Najmanji domovi za prodaju u Dalasu za manje od 500.000 EUR | BA.centerar.org

Najmanji domovi za prodaju u Dalasu za manje od 500.000 EUR

Najmanji domovi za prodaju u Dalasu za manje od 500.000 EUR

Prilikom kupovine u ovom Red Hot tržištu, morate brzo donositi odluke ili sljedeću zainteresovana stranka će staviti u ponudu na traženu cijenu (ili više) brže nego što mogu reći ", dobrodošao kući." Evo nekih atraktivnih nekretnina koje su navedene za manje od $ 500K.

5528 Willis Avenue: $ 499,000

Ova tri spavaće sobe, dvije kupaonice kuća u istorijskom Vickery Place je sve o lokaciji, lokacija, lokacija. Mladi su preplavili za ovaj kraj u potrazi za njihov prvi dom, jer je samo nekoliko minuta od bilo gdje želite biti u (Centar, Donja Greenville, Uptown... Da nabrojimo samo neke). Njegova pozivajući obvojno trema i grand metra stropova čini ovaj 1.811 kvadratnih metara prebivalište izgleda mnogo veći nego što jeste. Zastavu može ili ne mora biti uključena.

Pogledajte popis.

502 S. Winnetka Avenue: $ 320,000

Vozite bicikl (ili hoda) do dahom Bishop Arts District iz ovog picturesqueCraftsman stilu kuća u Winnetka Heights. Sve od boja za uređenje je na tačke, a prirodno svjetlo čini cijelo mjesto osjećati živo. Ova tri spavaće sobe, dvije kupaonice kući ima 1.790 kvadratnih metara i svaki pedalj koji je upotrebljiv.

Pogledajte popis.

Shoot 2 Prodaja

704 Glendale Street: $ 499,000

Ozbiljno. Ono što žena može odoljeti snobovski ljubičasta, prerija stilu kuće u istorijskom Junius Heights? To je Južna svih stvari i lijep, i to potpuno nas čini imaju Steel Magnolias trenutak. Ova četiri spavaće sobe, tri kupaonice imovine pohvaliti 2.887 kvadratnih metara, pored mamuta dvorištu (redak u granica grada). Oh, i kuće sa kandža metara kade uvijek dobiti bonus bodova.

Pogledajte popis.

8530 Mediteranski Pogon: $ 390,000

Ovaj elegantan, sofisticiran Lake Highlands kući vrišti moderne sredine stoljeća. Svi 1.821 kvadratnih metara - koji uključuje tri spavaće sobe i dvije kupaonice - su renovirani da otkriju dom koji lako prolazi kao nove gradnje. Od kvarc countertops u kuhinji na Carrara mramor u kupaonicama, ova adaptacija je rađena u pravu. [[Cut ostatak]]

Pogledajte popis.

4911 Elsby Avenue: $ 499,000

Ima nešto tako sve-američki o ovom Briarwood ljepotu. Uspe da spakuje tri spavaće sobe i dvije kupaonice u svom kompaktnom okvir 1.478 kvadratnih metara. Ovo je klasična šarmer koji možete pokazati mami i tati kada posete. Od lišćara na stropovima svod, ovaj dom ima neke fantastične kosti.

Pogledajte popis.

Povezane vijesti


Post Novac

7 načina da se ne zajebavate na grupnoj večeri

Post Novac

Pokrenite sopstveni posao

Post Novac

7 stvari koje radite pogrešno kada tražite povišicu

Post Novac

Najbolja karijera za vašeg šefa

Post Novac

Ono što 2.500 EUR mesečno dobija u 8 naselja u Dalasu

Post Novac

8 radnih mesta u zahtevu i koliko plate

Post Novac

Splurge ili scrimp: Kuhinjski alati

Post Novac

4 najbolje kreditne kartice za ljude koji ozbiljno vole bodove po kreditnim karticama

Post Novac

Ove će biti najtraženije poslove 2030. godine, prema istraživanjima

Post Novac

Whoop! Ikea je upravo povećala minimalnu platu

Post Novac

Kako žena iz Bostona čini 65 k EUR stvarno živi

Post Novac

5 stvari koje uvek idu na prodaju u oktobru