To je i donacija odmora | BA.centerar.org

To je i donacija odmora

To je i donacija odmora

Pod pokroviteljstvom Sadržaj Chase Ultimate nagrade

Dignu ruke: Da li je sezona godišnjih odmora potpuno prikradu? Super, onda smo svi u istom čamcu. Srećom, imamo neke smjernice poklon-davanje koje će učiniti kupovinu malo manje bolno. Ispod, šest i ne treba raditi želećete da počine u memoriju.

Twenty20

Da: Pratite Cijena Granice Grupe

Tako da ste odlučili da učestvuju u ovogodišnjem ured poklon razmjena? Sjajno. Ali prije nego što otvorite Amazon Prime račun, budite sigurni da pitam da li postoje pravila koje treba imati na umu. Zašto? Pa, ako postoji granica od $ 25 i pokazati vam se sa Echo Dotjust zato što se dogodilo da odaberete ime svog šefa iz torbe, ti ćeš da svi ostali izgledaju loše. Niko ne želi biti ta osoba.

Twenty20

Ne: Fall Prey Bad Last minute Gifting

Mi smo u potpunosti razumiju osjećaj očajni i od opcija, ali drogerija bombona i generički krema za ruke se tako bezlično. Ako morate ići ovaj put, barem da malo praćenje tragova saznati svoju omiljenu lokalni kafić ili gdje su se šišaju. A poklon kartica u jedan od tih mjesta pokazuje da ste obraćao pažnju.

Sponzorirani

Twenty20

Da: Iskoristite prednost nagradnih bodova Programi

Ti znaš sve one tačke kreditnu karticu koju muči se i ove godine putuju na osam različitih vjenčanja? Pa, sada je pravo vrijeme da ih u dobre svrhe. Prihvatljivi Chase korisnike kartica može otkupiti nagrade za poklon kartice na više od 150 trgovaca na Ultimate nagrada, od ljepote do restorana da putuju i još mnogo toga. Plus, za mjesec decembar, Chase Sapphire rezerve i Chase Sapphire Željena korisnike kartica može spasiti 10 posto kada se isplati pointsfor izaberite poklon karticama putem Ultimate nagrade. Štoviše, ovaj program vam omogućuje da koristite svoj zaradio poena na skoro sve, od poklon kartice na putovanja i iskustva. I dok god vaš račun otvoren, točaka nikada isteći. Štedi novac dok kupuje poklone? Da molim.

Twenty20

Ne: Zaboravite na Prijavljivanje o vremenu

Ako planirate da kupite ulaznice za predstavu ili koncert, čine ga točku na check-in sa primalac ispred vremena. Naravno, svi volimo element iznenađenja. Ali niko ne želi da se peti red sedišta Dragoj Evan Hansen samo da shvate da imaju poslovni put tog dana.

Twenty20

Da li: Napravite spisak svih treba da kupite Za

Ovo će osigurati da ne zaboravi nikome važno i pomoći da ste organizovali. Dobiti super specifične i dodati stvari kao što je maksimalni iznos koji želite potrošiti i na adrese za bilo kakve darove moraćete da brod. Mogli bismo i vama zvati gospođa Mraz.

Twenty20

Ne: Ignore Personal Preferences

Recite, da ste krenuli u kuću kolega za večeru, a vi sa sobom stvarno dobar bocu Syrah za hostesa. Naravno, znate koliko je velika da je 2014. Jean-Louis Chave Offerus St. Joseph je, ali... Tvoja domaćica zapravo ne pije. Izbjegavajte to neugodno grešku lagano držeći nožice na sve vaše giftees. Napomena: Također možete dodati ove informacije navedenih liste.

Povezane vijesti


Post Novac

18 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na poslu

Post Novac

10 tajni ljudi koji imaju budžet

Post Novac

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018

Post Novac

Najbolja karijera za tvoj horoskopski znak

Post Novac

Da li je stvarno pametno da se pridružite finansijama sa svojim partnerom?

Post Novac

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara

Post Novac

Chrissy teigen i druge strašne žene prolaze svoje tajne na ovoj konferenciji u Los Angelesu

Post Novac

5 savjeta za uštedu novca dok jedete

Post Novac

Ove će biti najtraženije poslove 2030. godine, prema istraživanjima

Post Novac

30 načina za uštedu novca za namirnice ovog mjeseca

Post Novac

Kako staviti 500 EUR u džep svaki mjesec

Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće