Najbolji poslovi za ljude koji vole gledati televiziju | BA.centerar.org

Najbolji poslovi za ljude koji vole gledati televiziju

Najbolji poslovi za ljude koji vole gledati televiziju

Smo uvijek mislio na gledanje TV-a kao hobi-crta-ovisnosti, dok nismo shvatili da zapravo postoje gomila poslova koje plaćate da pijanka-gledati sve od ArrestedDevelopmentto Luther. Evo, pet karijere za ljude koji vole da gledaju na malim ekranima.

Twenty20

Netflix Sokovnik Dream popustu posao: juicerswatch neke od Netflix je 4.000 plus naslova i odabrati najbolje fotografije i kratke video snimke da predstavljaju, rekao je naslov kako biste pomogli ostalim korisnicima shvatiti šta gledati. Su plaćeni $ 10 po film ili emisiju, ali s obzirom da su tehnički nezavisnih izvođača, oni nemaju pravo na prekovremeni rad ili zdravstvene beneficije.

Netflix Tagger Još jedan savršen posao za svakoga čija je ideja zabave gleda OITNBand StrangerThingsall dan. Netflix tagera gledati filmove i TV emisije i identificirati odgovarajuće oznake pomoći kategorizirati ih (mislim "sportska drama" ili "akcioni film sa snažnom žensku ulogu"). Do označavanja mnogo titula platforme, oni pomažu Netflix pružiti žanrovima možda zanimati.

Twenty20

Zabava Novinar Ne, ne govorimo o stoji na crvenim tepisima i intervjua celebs. Mislimo na vrstu zabave novinarstva gdje gledate emisije i pregledajte ih za publikacije poput Vultureand AV Club. Savršen za ljude koji vole TV onoliko koliko vole imati i dijeljenje mišljenja.

Clip Istraživač Zaposleni prema emisijama poput Ellenand Late Night with Jimmy Fallon, clip researchersdo upravo ono što njihov naslov sugerira: Smatraju da su video snimke na TV-u i internetu koji se mogu ponovno prikazana na programe za koje rade. Osim istraživanja snimke, oni se ponekad pozivaju za opšte kopanje, kao što je pronalaženje informacija na sajmu gostiju.

Zatvoren Captionist Kompanije poput Caption Maxhire ljudi gledati video i stvoriti naslove možete odabrati da vidite na dnu ekrana (za osobe oštećenog sluha ili samo kada ste zaboravili slušalice na avion) ​​.Sometimes koristi sa stenotype rublja, captioners mora biti u stanju da unesete šokantno ogroman broj riječi u minuti, tako da usavršite na svoje vještine tastaturi prije nanošenja.

Povezane vijesti


Post Novac

5 stvari koje će uvek reći kada tražite povišicu

Post Novac

30 načina za uštedu novca za namirnice ovog mjeseca

Post Novac

7 neugodnih novčanih momenata i kako ih rešiti

Post Novac

Kako žena koja ulaže 48k EUR troši svoj novac

Post Novac

8 novčanih rezolucija koje treba napraviti (i zapravo zadržati) 2018

Post Novac

6 savjeta za pretvaranje bočne vreve u karijeru (od nekoga ko je to uradio)

Post Novac

Ovi gradovi u SAD imaju najbolji stambeni fond

Post Novac

7 stvari koje radite pogrešno kada tražite povišicu

Post Novac

7 savjeta za intervju koji svaki introvert treba da zna

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u junu

Post Novac

Koji četvrti u Čikagu imaju najbolje ponude za iznajmljivanje?

Post Novac

8 stvari koje nikad ne smete stavljati na leto