10 najslavnijih glumaca | BA.centerar.org

10 najslavnijih glumaca

10 najslavnijih glumaca

Baš kao i njihovi celeb roditelji, poznati potomstvo imaju sklonost za ljuljanje pistu spreman outfit kao da je nitko poslovanja. Možda je polarizirano Babiators ili Tinsi leptir-mašne, ili možda je to samo na činjenicu da smo ispustila visoko teren škripanje više ništa u pintu veličine obliku. U svakom slučaju može biti, ne možemo dobiti dovoljno mini mode i uspon malene djece trendseter. Od Blue Ivy Carter na Axl Duhamel, evo deset od najvažnijih stilski bébés osoba svih vremena

Sjeverozapad

Ćerka Kim Kardashian i Kanye West ima neke velike modne obuće za popunjavanje, a po svemu sudeći, ona je za izazov. (Oh, zdravo, maleni krzneni kaput i hiljadugodišnje roze znojenje.) Slučaj u točki, Nori i njena BFF Ryan (kćerka West publicista) matching krzno tobogana i klizanja haljine su tako na trend sada.

Blue Ivy Carter

Malo Mizz Carter već mogu raditi na crvenom tepihu kao profesionalac, ali Beyoncé i Jay-Z godišnji Halloween kostim ekstravagancije je ovo malo Fashionista je forte. (Mini Michael Jackson, anyone?) PS: Da li je čudno što mi želimo da vezenim koža Barbie jaknu u naše veličine?

Harper i Gideon Harris

Mali prepsters Neil Patrick Harris i David Burtka suvereno vladati kao dva od najvažnijih stilski djecu na Instagram od prvog dana. Sada, ako samo mogli uhvatiti cropped rakete, reflektirajuće shadesand vintage biseri kao napora kao Harper i Gideon.

Budućnost Zahir Wilburn

Ciara i budućnost sin već pokrenula uspješnu modeliranje karijeru sa Gap Kids, ali to ne znači da on ne igra za ljuljanje cut-off vintage tee, avijatičari i pocepao farmerke kao ultimativni bad boy.

Otis Sudeikis

Ovaj pupi hipster i sin Olivia Wilde i Jason Sudeikis stavlja naše poziranje-u-ispred-of-zida Instas na sramotu. Samo pogledajte njegove tamno plave skinny jeans i usklađivanje jakna-majica kombinacija. Otis je Totes u crno-bijeli, jer je bio u maternici.

Kaius i Skyler Berman

Nismo vidjeli nikoga siđite fedore i deda sandale bolje od Berman dječaka-sve zahvaljujući besprijekornu stajling mama Rachel Zoe (duh) i odjeću Collab novi klinci 's modnim veteran Paul Frank.

James Broderick

Očekujemo da ništa manje od ćudljiva Smolder i čist-cut beli bombarder sako od Carrie Bradshaw'sSJP i Matthew Broderick je 14-godišnji sin.

Jagger Ross

Zahvaljujući Ashlee Simpson i Evan Ross (sin Diana Ross), brak muzike i stil nikada nije izgledala tako sladak. Sve što mogu reći je: Jedva čekam Coachella 2032.

Ava i Deacon Phillipe

Pored činjenice da je Reese Witherspoon je cloneschildren su odrastali uronjen u mame brend odjeće, Draper James, oni jasno sljedeće u svojoj modi stopama. Plus, koliko tinejdžera znaš koji su dovoljno hrabri da rock roze svile maca luk?

Axl Duhamel

Cosmos uzorkom bombarder jaknu? Provjeriti. Ripped skinny jeans? Provjeriti. Sve crno visoki vrhovi cijeli dan? Provjeriti. Fergie i mini Josh Duhamel me postavlja visoke bar za modu malo dječaka, i volimo ga.

Povezane vijesti


Post Novosti

7 najkvalitetnijih parova u istoriji slova

Post Novosti

10 zahvaljivih filmova možete pogledati u post-turkey mrazu

Post Novosti

Welp, Bran je u suštini potvrdio da je noćni kralj

Post Novosti

14 najupečatljivijih trenutaka od 2018 gramada

Post Novosti

Kruna: Tonys, Er, vannastavne aktivnosti

Post Novosti

Ovi 31 gomolji žele da žive za bachelorette srce Rejčel Lindsay

Post Novosti

Bočeloret: Mila kunis i Ashton Kutcher su bachelorheads

Post Novosti

8 najzamenljivijih izgleda u gramatičkoj istoriji

Post Novosti

Nova je ovo nas epizoda 16 fotografija pregled Kates Viva Las vegas bachelorette party

Post Novosti

Na gladnim igrama koji su mrežna televizija, ovo pokazuje Reign vrhovni

Post Novosti

Pozdravi Kate Middleton i njenu najbolju 6 izgleda iz kraljevske turneje

Post Novosti

8 zvijezda koje su sjajno svetle kao dijamant u bljeskama na gramima od 2018. godine