6 najboljih momenata od tinejdžera targaryen i prvog sastanka Jon Snowa | BA.centerar.org

6 najboljih momenata od tinejdžera targaryen i prvog sastanka Jon Snowa

6 najboljih momenata od tinejdžera targaryen i prvog sastanka Jon Snowa

Na sinoćnjem epizodu Game of Thrones, najočekivanijih sastanak u nizu istoriji dogodio: Jon Snow i Daenerys Targaryen (Queen of Meereen, Majke Dragons, kalisi Velike Grass mora, osigurač od Chains.we da nastavimo ) došao licem u lice.

Strastveni GoTfans sanjao kralja na sjeveru (Kit Harington) i Khaleesi (Emilia Clarke) će odmah pasti u ljubavi i čine najmoćniji (i lijepa) savez u tvrde Iron Throne. * Prays David Benioff i DB Weiss brod Jon i Dany * Ali, uzdah, sastanak nije baš odigra kao glatko kao maštao. Umjesto toga, dvojica lidera ojačani glave, loše. Pretpostavljamo oštre verbalne sparing i bitku za napuhanim naslova mogao cvatu u nešto posebno à la je izdajnički gimnaziju zaljubljena. Na kraju krajeva, Jon Snow će biti rudarstvo Dragonstone dok on ima dovoljno pobjediti vojsku mrtvih. Evo, šest STANDOUT trenutke iz jedne od najvažnijih sastanaka-koji mogu ili ne bi bio prepun seksualne napetosti (šta, samo nas?) - u svih sedam sezona ima.

Kada Dany šutnuo stvari sa sa Power Play

Ne samo da Khaleesi ne pozdravi Jon Snow i co. Po dolasku u Dragonstone, ali je takođe naredio svo oružje i njihov brod biti oduzeto, praktično ih čineći zatvorenika otoka. Možete li vi i pokazati Snow ko je gazda, Dany.

I Ozbiljno Da ne Let It Go da je Kralj na severu treba Savijte koljena

Nakon prvog sastanka zaštitnika Sedam kraljevstava, strahopoštovanje i terora pišu svuda Jon lice. Vjerovatno nije pomoglo da Khaleesi popis dostignuća i naslova traje najmanje pet minuta da brzo izgovoriti. Šah-mat, Snow.

Kada Jon Snow Odbio da Savijte koljena i verbalnog Sparing Begins

Jon Snow možda ne znaju ništa, ali on se diže na prestižnom vodeću ulogu zbog čistog granulacija i teško zarađeni poštovanje iz njegove peeps. Saviti ovo koljeno, dama. * Seksualna napetost i borba za vlast nosači *

I Jon Snow je napomenuo da celu vojsku mrtvih Thing

Samo da smo svi do brzine, dva moćnika kako se zove jedna drugu doo doo headscrazy, insistirali su oboje, odnosno zakoniti vladari Sedam kraljevstava i tražili su pomoći u borbi protiv jedni drugih ratova. Idemo u odličan početak ovdje. Nema veze što Jon nije 100 posto siguran da li je zatvorenik Dragonstone. Status: To je komplikovano.

Kada su konačno HASHED It Out i Made Nice

"Jany" konačno staviti na stranu svoje razlike i imali srca srcu, gdje su naučili komunikacija je ključ za uspješan odnos. Kažeš da ima šanse.?

I na kraju, kad Zmajevi Dramatično odleteo Mark the Dawn nove ere

Lock dva vrlo jaka glava, atraktivan ljudi na otoku i nikad se ne zna šta se može desiti. Gledajući vas, Temptation Island. Koliko dugo je potrebno da kopaju Dragonstone, u svakom slučaju?

Povezane vijesti


Post Novosti

Kruna: Tonys, Er, vannastavne aktivnosti

Post Novosti

Nikad nećete pogađati zašto je Chrissy Teigen tražio navijača za 6 bananskih banana

Post Novosti

Rangirano je 8 najvećih filmova Charlizea Therona

Post Novosti

100 najpopularnijih imena pasa iz 2018

Post Novosti

9 kraljevskih vjenčanih tradicija koje možemo očekivati da vidimo kada su Harry i Meghan vezali čvor

Post Novosti

Deset najboljih trenutaka iz priče o sluškinici

Post Novosti

8 glumaca koji su se skupili da pomognu žrtvama uragana

Post Novosti

15 tv emisija koje su bolje od knjige

Post Novosti

Bachelor: Dobrodošli u naj dramatičniju sezonu

Post Novosti

Sweet Angel Kristen zvona spasla je roditelje Josh gad iz uraganske irke

Post Novosti

Apsolutno najlepše komade čipova i nova ciljna linija Joane Gaines

Post Novosti

Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu