Bačelor: Miran pred rodnim datumom | BA.centerar.org

Bačelor: Miran pred rodnim datumom

Bačelor: Miran pred rodnim datumom

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Ovaj tjedan na The Bachelor, pritisak predstojećeg rodnog termin teži na Arie Luyendyk Jr. Kao on provodi vrijeme s preostalim ženama u Italiji. Evo što je pao na Sezona 22, epizoda sedam.

ABC / Paul Hebert

The First One-na-jedan datum

Kada dame stignu u Toskani, Chris Harrison im govori da neće biti ruže ceremonija ove sedmice. Umjesto toga, tu će biti tri jedan-na-jedan termin i datum grupa (užas!).

Prvom sastanku kartica stigne za Becca K., i Arie uzima joj se u vintage crveni kabriolet za istraživanje Barga, mali talijanski sela. Iako postoje, par uživa slikovitom piknik prije sede za fancy večeru. Iako Arie je zabrinut zbog obnavljanja nekada strast od prvog dana jedan-na-jedan, par po volji korisnika o susretu Beka porodici kao da to nije velika stvar.

Jede ga, naravno, i daje joj ruže.

ABC / Paul Hebert

Iznenađenje Confrontation

Natrag u kuću, Jacqueline postaje emocionalna samo razmišljam o statusu svoje veze, a kada novi datum kartica stigne za Lauren B., ona odluči da plati noćne posjete Arie hotelskoj sobi. Dun dun dun.

Kada ju je pozvao u, Jacqueline objašnjava da ona ima osjećaje za njega, ali ona ne može zanemariti činjenicu da ona ne sumnja u njihovu vezu, jer ona nije kao sigurni kao i druge žene. Da skratimo priču: Ona želi da ode.

Nakon pozdrava, Jacqueline razlaže u hodniku pred govori drugi takmičari ona ide kući.

ABC / Paul Hebert

The Unusual Uparivanje

Sutradan Arie je spreman da se krene dalje iz sinoćnjeg raspada tako da možete uživati ​​u njegovim jedan jedan-na-date sa Lauren B. Kada su posjetili čudan grad Lucca, oni pokušavaju da popuni neugodnih tišina jer bicikl oko sela i jedu sladoled.

Na večeru, Arie izražava svoju zabrinutost o tome da li ili ne da je spremna da ga upozna sa svojom porodicom, koji upozorava Lauren B. Priznati da ona počinje da se zaljubi u njega. Arie nespretno se izgovore od stola i odlazi, ostavljajući Lauren B. U pitanje svoju odluku da se otvori o njoj osjećaje.

Kada se vrati, on objašnjava da je otišao jer je bio nervozan (hm, šta?) I kaže da se zaljubljuje u nju, prije nego što nudi joj ruže.

ABC / Paul Hebert

The Final jedan-na-jedan

U međuvremenu, Seinne dobija datum kartica za krajnjeg roka jedan-na-jedan od epizode. Ovaj put, Arie uzima lova joj tartufa sa lokalnim seljaka i njegove pse. Nakon kopanja za gljive, par se pridružuje porodice lovac za tradicionalni italijanski ručak.

Kasnije, par sjeda za večeru. Iako Arie pokušava da nađe vezu, Seinne se bori da ga ubedi da je ona spremna da se posvete ozbiljnu vezu. On objašnjava da ne može joj dati ružu sa rodnom datumi iza ugla i odmah šalje joj pakovanje.

ABC / Craig Sjodin

Neplaniranog Tri-na-jedan datum

Zbog Jacqueline ranijeg odlaska, Kendall, Tia i Bekah su sretni dobitnici dana grupa kartica. Arie uzima tri dame Villa Royale, gdje su istražuju razlozi, piti šampanjac i navija za krajnjeg roka grupe Sezona 22.

Arie počinje razgovore jedan-na-jedan povlačenjem Kendall stranu, a ona otvara o tome šta bi bilo da je on naredne sedmice posjetiti svoj rodni grad. Kada je Tia red, ona baca Bekah pod autobus i otkriva 22-godišnji nije na istoj strani kao i ostatak žena, s obzirom da je nedavno priznala da postoje trenuci kada bi ona radije biti kod kuće s njena porodica nego na The Bachelor.

Kasnije, Tia govori Bekah o svom nedavnom razgovoru, koji upozorava jadnu devojku za razbijanje u suzama. Pravo na znak, Arie uleće u komfora Bekah i vuče ju je već dugo zagrljaj. Bekah objašnjava da mrzi osjećaj kao da je pogrešno shvatio, ali on je uvjerava joj da to nije slučaj.

ABC / Craig Sjodin

The Final Rose

Kada se vrati u grupu, Arie daje prvi popeo na Kendall, ostavljajući Bekah i Tia da se bore na drugom (i konačni) ruže.

Nakon Kendall ode, trio sjeda za večeru. Oni nespretno nazdravi za pronalaženje ljubavi prije nego što Arie traži da razgovara sa Tia sam. Ona objašnjava da je jedini razlog zbog kojeg mu je ona rekla o Bekah je zbog toga što joj je stalo njega i zaljubila u njega. On ju uvjerava da ona ima razloga za brigu.

Kasnije, Arie vuče Bekah stranu i prilično proživljava sve ono što se upravo dogodilo s Tia. Ali na kraju večeri, on završava daje ružu Tia i šalje Bekah kuće (napokon).

Sljedeći gore? Rodni grad datuma. Ovo će biti dobro.

Povezane vijesti


Post Novosti

Hark! 25 dana rasporeda božićnih filmova je ovde

Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Sam Rockwellovoj supruzi za podrsku, Leslie bibb

Post Novosti

Bačelor: Očajan bivši dečko

Post Novosti

6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja

Post Novosti

Postoji luda igra o teoriji prestola o povratku Kal Drogo-a i svi smo u vezi toga

Post Novosti

Kruna: Elizabeth preuzima britanskog najrazrijeg čoveka

Post Novosti

Procrastinators, radujte se! Amazon je upravo objavio tona zadnje dekoracije halloweena

Post Novosti

Poslednji poziv! To su tv emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u martu 2018. godine

Post Novosti

Svaki film od 2018. godine osmišljen je u jednoj rečenici

Post Novosti

Fabrika Amazon je fabrički otvorena i omg, želimo ih sve

Post Novosti

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

Post Novosti

Emmys 2018: Prvi, slomljeni zapisi i neželjeni poljupci