8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona | BA.centerar.org

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona

S obzirom na redovnom kraljevski buke (Kate je Preggo! George krenuo u školu!), Verovatno smatraj se donekle stručnjak kada je u pitanju George i Char. Ipak, postoji nekoliko stvari koje možda niste znali o dva najslađi klinci preko bare.

Mike Marsland / Getty Images

Kate je trudnoća Da nije bilo lako

Naravno, jutarnja mučnina je neverfun, ali George i Charlotte (i kraljevska beba 3 #) su stavili kraljevski mama kroz zvono sa stanje poznato kao hyperemesis gravidarum. Malo pozadine: To pogađa jednog na svakih 100 trudnica i obično rezultira u bolnici zbog teških mučnina, povraćanje i dehidracija. Jadna Kate!

Danny Martindale / Getty Images

George Pozivi Queen Eliz "Gan-Gan"

U intervjuu za ITV, Kate otkrio je ime George milošte dao svoje bake u dobi od dvije i pol. To je i glavni (i sladak) poboljšanja u odnosu na ono što princ William se koristi kao klinac za kraljicu Elizabetu: Gary.

Chris Jackson / Getty Images

Char ima šansu da Budite Queen

Da, zahvaljujući ažuriranje 2015. Na sukcesiji Krune Zakona-koja nije bila revidirana od 1701-prinčevi više ne preuzme presedan nad princeze kada je u pitanju rastuće tron. To znači da Charlotte (aka rezervni da nasljednik) je službeno na red nakon što je George andbefore princ Harry, NBD.

The White House / Getty Images

Oba Kids Are Moda trendseterice

Cue web nesreće: Ako George i Charlotte nositi, šanse su velike da online trgovaca neće biti u mogućnosti da obrađuju iznenadni priliv web prometa izazvanog kupci koji žele da odmah ponove svoje kraljevske (i Itty bitty) stilu. Oni također ne zaziru od evropskih uticaja izvan Velike Britanije Kate odluči za tonu britanskih i španskih brendova-bez sumnje uticaj na djecu "Španjolski dadilja Maria Borrallo.

Chris Jackson / Getty Images

Ali ni George ni Char ima zvaničnu prezime

Kao luda kao što zvuči, članovi George porodice-kraljevske i Charlotte uključeni-nemoj službeno prezimena. To je dijelom zbog činjenice da su loze prezimena darovao im je über-komplikovano, ali i zato što je naslov KV (svoje kraljevsko visočanstvo) vrsta nosi vlastitu težinu. To je rekao, povodom da doneed porodica nadimak povodimo vlade oblicima, osnovnoj školi papirologija-rezervno bio je da se povuče iz njihove kuće ime. Slučaj u točki: Ako želite George odgovoriti u učionici, on je George Cambridgeto vas, madam.

Chris Jackson / Getty Images

George ne smiju imati najboljeg prijatelja

Škole rulesat Thomas Battersea. Imati bestie je ne-ne, jer studenti su ohrabreni da se prijateljski sa svim svojih drugova, a ne pokupiti omiljene tako da svako oseća uključeni. Još jedna zabava činjenicu: all-inclusive politika se odnosi i na rođendanske proslave, što znači da ni pozvati svako dijete u razredu ornone na sve. (Sleepover u Kensington Palace, anyone?)

Tim Graham / Getty Images

Oni znaju sve o Princeza Diana

William nedavno revealedin dokumentarni film u čast 20. Godišnjice smrti njegove majke koja drži memoriju svoje "mame" živ pričajući o njoj često oko dece. Ne samo da je stavio slike Diana po cijeloj kući, ali je često priča priče o "Granny Diana" podsjetiti svoju djecu da su oni zapravo imaju dva bake, a ne jedan. Awww.

Samir Hussein / Getty Images

William i Kate Želite George i Charlotte vode normalan život

Povezane vijesti


Post Novosti

5 recepata koju će vaša djeca voljeti, prema Jacob tremblay

Post Novosti

Emmys 2018: Prvi, slomljeni zapisi i neželjeni poljupci

Post Novosti

Svi su najviše pričali o trenucima od 2018. godine

Post Novosti

8 zlatnih globusa lepotnih trendova koje smo zapravo koristili u stvarnom životu

Post Novosti

Kruna: Povratak magije

Post Novosti

10 fascinantnih činjenica o Buckingham palači

Post Novosti

6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja

Post Novosti

8 zavisnih knjiga za čitanje ako ste voleli velike male laži

Post Novosti

Dobrodošli nazad, konji! Ove prve slike Roseanne nam daju dosta sjaja o oživljavanju

Post Novosti

Amazon prime je kompletan spisak TV emisija i filmova koji stiže u novembru 2018

Post Novosti

Ovaj visokotehnološki TV izgleda kao prekrasan komad umetničkih dela i potreban nam je odmah

Post Novosti

Svi filmovi iz Disney-a koji su ušli u pozorišta 2018