Bačelor: Očajan bivši dečko | BA.centerar.org

Bačelor: Očajan bivši dečko

Bačelor: Očajan bivši dečko

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Ovaj tjedan na Sezona 22, epizoda devet The Bachelor, Arie Luyendyk Jr. Donosi konačnu tri žene u Peru za preko noći datuma. Kada tajanstvenog muškarca pojavi i ugrožava njegov sretno ikad-nakon, Arie je primoran da u poslednjem trenutku odluku koja bi mogla završiti slomljenog srca. Evo što je pao.

ABC / Craig Sjodin

Kendall Meets the Fantasy Suite

Arie počinje stvari sa snimanjem Kendall da ide buggy jahanje u peruanskim pješčanim dinama. Nakon vožnje po brdovitom terenu, oni sjesti za improvizovani piknik. Arie pita Kendall kako se oseća o datumu rodnom gradu, što ju traži da prizna da još uvijek imaju dosta toga naučiti jedni o drugima.

Kasnije te noći, par sjeda za večeru u tiki kolibi. Kendall otvara o drami koja se odvijao u prošle sedmice episodeand objašnjava da joj je bilo malo kriv za "uzimanje" ružu iz Tia. Kada ju je Arie uvjerava da on vidi nešto posebno u njihovom odnosu, Kendall napokon prizna joj osjećaje i kaže ona zaljubila u njega.

Pravo na znak, fantazije apartman karticu pojavi niotkuda, i Kendall sretno pristaje da se odreknu svoje individualne sobe.

Narednog dana, par se pojavljuje sretniji nego ikad. Kendall ne drži leđa šiklja nad njom osjećaje, i Arie vraća uslugu i (daha!) Kaže da se zaljubljuje u nju.

ABC / Craig Sjodin

Lauren B. Govori Sve

Sljedeći gore? Lauren B. Ovaj put, Arie je vodi na privatni avion obilazak Nazca Lines. Po običaju, dan je prilično dang dosadno. Kada se vrate u čvrstom tlu, Lauren B. Nas je sve (uključujući i Arie) šokira i kaže da je još uvijek neodlučni o njihovom odnosu. Iako Arie pokušava da joj uvjeriti o svojim osećanjima, ona uzvraća da je njen nesigurnost je samo jača kao finale približava.

Na večeru, Arie kaže da zna da je koči, a Lauren je krivi na nju jake emocije za njega. Arie dalje ispovijedaju svoja osećanja i ispušta L-bombu pred predstavljajući joj fantazija apartman karticu, koja je prihvaćena s nula oklijevanja.

U jutarnjim satima, par se pojavljuje sretan što može biti lažu u krevetu i (opet) priznaju svoju ljubav jedni za druge.

ABC / Craig Sjodin

Becca brtve Deal

Posljednje, ali ne i najmanje važno, Arie uzima Becca K. Na brodu avanturu oko Ballestas ostrva. OK, lagao bih kad nismo priznati da su ove dvije su, kao, najslađi stvar ikad. Arie kaže Beka je njegov najudobniji odnosa, a to jasno pokazuje.

Kada ju je Arie pita da joj je udobno s velike udaljenosti, ona govori o njoj prethodnih sedam godina veze i osigurava mu da je ona spremna učiniti sve da to radi. Awwww.

Te noći, oni sjesti za romantičnu večeru pod zvijezdama, gdje Arie govori o svom strahu od izbora pogrešnu osobu. Becca kaže da je osjetio na jednostavnost od trenutka kada je izašao iz limuzine i priznaje da je datum rodni grad je potvrdila da je zaljubljena u njega.

Arie jede ga i kaže da je zaljubljen u nju. Da ne čudi, oni odmah odlaze u fantaziju apartman.

ABC / Paul Hebert

Neželjeni Visitor

Odjednom, katastrofe. Becca je bivši dečko Ross slučajno pojavi u Peruu osvojiti leđima. Nakon pritiska proizvođača prošlosti, on kuca na vrata Arie i traži da pronađe. On kaže da je nedavno saznao da Becca je u emisiji i želi da se vrati zajedno s njom.

Kada Ross suočava Becca, ona postaje izuzetno uznemirena i traži da znam zašto je on tamo. On ju moli da ga vrati prije nego što otkriva da želi da se uda za nju. Kada Becca sazna za njegove posjete sa Arie, ona mu kaže da ne želi biti s njim i pita ga da ode.

Beka pokušava da glatke stvarima sa Arie, ali on nikako da se zbog činjenice da Ross letio sve do Perua osvojiti leđima. Nakon pritiska na nju o tome da li ili ne ona je zapravo više od njenog bivšeg, oni nespretno se razilaze, ostavljajući Arie da se pitaju da li Becca je spreman za prijedlog.

Na svečanosti ruže, Arie šalje Kendall kući.

Budite sigurni da napjev u ABC sljedeći ponedjeljak u 20:00 za tri sata sezona finale The Bachelor.

Povezane vijesti


Post Novosti

13 najboljih trenutaka od nagrada akademije 2018. godine

Post Novosti

8 najposjećenijih grammy performansi svih vremena

Post Novosti

Kruna: Da oprostite ili deportujete? To je pitanje

Post Novosti

Imate povlačenje krune? Evo svega što znamo

Post Novosti

Jedanaest Okeana, bolji ormarić i više filmova i TV emisija koje dolaze u Netflix ovog februara

Post Novosti

Serena Williams otkriva uznemirujuće zdravstvene zastrašivanja posle isporuke i govori o pritiscima materinstva

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze na Netflix june 2018

Post Novosti

Deset najboljih momenata od osamdesetih oscara

Post Novosti

Veep premijera: Selina Meyer želi ponovo da se kandiduje za predsednika, Blagoslovi joj srce

Post Novosti

Bachelor: Dobrodošli u naj dramatičniju sezonu

Post Novosti

Želje šampanjca i snove kavijara: Ludi bogati Azijci su pronašli svoju ulogu

Post Novosti

10 poklona u poslednjem trenutku koje možete još uvek naručiti za Valentinovo doba