Sofi može pomoći da vam uštedi novac | BA.centerar.org

Sofi može pomoći da vam uštedi novac

Sofi može pomoći da vam uštedi novac

Čestitam: Vi napreduju u karijeri ste trenirao dugo i teško. Jedino sranje: Vaša diploma škole plaćanja učenik-kredit koštati više svaki mjesec od zakupa Audi.

Olakšajte sebi sa sofi.

Vodeći online vjerovniku čuva svoje klijente $ 14.000 u prosjeku za refinansiranje i federalne i privatne studentske kredite. I možete se počeli nowby popunjavanjem brzo online formular za pronalaženje stopa (potrebno je samo oko 10 minuta).

Sofi nema naknade aplikacije ili naknada za odobravanje. Osim niske kamatne stope (fiksna stopa od 3,50% do 7,24% Travanj * sa Autopay), ima dosta dodataka ne nude tradicionalnih institucija, uključujući zaštitu nezaposlenosti ** i usluga u karijeri (jer samo nikad se ne zna).

Pronađite vašu novu ratewith nekoliko prečica i danas preoblikuje svoju financijsku budućnost.

* Fiksni stope od 3,50% Travanj (sa Autopay) do 7,49% (bez Autopay) ovisno o kreditu rok odabrana, svoje kreditne i drugih faktora. Vidjeti April primjere i uslovima. Stanovnici Nevada nisu prihvatljivi za refinansiranje kredita u ovom trenutku, i varijabilni rate kredita se ne nude u Ohio i Tennessee. Nekoliko aplikanti kvalificirati za najnižu stopu. Da bi se kvalifikovali za najnižu stopu, morate imati odličan kredita i ispunjavaju druge uslove. Vaša stvarna stopa će biti u rasponu od stope gore navedenih i zavisiće od termina ste odabrali, uključujući i kreditne rezultat, korištenje kreditnih i povijest, dugogodišnje iskustvo, primanja i drugih faktora. Za varijablu rate kredita na sofi, 1-šestomjesečnog LIBOR indeks će prilagoditi mjesečno i otplate kredita će biti ponovo amortizuju i može promijeniti mjesečno. APRS za varijablu rate kredita može se povećati nakon nastanka ako je indeks LIBOR povećava. 0,25% Autopay smanjenje kamatne stope na sofi zahtijeva da se slažete da mjesečno glavnice i kamate po automatskim mjesečni odbitak od ušteda ili tekućeg računa. Korist će prekinuti i biti izgubljen za periode u kojima ne plaćate automatskim odbitak od štedni ili tekući račun.

** Ako izgubite svoj posao bez krivice svog, možete podnijeti zahtjev za zaštitu nezaposlenosti. Sofi će obustaviti vaše mjesečne uplate sofi kredita i pružanje pomoći pri zapošljavanju tokom trpeljivosti perioda. Kamata će nastaviti da se obračunavaju i da će biti dodan u vašu glavnice stanje na kraju svakog trpeljivosti perioda. Prednosti se nude u tri mjeseca koracima, a najviše 12 mjeseci, u ukupnom, tokom trajanja kredita. Da bi bio podoban za ovu pomoći koju moraju pružiti dokaz da ste se za i imaju pravo na naknadu za nezaposlene, a vi morate aktivno raditi s našim karijeru Services Department da traže novo zapošljavanje. Ako kredita je supotpisnik zaštitu nezaposlenosti odnosi gdje i dužnik i žiranata izgubiti svoj posao i ispunjavaju uvjete.

Povezane vijesti


Post Novac

18 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na poslu

Post Novac

6 poteza koje svaka žena treba napraviti do 40 godina

Post Novac

9 tajni mame koji savladaju ravnotežu između rada i života

Post Novac

Kako raditi od kuće bez gubitka uma (ili vašeg posla)

Post Novac

7 stvari koje radite pogrešno kada tražite povišicu

Post Novac

7 načina da nikada ne platite ATM takse

Post Novac

4 razloga za iznajmljivanje automobila (i 4 razloga za posedovanje)

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u decembru

Post Novac

10 skupih stvari koje su mnogo koštale u padu

Post Novac

Whoop! Ikea je upravo povećala minimalnu platu

Post Novac

8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći)

Post Novac

8 sneaky načina da postignete bolji ugovor na iznajmljivanju automobila