8 glumaca koji su se skupili da pomognu žrtvama uragana | BA.centerar.org

8 glumaca koji su se skupili da pomognu žrtvama uragana

8 glumaca koji su se skupili da pomognu žrtvama uragana

U proteklih pet dana, Hurricane Harvey beskrajne kiše, opasne vjetrove i bez presedana poplave opustošio stanovnici Houston, Texas. Uz napore za spašavanje u punoj snazi, Poznati pozivaju svoje kolege zvijezda A-liste da pomogne milionima ljudi pogođeni katastrofalnim kategoriji četiri oluje. Od Coldplay-a topla posveta doslovnom spasilačku misiju Sean Lowe ruke na, ovih osam zvezdica (između ostalih) rade zajedno da pomognu onima kojima je potrebna.

Žele da pomognu onima koji su pogođeni Hurricane Harvey? Pridružite nam se na doniranje ovdje.

Karwai Tang / Getty Images

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer Lopez postavio video na Instagram najavljuje ona i dečko Alex Rodriguez se svako donira $ 25,000 na uzrok. "Svi smo u ovome zajedno", Lopez je napisao zajedno sa linkom da doniraju.

Ilya S. Savenok / Getty Images

Dwayne "The Rock" Johnson

The Rock, koji je živio preko Floride uragana Andrew 1992. Godine, donirala $ 25,000 do Crvenog krsta. U Baywatch zvijezda je također dodao da je njegova kompanija, Sedam Bucks Digital Studios, pravi doprinos.

Kevin Zimski / Getty Images

Kevin Hart

Jučer, Kevin Hart je na Instagram da ospori svoje kolege celeb drugara poput Beyoncé, The Rock i Justin Timberlake-donirati američkog Crvenog križa. Hart izbacili stvari utakmicu u $ 50,000 donacija i njegovi prijatelji slijedili su primjer. Mi srce, Kevine Hart.

Seanloweksu / Instagram

Sean Lowe

Dallas-native i bivši Bachelor Sean Lowe uzeo stvari u svoje ruke i putovao na jug u Houston putem brod kako bi se pomoglo spasilačke ekipe.

Kevin Zimski / Getty Images

Lady Antebellum

Lady Antebellum je imao nastup zakazan u Houstonu preko vikenda, ali su bili prisiljeni da otkaže zbog opasne vremenske uvjete. Crooners zemlja je na Twitteru da ponudi svoju ljubav i podršku u nedjelju, pišući: "Mi smo tako tužno da je morao otkazati našu emisiju u Houston večeras. Sinoć, igrali smo predstavu uz ulicu u Dallasu i svi naši robu prihoda će [go] prema uragana sredstava. "Mi izbacuje naše kape za vas, Lady A.

Buda Mendes / Getty Images

Beyoncé

U izjavi koju je objavio Houston Chronicleyesterday, Beyoncé objavila da je njen filantropskih inicijativa, #BeyGood, će igrati ulogu u uragana Harvey olakšanje. "Ja radim blisko sa svojim timom na BeyGOOD, kao i moj pastor (Rudy Rasmus St. John u centru Houston), da sprovede plan pomoći koliko god možemo."

Vera Anderson / Getty Images

Sandra Bullock

Sandra Bullock, zvani ženu sa srcem od zlata, obećao 1 milion $ danas da pomogne Houston porodicama pogođena katastrofalnim poplavama stane na svoje noge. Bullock, koji je vlasnik kuće u Austin, je rekao: "Ja sam samo zahvalan ja to mogu. Moramo brinuti jedni od drugih. "Blagoslovi svoje srce, Gracie Lou Freebush.

Hladna igra

Coldplay je izvorno imala koncert zakazan u Houstonu prošle sedmice, ali je otkazana zbog Harvey gneva. Bend je pokazala svoju ljubav prema gradu pisanjem i obavljanje novu pesmu, "Houston", na svom Miami, Florida, koncert sinoć. Pjevač Chris Martin rekao je okupljenima: "Mi ćemo ga pjevati, Miami, i za sve ovdje, a onda ćemo ga poslati [u Hjuston] za sve koji propustili tu emisiju."

Povezane vijesti


Post Novosti

14 najsjajnijih kraljevskih vjenčanica svih vremena

Post Novosti

Najpoznatiji filmski parovi svih vremena

Post Novosti

Kompletna lista Amazon premijera u septembru 2018

Post Novosti

Poslednji poziv! To su tv emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u martu 2018. godine

Post Novosti

Attn: Amazon prime članovi! Evo šta je novo za video streaming u julu 2018

Post Novosti

Sweet Angel Kristen zvona spasla je roditelje Josh gad iz uraganske irke

Post Novosti

Deset najboljih momenata od osamdesetih oscara

Post Novosti

Britney spears 10 puta je osvojila instagram

Post Novosti

Hoćeš da se osećam stara? Ovi filmovi prelaze 20 ove godine

Post Novosti

14 najupečatljivijih trenutaka od 2018 gramada

Post Novosti

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

Post Novosti

Ovo smo mi: Kevinova sporo smrt