6 dame u trci da budu beogradske majmune marke | BA.centerar.org

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke

U redu, tako da znamo da je K Middy je iz runningwhen je riječ o ulozi djeveruša na Meghan Markle vjenčanju, pa se postavlja pitanje: Tko willwalk je niz prolaz u dvorcu Windsor 19. Maja?

Kevin Mazur / Getty Images

1.Serena Williams

Njih dvojica su bili bliski godinama-otkako su igrali igru ​​osoba flag football u 2014. Godini Markle opisao je najbolje prijateljstvo na njenom načinu života lokaciji u Tig: "Udarili smo ga odmah, slikanje, smeje kroz flag football igra koju su oba igraju u, a ne razgovor o tenisu ili glume, već o svim dobrim starinski girly stvari. Tako je počela naše prijateljstvo. "Serena je alsothe razloga Markle početku napravili toliko putovanja preko bare. (Zdravo, Wimbledon.)

2. Priyanka Chopra

Glasine su podivljala da Priyanka mogla u stvari preuzme ulogu zdravlja na Meghan i Harry je vjenčanje u maju. Dvojac navodno upoznao na večeri slavi žene u TV i su BFFs od tada. Chopra je u više navrata govorio Outin odbranu Harry i Meghan odnosom. Ona je uzeo Markle da vidi Hamilton, ulaznicu ne trošiti na bilo koji stari drugar.

3. Misha Nonoo

Govoreći o glasinama, tu je dosta kraljevskih glasine da Misha je friendwho postaviti Meg i Harry se na njihovom prvom sastanku. Modnog dizajnera je bila udata za jednog od najboljih prijatelja Harryja iz Eton, što ju svrstava u neposrednoj blizini princa. Hej, to je uvjerljivo! Markle i Nonoo prvi put sreli na ručku u Majamiju i bili drugari od tada. Nonoo čak dizajnirao bijeloj košulji koja Meghan nosio na Invictus Igre, svoj prvi javni nastup s Harry.

4. Millie Mackintosh

Bivši Made in Chelseastar često se pojavljuje na Markle Instagram feed. (Meg natpis na ovu Slika: "Najbolji popodne @ milliemackintoshofficial-ponosna na tebe, draga.") Da, definitivno kandidat.

5. Jessica Mulroney

Ona je modni stilista Justin Trudeau i Kanade prva dama, Sophie Gregoire-Trudeau. Ona je također bila BFFers sa Meghan otkako je prvi preselio u Toronto za početak snimanja filma odgovara.

6. Lindsay Roth

Meghan je služio kao kuma na koledž bestie Lindsay (koji je producent i autor) na svojoj svadbi prošle godine. Ukupno iš-u, ako nas pitate.

Povezane vijesti


Post Novosti

Ovo smo mi: Sudbonosna čili

Post Novosti

12 linija od prijatelja koji nikad neće stari

Post Novosti

Nova igra tronskih fotografija je ovde

Post Novosti

Pogledajte pogled na veličanstveni grad gde će megan marka i kraljevska porodica provesti božić

Post Novosti

Deset najboljih momenata od osamdesetih oscara

Post Novosti

7 najkvalitetnijih parova u istoriji slova

Post Novosti

Procrastinators, radujte se! Amazon je upravo objavio tona zadnje dekoracije halloweena

Post Novosti

Ovo smo mi: Ne svako Clooney vodi do Georgea

Post Novosti

Kruna: Da oprostite ili deportujete? To je pitanje

Post Novosti

Bachelor: Dobrodošli u naj dramatičniju sezonu

Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Sam Rockwellovoj supruzi za podrsku, Leslie bibb

Post Novosti

Bachelorette: Ellen DeGeneres, klovn klovna i rvanje u blatom