6 Netflix originalna serija dolazi 2018. godine | BA.centerar.org

6 Netflix originalna serija dolazi 2018. godine

6 Netflix originalna serija dolazi 2018. godine

Emisijama poput čudnije stvari, Mindhunter i Orange je nova crna, nema poricanja Netflix slomljena originalne serije igra u 2017. Dakle, ono što možemo očekivati ​​od streaming giganta u 2018. Godini? Hint: Original serija dominacija je definitivno na listi obaveza.

Arrested Development čini njegov povratak (opet), i Gillian Jacobs i Paul Rust su se vratili za treću sezonu Judd Apatow scenario serije Ljubav, ali je 'Flix ima gomilu novih originalne serije krije u rukavu. Evo, šest Netflix originali smo uzbuđeni da gledamo u 2018..

Sve valja! Ovaj dolazak-of-age serije u venu Freaks i Geeksfrom Ben Yorku Jones i Michael Mohan definitivno ima našu pažnju. Pola sata Dramedy zvezdica Peyton Kennedy (NBC Taken) i Jahi Winston (novo izdanje Story) i prepričava šta se dešava kada A / V klub suočava akciju drama klub na 1996. Oregon visok school.The Balada o Buster ScruggsJoel i Ethan Coen, zvani braće Coen, stvorio ovaj šest-dio zapadne antologiju serija koja govori priče od granice. Ako si u najnovije serije HBO-a, đus, a zatim pripremiti da vidi James Franco i Zoe Kazan ponovo okupili u vrlo drugačijem okruženju.

Izgubljen u SpaceNo jednom voli restarta više nego Netflix. Sljedeći na listi redux je Lost in Space, u kojem glumi Parker Posey, Toby Stephens, Raza Jaffrey i Molly Parker. Kao i original, premisa je postavljena oko porodica koja je izgubila u prostoru (ga?) I svjetlosnih godina daleko od svojih odredištu.

Bobby Banka / Getty Images

ManiacTrue navijači detektiv, uzeti u obzir. Oskarovac Emma Stone i Jonah Hill zvijezda u ovoj adaptaciji norveške crna komedija skup u '80 duševnoj bolnici iz briljantan um True Detective sezone jedan direktor Cary Fukunaga.

Samantha! Ovaj novi brazilski komedija zahtijeva titl čitanju, ali to će biti u potpunosti isplati. Južne Amerike centri na fiktivne bivši '80 dijete zvijezda koji smišlja jedan otkačeni plana za lansiranje sebe natrag u centar pažnje. Šta bi moglo poći po zlu?

OsmosisThis sci-fi serija postavljena u bliskoj budućnosti u Parizu je u osnovi emisiju o Tinder na steroidima. Osmoze je priča o tome šta se dešava kada zabavljanje aplikacija pomaže ljudima da pronađu svoje savršene naučne utakmicu pomoću podataka mozga. Nije jezivo na sve, zar ne?

Povezane vijesti


Post Novosti

Uzmimo ih dok su vrući: sve TV emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u avgustu 2018

Post Novosti

100 najpopularnijih imena pasa iz 2018

Post Novosti

Hoćeš da se osećam stara? Ovi filmovi prelaze 20 ove godine

Post Novosti

8 zvijezda koje su sjajno svetle kao dijamant u bljeskama na gramima od 2018. godine

Post Novosti

Nominacije za Oskar 2018: Evo ko je napravio rez

Post Novosti

Dženifer Lopez je upravo objavila najslađiji rođendanski video za svoje desetogodišnje blizance

Post Novosti

Procrastinators, radujte se! Amazon je upravo objavio tona zadnje dekoracije halloweena

Post Novosti

Ove 5 žene nominirane za oskara upravo su napravile istoriju

Post Novosti

10 najboljih Olivijskih pape momaka svih 100 skandalskih epizoda

Post Novosti

Od David Beckham-a do Rock-a, ovdje je 10 najslađih danskih postova celog oca

Post Novosti

Da li postoji istina o teoriji kose na kosti Middleton koja kružuje na internetu? Mi istražujemo

Post Novosti

9 celebi koji su spremni za leto