10 tajni ljudi koji imaju budžet

Post Novac

6 znakova koji su vam potrebni za promjenu karijere

Post Novac

7 stvari koje tajno spuštaju vrednost vaše kuće

Post Novac

8 načina štednje na letnjim putnim putovanjima

Post Novac

5 tajni žena koje vole svoj posao

Post Novac

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara