Bačelor: Rvanje, psi i puno izrade | BA.centerar.org

Bačelor: Rvanje, psi i puno izrade

Bačelor: Rvanje, psi i puno izrade

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Prošle sedmice na The Bachelor, Arie Luyendyk Jr. Počeo prvi datumi u sezoni, dok strasti planula natrag u vili kao realnost datiraju isti čovjek postavljen u. Evo šta je pao tokom epizode večeras.

ABC / Paul Hebert

Sezona 22, epizoda tri počinje sa 18 žena sjedi na kauču u Bachelor Mansion kada (Dun Dun Dun) Chris Harrison ležerno šeta uz datum grupom karticu za Marikh, Maquel, Jacqueline, Krystal, Tia, Lauren B., Bibiana i Bekah. Ovaj put, Luyendyk Jr. Preuzima žena na-ga-konkurenciju-style datum rvanje pogodila.

Kada je grupa stigne na areni, oni su dočekali voditelj emisija Harrison, koji objašnjava da će učestvovati u live hrvanju utakmicu. Nakon što se posavjetovao s dva OG Gorgeous dame Wrestling (GLOW), Ursula Hayden i Angelina Altishin, vrijeme je da pređemo na posao.

Ali, prije nego što oni rade, što im je potrebno da izaberu ličnosti da otelotvori u ringu. Nakon lopatom kroz super over-the-top getups, dame su spremni za borbu.

ABC / Paul Hebert

Odjednom, Kenny "Pretty Boy Pit Bull" Kralj iz Rachel Lindsay sezona The Bachelorette, ulazi u ring da im pokaže kako se to radi. Njegov kandidat? Niko drugi do Luyendyk Jr.

Najzad, to je red žena da vojvoda ga. Dok nema sumnje da svi oni zaslužuju peticu za trud, Maquel nesumnjivo osvaja nagradu za "Most Dedicated."

Kasnije te noći, Krystal je prva osoba koja ukrade Luyendyk Jr. Daleko, a žene su nothappy o tome. Kada Bibiana seda sa Bachelor, ona ne drži leđa svoje mišljenje o Krystal je, hm, nemogućnost da dijele. Ali Luyendyk Jr. Je brzo promijeniti temu i podsjetiti joj da imaju samo toliko vremena za razgovor. Čudno.

Nakon nekoliko kratkih razgovora i ozbiljno intenzivan make-out Sesh sa Bekah, Luyendyk Jr. Joj daje datum grupa rosef (šok!).

ABC / Paul Hebert

Natrag u vili, pojavljuje se još jedan datum karticu, a to je upućeno-bubnjevi, molim te-Lauren S.

Lauren S. Je vozio u limuzini (Natch) između Luyendyk Jr., koji pojašnjava da lete preko privatnim avionom u Napa Valley dan degustaciju vina. Mi ne krivim momka za uređenje na alkohol gorivo datum nakon grupa svečanosti sinoć je.

Nakon nekoliko čaša vina i romantičnu šetnju kroz vinograde, oni obveznica završiti rano na spavanje i džemper vesta (znate, važne stvari) prije nego što sede za večeru. Lauren S. Otvara o svojoj prošlosti odnosa i akcija dovoljno govori o njoj nevjerovatan porodičnog života da ubedi Luyendyk Jr. Da ona treba da ide kući. Tri dole, da ode (bez uvrede, Lauren S.).

ABC / Paul Hebert

U međuvremenu u vili, treći i konačni datum grupa kartica stigne za Ashley, Becca K., Brittany, Jenna, Caroline, Annaliese i Chelsea. Malo oni znaju, oni su u za prava poslastica.

Na dan, Luyendyk Jr. Uvodi žene svog psa prije nego otkrivajući dan itinerer. Pusti Dynamo Dogs, grupa izvođenja pasa.

Da, dame su se udružili sa grupom pasa za uživo, jednokratni samo predstava "Arie je Amazing Acrodogs", što je u osnovi niz djela o ženskom pokušaja (i što nije) da se Dynamo psi trikove. Činjenica da Harrison i Fred Willard (Best in Show) su komentatori je samo šlag na torti.

ABC / Paul Hebert

Da nije iznenađenje, Chelsea je prva osoba koja ukrade Luyendyk Jr. Daleko kasnije te noći. Nakon šiklja o tome kako "jaka" njihova veza je, ona ga prilično puno govori sve što želi čuti u pogledu svoje budućnosti.

U međuvremenu, Annaliese raste zabrinut za nju jedan-na-jedan put sa Luyendyk Jr. Ali kad je konačno sjedne da razgovaram s njim, ona je potpuno prazne, a završava se nespretno cerekajući se dok Chelsea uleće u za nju drugi razgovor noći.

Nakon ponovnog sa Becca K., po prvi put od njihovog jedan jedan-na-dan, Luyendyk Jr. Bavi slona u sobi i daje datum porastao u Chelsea. Welp.

ABC / Paul Hebert

Na koktelu, Bibiana je (opet) ljut o njoj nedostatak vremena sa Luyendyk Jr, koji je stvaranje veza na drugom mjestu.

Van, Luyendyk Jr. Vodi Lauren B. Više na teleskop, vršnjaci u zvezde i vuče ju je za pun pare poljubac. Kada Bibiana nespretno pristupa sredinom razaznati, Luyendyk Jr. Shoos je dalje, tražeći još nekoliko minuta sa Lauren B. Djevojka ne može uhvatiti pauzu.

Luyendyk Jr. Onda razgovara sa Annaliese, koji tek počinje da se otvori o njoj osjećaje kad kaže joj da nije baš "tamo" još.

Kasnije te noći, Annaliese mu se suočava o njihovom razgovoru. Nakon toga, kao što je, bez razmišljanja, Luyendyk Jr. Odluči da ne vidi budućnost s njom i šalje svoj dom na licu mjesta.

Na svečanosti ruže, on deli ruže svima ali Bibiana.

Sada ovo postaje dobro.

Povezane vijesti


Post Novosti

Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću

Post Novosti

Kruna: Povratak magije

Post Novosti

Ovo smo mi: Pearsons uzimaju vegas

Post Novosti

Upoznajte Tinslija Mortimera, najsavremeniju domaćicu rohonije

Post Novosti

Uzmimo ih dok su vrući: sve TV emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u avgustu 2018

Post Novosti

Novi dom Diane Keaton-a je izloženo cigle i želimo da idemo tamo

Post Novosti

10 fascinantnih činjenica o Buckingham palači

Post Novosti

Kojoj ste prava domaćica, na osnovu vašeg horoskopskog znaka?

Post Novosti

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Post Novosti

10 zahvaljivih filmova možete pogledati u post-turkey mrazu

Post Novosti

Nemojte gušiti direktora: Sophie Turner ima reči za izbore za nepoznate stvari trolle koji se bore za mlade zvezde

Post Novosti

Dobrodošli nazad, konji! Ove prve slike Roseanne nam daju dosta sjaja o oživljavanju