6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja | BA.centerar.org

6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja

6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja

Neki od najboljih glumica su poznati po svojoj sposobnosti da se transformiše i fizički i psihički za uloge (gleda, Aileen WuornosCharlize Theron). Ali, za razliku od nas ne Thespians, kada je starleta zatrudni dok je igrao lik koji ne bi trebalo da bude sa djetetom, fizikalnost raste bebi bum bukvalno i figurativno mogu dobiti na putu posao pri ruci. Od proizvođača uređivanje skripte za Julia Roberts za postavljanje i kostimografa obračuna scena postavljanje i ormar Kerry Washington je, ovdje je šest poznatih koji su uspješno skrivali trudnoće dok je snimao.

ABC / Kelsey McNeal

1. Kerry Washington u 'Scandal'(sezona 3 i 6)

Od dressing Kerry Washington u rtova na krijući iza lampe, Shonda Rhimes učinio gotovo sve što je u njenoj moći da se izbegne pisanje trudnoća zvezde u Scandalstoryline. Prva prepreka je nastao 2013. Godine u toku sezone tri, kada je Washington postao trudna sa svojim prvim djetetom, Isabelle; zatim dvije godine kasnije 2016. Godine, za vrijeme sezone šest, glumica je bila trudna sa svojim drugim mala, Caleb. Raste bump Vašingtona uvjeren Rhimes i ABC da se smanji sezonu od 22 epizode na 16.

2. Ellen Pompeo u 'Uvod u anatomiju' (Sezona 6)

Ne zaboravite, kada Meredith Grey (Ellen Pompeo) donirala jetru da je otuđenim ocem u sezoni šest Uvod u anatomiju? Priča je zapravo smislio da prikrije prve trudnoće Pompeo je sa njom mala, Stella Luna. Iako je zvijezda pokušao da pokrije svoju bebu Bump pod Baggy piling je Grey'swriters na kraju je odlučio da prethodno film joj scene i neka mama-to-biti uzeti porodiljsko odsustvo ranije.

Focus Features

3. Reese Witherspoon u 'Vanity Fair'

U 2004. Film Vanity Fair, Witherspoon igra svađalica britanskog visokog društva, Becky Sharp, koji rijetko oblači ništa drugo nego obiman periodu haljine. Tokom snimanja, Witherspoon prikrivenog joj pet mjeseci raste beba Bump od strateški stoji iza namještaja i igra se garderobe njene lika. "Imali smo nekoliko scena u kojima je stomak izviruje malo, ali našli smo rješenja", rekao je Witherspoon Peoplewhen da je trudna sa svojim sada 13-godišnjeg sina, Deacon.

Getty Images

4. Sarah Jessica Parker u "Sex and the City" (Sezona 5)

Možda ste primijetili pete sezone Seks i Citywas za nijansu kraći od ostalih pet sezona. To je zbog toga što proizvođači smanjio sezone od 13 epizoda do osam u svjetlu SJP trudnoće sa sinom, James (14). Od baby-doll haljine za predimenzionirano kapute, odjel ormar jasno uživali izazov krije raste stomak petite zvezde.

Lionsgate

5. Kate Winslet u 'Divergent'

Ako ste platili posebnu pažnju na Winslet u ulozi Jeanine Matthews u 2014. Film Divergent, onda možda ste primijetili da je skoro alwaysholding iPad ili folder. Gle čuda, u Oskarovka je bila pet mjeseci trudna sa svojim sinom, Bear Blaze. Tokom šest mjeseci koje je provela snimala, posada je morao biti strateški sa uglovima i rekvizitima kamera da sakrije raste stomak. Šta je sa onim ludim-intenzivne akcijske scene? Ne brinite, a kaskadera ušao u za nju.

Warner Bros.

6. Julia Roberts u 'Oceanovih dvanaest'

Pri proizvodnji Oceanovih dvanaest 2004., Julia Roberts saznala da je trudna s ne jedan, već dva bebe: blizanci Hazel i Phinnaeus Moder. Srećom, Roberts nije se suočavaju sa mnogo izazova kada je u pitanju krije njen Bump, jer proizvođači veselo napisala svoju trudnoću u scenariju. I onda je bilo 14...

Povezane vijesti


Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca

Post Novosti

Imate povlačenje krune? Evo svega što znamo

Post Novosti

Evo kompletne liste izvođača 2018 gramičkih igara

Post Novosti

Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu

Post Novosti

8 najvećih šokova i iznenađenja u istoriji Oskara

Post Novosti

15 ludih trenutaka iz poslednjih 15 godina bachelora

Post Novosti

10 najboljih Le Creuset proizvoda za kupovinu tokom nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

Svi filmovi iz Disney-a koji su ušli u pozorišta 2018

Post Novosti

13 najboljih trenutaka od nagrada akademije 2018. godine

Post Novosti

Nova je ovo nas epizoda 16 fotografija pregled Kates Viva Las vegas bachelorette party

Post Novosti

17 bebica slavnih ne možemo čekati da se sastanu 2018. godine

Post Novosti

Bachelor: I prvi Crier sezone je