Sedam razreda za upis | BA.centerar.org

Sedam razreda za upis

Sedam razreda za upis

Cooking Classes

I dalje možete kanalisati Julia Child, bez potrebe da se upišu u Le Cordon Bleu. Čak i ako vaš grad nema Culinary Institute, verovatno ima Sur La Tableor a Williams-Sonomawhere možete učiti u stvari kao što su ručno rađene tjestenine (ćete biti stručnjak u orecchiette i linguine za dva sata), kuva pivo i savladavanje vještine nožem.

College Nastava

Vratite se u školu bez trošenja denar sa Coursera, online čvorište nudi skoro hiljadu predmeta iz obrazovnih institucija širom svijeta. Rad, naravno može biti razrađen kao medicinski neuroznanost (na Duke University) ili kao zabavni kao život Andy Warhol (na Univerzitetu u Edinburgu). Možete stream online kurseva na svoje slobodno - kreću se u rasponu od četiri do 11 nedelja - pa čak i uzeti interaktivne kvizove i raditi na zadacima peer-procijeniti.

Komunikacija Nastava

Žele da iskoriste svoj unutarnji Virginia Woolf? Mediabistrooffers online radionice za svaki aspekt pisane riječi, od romana pisanja na Twitter marketing. Svaka sesija predvodi stručnjak industriji koji će vam dati stvarne povratne informacije o svom radu, tako da možete vidjeti stvarne rezultate.

Priroda Nastava

Kada je u pitanju planinarenje, mi detaljno vjerovati REI. (Zapamtite, Cheryl Strayed zakleo svojim stručnim savetima.) Sve 140 trgovine nude i tehničku i ruke na kurseve, tako da možete naučiti da promenite stan na bicikl, baviti s ozljedama u divljini u vezi i shvatiti kako je, dođavola, da se popne na kameni zid.

Škole stranih jezika

Studije pokazuju da je učenje stranog jezika može povećati svoju kreativnost i vještine rješavanja problema. Budući da većina nas don? T imati taj luksuz da studiraju u inostranstvu ili zadiranja u uranjanje program, škole jezika su put kojim treba ići. Volimo Tečno City (dostupno u New Yorku, Bostonu, Filadelfiji i Vašingtonu) škola koja, pored nastave, nudi nevjerojatno kul događaja - kao obilazak: Brooklyn Museum retrospektiva. Na francuskom jeziku, naravno.

Vino Nastava

Degustacije vina su dobri i sve to, ali ako stvarno želite igrati sommelier provjeri slobodno webinarsoffered kroz društvo vina edukatora. (Možemo? T čekati da slušaju? A Tale of Two Pinots.?) Teško oenophiles može čak i imaju za cilj da završi Certified Specialist vina programa.

Etiquette Nastava

Zabrinuti ste naišli kao manira klipane? Emily portal Post'se-učenje će fino podesili manira vi nastavu tijelo jeziku tehnike i poslovnih običaja. Što se tiče vaše navike laktove-on-the-table: Ne možemo vam pomognem.

Povezane vijesti


Post Novac

9 žena u Njujorku dele savete za promenu igre koje su oblikovale svoju karijeru

Post Novac

Kako žena iz Minnesote koji zarađuje 107 k EUR stvarno živi

Post Novac

7 pitanjima intervjua za intervju za posao sa kukavicom traže stvarni menadžeri

Post Novac

6 cijene koje možete (i trebali) uvijek pregovarati

Post Novac

9 načina da uštedite novac na računu za električnu energiju

Post Novac

5 mesta nikada ne koriste debitnu ili kreditnu karticu

Post Novac

6 savjeta za pretvaranje bočne vreve u karijeru (od nekoga ko je to uradio)

Post Novac

Ono što 2.500 EUR mesečno dobija u 8 naselja u Dalasu

Post Novac

Kako raditi od kuće bez gubitka uma (ili vašeg posla)

Post Novac

6 stvari koje mi je finansijski planer rekao da sam pogrešio

Post Novac

Evo spiska svih prodavnica koje nude besplatnu dostavu ovog rođendana

Post Novac

5 načina za pronalaženje mentora (koji se ne osećaju potpuno neugodno)