8 najrelevantnijih poznatih parova | BA.centerar.org

8 najrelevantnijih poznatih parova

8 najrelevantnijih poznatih parova

Jeste li ikada gledao nekoliko osoba i misli, osećam se kao da ih znam? Isto. Bilo da je to zato što prikazuju naše omiljene likove na TV-u, govore da se naše duše na društvenim mrežama ili uvijek osjećaju ugodno oversharing s Ellen DeGeneres, izgleda da neke zvezde samo da nas. Evo, osam osoba dua koji su nam potpuno pridobio njihovu sposobnost da kažem kako jeste, bez obzira na okolnosti. Poznata couples.they're baš kao i mi.

Jeff Kravitz / Getty Images

1. Chrissy Teigen & John Legend

Sledeći put okupili smo se s prijateljima za prijateljsku utakmicu od karata protiv čovječnosti, pozivamo John i Chrissy za naš tim.

Jason Merritt / Getty Images

2. Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Olivia Wilde i Jason Sudeikis rijetko zadrži na razmatranje svoje roditeljske trijumfa (ili nedostatak iste), tako da kada je otvoreno priznao da nemaju pojma o podizanju njihova dva anđela, Otis (3) i Daisy (1), nismo mogli pomoći ali želim da ih upišu kao naši partneri u zločinu, čak i ako je rezultat u spontani 04:00 putovanje u Bijelu kuću.

Todd Williamson / Getty Images

3. Emily Blunt i John Krasinski

OK, Emily Blunt je glumio u našoj omiljeni film svih vremena, The Devil Wears Prada (glavni bonus bodova). Ali John Krasinski također otkrio da je, kao i mi, razvio duboko, Uncharted opsesija film dugo prije nego što je počeo da se zabavlja Blunt. Da ne spominjemo dva su ludo zaljubljeni. Ne možemo čekati da vide potpuno zastrašujući novi igrani film su napravili zajedno, mirno mjesto. Pregled party u Blunt-Krasinski kući? Perfect-temperatura Lates na nas.

Sean M. Haffey / Getty Images

4. Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mila Kunis i Ashton Kutcher su valovi kada su najavili da su zabranu božićne darove za Wyatt (3) i Dimitri (1) ove godine (s razlogom, naravno). Roditeljstvo odluke na stranu, ove dvije su sasvim moguće najposvećenijim navijači Dodgers u svim Los Angeles. Dobri roditelji sa strane detinje zabavno? Mi ćemo uzeti dva, molim vas.

Pascal Le Segretain / Getty Images

5. CHANNING TATUM & JENNA Dewan

Jenna Dewan i Channing Tatum se zabavljali na potpuno nekonvencionalan način (su se upoznali 2005. Godine na snimanju svojih super-seksi ples film Step Up). Od okrutnog prijedlog pranksto rukovanje Tatum je striptizeta pastlike ukupno profesionalac, Dewan rangira kao jedna od najviše tolerantni partneri u svim holivudskih (i ona je veliki sportski da se pokrene). Ostati seksi, vas dvoje.

Kevork Djansezian / Getty Images

6. De Rossi i ELLEN DeGeneres

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi može se događa devet godina braka, ali njihova razigrana budalaštine ne idem nikuda. De Rossi jednom revealedthat oni često se uključe u foto ratovima gdje su ona i DeGeneres potajno snap slike svake druge tokom dremke, šetnje i neočekivane trenutke. DeGeneres je rezident dnevna TV Šaljivdžija, ali De Rossi noktima svaki put.

Mike Coppola / Getty Images

7. Blake Lively i Ryan Reynolds

Potrebno je određeni tip žene za rukovanje Ryan Reynolds je smisao za humor, ali i potrebna je određena vrsta čovjeka za rukovanje Blake Lively je clapbacks. Lively i Reynolds urnebesno troll svaki otheron društvenih medija. (On je započeo.) Mi volimo da su zabranjena riječ "Bossy" iz vokabular svoje kćerke, James (2) i Ines (1), i ne plaše se da policajac osjećaj u javnosti. Pozdravljamo njihovu predanost držeći je stvarno.

Kevin Zimski / Getty Images

8. DAX SHEPARD & Kristen Bell

Pozdrav Khaleesi i kralja na severu relatable braka probleme. Razbije "toksične" zabavljanje navike imaju svoje kćeri, Lincoln (4) i Delta (2), hodaju na njih dok rade list, Kristen Bell i Dax Shepard nam pomoći da zapamtite da smo svi ljudi. Nemoj da nas ne smeta jer smo divim njihovoj nesavršeno savršen odnos iz daleka.

Povezane vijesti


Post Novosti

5 stvari koje ste zaboravili (ali morate zapamtiti) pre gledanja oitnb

Post Novosti

Prikazuje se 9 najvećih memorijalnih funkcija

Post Novosti

Deset najboljih momenata iz Ariane Grande-jevog koncerta za ljubavni manchester

Post Novosti

Kompletna linija ličnosti za ples sa zvezdama

Post Novosti

39 zvijezda je na aukciji sa svojim haljinama za globus da bi imale koristi vrijeme

Post Novosti

Priuštiva nova kućna linija Target-a je sletela: Evo najlepših komada

Post Novosti

Ovo smo mi: zvanična pearson porodica

Post Novosti

Najveće prekretnice kraljevske porodice slave 2018. godine

Post Novosti

Ovo smo mi: Et Tu, Kevin?

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

Kruna: Philip kaže ta-ta

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama