Ono što 2.500 EUR mesečno dobija u 8 naselja u Dalasu | BA.centerar.org

Ono što 2.500 EUR mesečno dobija u 8 naselja u Dalasu

Ono što 2.500 EUR mesečno dobija u 8 naselja u Dalasu

U Dallas, to je sve o životu u svoj omiljeni susjedstvu. Od rowdy Uptown na neobičan Bishop Arts District, ima dosta opcija. Rooftop palube i yoga studio ili garaža za dva automobila i masivne travnjak? Ahhh, tako mnogo izbora. Dakle, mi ćemo vam pomoći: Evo šta $ 2,500 mjesec dana vas dovodi u osam Dalas naseljima. Gdje vidite sebe?

Uptown (2 BR, 2 kupatila)

Kokanje u sredini Uptown, ovaj profil ima luksuz kroz wazoo. Govorimo stropovi metra, gredom, granit countertops i drvene podove. Postoji čak i balkon, dva bazena dvorišta, fitness centar i soba za masažu.

Pogledajte popis.

Potkrovlje Row Dallas, TX

Cityplace (2BR, 2 kupatila)

Imali su nas u garažu i studija. Ova zgrada East Dallas nudi neke ozbiljne sadržaja u potpuno nova kuća u nizu zajednica: bicikl sharing, krovna palube s pogledom u centru grada, joga i biciklizam studio, i vode cipele salon u naselju stilu bazen.

Pogledajte popis.

Oak Lawn (2 BR, 2 kupatila)

To je jedan blok od EatZi je, ljudi. Ako to sami ne prodati, možda Carrara mramor u kuhinji i kupaonicama hoće. Ove jedinice dolaze off opsežan prepravke, tako da je naš pretpostavka je da oni neće biti na tržištu dugo.

Pogledajte popis.

Downtown (1 BR, 1 kada)

Ako želite da se u centru grada dogodi, ne možeš bolje od ove bahate, potkrovlje-style rezidencije u ovoj povijesnoj zgradi. Pored najslađi malo pošta koju ste ikada to vidite, ove zgrade se nalazi i Hospitality Sweet, koja je doslovno Božiji dar Dallasites sa slatkim zub. Zgrabite neke kiselo gummies i upoznajte nas krova.

Pogledajte popis.

Knox-Henderson (2 BR, 2.5 KADA)

Nalazi samo off Henderson Street, tvoj stan bi bio savršeni odmor nakon večernje istraživanje okolnih barova i restorana. Rade u centru grada? Ćete samo morati da napusti kuću deset minuta prije vremena početka. Oh, i zbog toga bazena? Mi pozivamo se preko ovog ljeta.

Pogledajte popis.

Bishop Arts District (2 BR, 2 kupatila)

Ya'll, kako slatko je to Craftsman u North Oak Cliff? To je potpuno preuređenu i manje od blok od restorana i barova. I sa ovim masivnim obvojno trema, nije teško zamisliti prijateljima okupljanje malo prije večere koktel prije migracije do Hattie ili Boulevardier za zalogaj.

Pogledajte popis.

Lakewood Heights (2 BR, 1 kada)

Šarm na ovom Lakewood Heights vikend je odmah iza. Jeste li vidio one uzidani? Pored dvije spavaće sobe, tu je i veliki dodatni prostor koji se može koristiti kao neformalni blagovaona, studija ili igraonica - kuća je vaša ostriga.

Pogledajte popis.

North Dallas (2 BR, 2 kupatila)

Vaš posljednji pokušaj da kažem da još uvijek živi u Dallasu prije nego službeno skakanje brod i kreće u burbs. I dok je sama kuća je malčice veći od većine navedenih stambene jedinice, vi dobijete masivan dvorište na parceli uglu i garažu za dva automobila.

Pogledajte popis.

Povezane vijesti


Post Novac

9 tajni mame koji savladaju ravnotežu između rada i života

Post Novac

9 ozbiljno cool radovi Perks koje ćete pronaći kod najzahtjevnijih start-upa

Post Novac

Krivično pismo je to i ne

Post Novac

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru

Post Novac

5 stvari vezane za novac koje treba da uradite u septembru

Post Novac

Ispao mi je kreditni rezultat od 590 do 815

Post Novac

Pravi žene na najvećoj finansijskoj lazi koju nikada nisu rekli svojim supružnicima

Post Novac

Koliko ovaj modni bloger provodi na njenoj garderobi (plus 7 drugih gorućih pitanja)

Post Novac

6 tajni ljudi koji svoj rođendan kupuju ranije

Post Novac

9 poreskih olakšica treba da znaju svaki vlasnici kuće

Post Novac

Kako žena koja ulaže 48k EUR troši svoj novac

Post Novac

5 pitanja za intervjue, uvek bi trebali biti spremni odgovoriti