9 pristupačnih linija odjeće za ličnost koje ćete zapravo želeti nositi | BA.centerar.org

9 pristupačnih linija odjeće za ličnost koje ćete zapravo želeti nositi

9 pristupačnih linija odjeće za ličnost koje ćete zapravo želeti nositi

Dok bi dao sve da ima masivni-i svjetlucave-ormar poput Beyoncé, to nije financijski (ili prostorno) izvodljivo. Ali šta ako je bilo na način da se obuče kao A-liste Fashionista bez izgubljenog osoba veličine plate? Pa, Champagne želje i kavijar se snovi ostvaruju. Pogledajte ove devet potpuno nosive (i pristupačne) osoba odjeću linije.

SJPCOLLECTION

SJP Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker obuće, odjeće i modnih linija, SJP, utjelovljuje sve što volim kultni Seks i grad cipela voli novinarka Carrie Bradshaw. Jednostavno uparite Zbirka sa Cosmo i osjećat ćete se kao kod kuće. I uvijek zapamtite: Ako niste sigurni, pitajte, "WWCD?" (Što bi Carrie Do?)

Papercrown / Instagram

Papir Crown Lauren Conrad

Prema LC: "Ako drugi su ljubomorni, radite nešto u redu." I ona je. Od Laguna Beachto The Hills, Lauren Conrad izgradio carstvo i na vrhu je sa krunom (papir Crown, to jest). U kolekciji ima sve, od klasičnih LC osnove padne na dostojan djeverušama haljine i još mnogo toga.

Fabletics / Instagram

Fabletics Kate Hudson

Postoji li nešto što ne volim Kate Hudson? Ne samo da je ona ukupno šef dama, ali ona inspirira druge da vode zdrav način života-i izgledaju prokleto dobro dok to radi. Iznese svoj unutarnji Kate sa Hudson moderan i budžet za porodicu athleisure linije, Fabletics.

Nordstrom / Instagram

Olivia Palermo + Chelsea28

Zahvaljujući Olivia Palermo i Chelsea28, ti, mogu oblačiti kao šik New Yorku visokog društva i oponašaju svoj omiljeni Gossip Girl. Cijela kolekcija je dostupna preko Nordstrom i ne zahtijeva van der Woodsen veličine bankovni račun.

Weareivypark / Instagram

Ivy Park Beyonce

Kada je Beyonce ne pogube fazi, ona teži da joj je posao sa strane, Ivy Park. Brand odjeća prevazilazi obične jer je posebno dizajniran za žene koje žele izgledati i osjećati se kao kraljica. Kraljica Bey, da budemo precizni.

Draperjames / Instagram

Draper James By Reese Witherspoon

Nije svaki Hollywood A-Lister može izvući divan Louisiana inspirisan linija odjeća koja je actuallywearable. Draper Jamesrepresents sve što volim Witherspoon je sjajnog stila, s prizvukom Elle Woods baklju.

Goop / Instagram

Goop Label Gwyneth Paltrow

Od wellness vitamine osnove za negu kože, je li nešto Gwynnie i njen brend Goop ne može učiniti? U Goop Labelbrings Paltrow je suštinski još potpuno povišene stil pravo na svoj sofisticirani traže ormar.

Fentyxpuma / Instagram

Fenty x Puma Rihanna

Rihanna je poznata po svom jedinstvenom stilu, hrabar ličnost i opako tekstovi. I njena saradnja sa Fenty x Pumais kao nepomirljiva. Prošetajte u Bad Gal Ri Ri cipele i odlučiti za par svilenkasti natikače, seksi štikle ili casual šik tenisice.

Elizandjames / Instagram

Elizabeth and James Mary-Kate i Ashley Olsen

Sestre Olsen su došli dug put od svog dana na Full House. Ne samo da su bili pod nazivom Womenswear dizajnera godine od strane CFDA u 2015. Godini, ali je njihova ready-to-wear brand, Elizabeth and James, je veoma uspješan i podržava high-end proizvodnju u SAD-u Translation: Pristupačne, visoke kvalitete i napravio u SAD-u

Povezane vijesti


Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze na Netflix june 2018

Post Novosti

8 najbolje izbrisanih filmskih scena koje su totalni izmjenjivači igra

Post Novosti

Svi filmovi iz Disney-a koji su ušli u pozorišta 2018

Post Novosti

Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću

Post Novosti

Kruna: Elizabeth preuzima britanskog najrazrijeg čoveka

Post Novosti

10 najboljih epskih zlatnih ogrlica svih vremena

Post Novosti

Evo kompletne liste izvođača 2018 gramičkih igara

Post Novosti

Deset najboljih momenata od osamdesetih oscara

Post Novosti

Kruna: Kao otac, kao sin

Post Novosti

Ovo smo mi: Noć veštica

Post Novosti

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona