Bačelor. Žene kažu. Dame su se suočile sa Ari | BA.centerar.org

Bačelor. Žene kažu. Dame su se suočile sa Ari

Bačelor. Žene kažu. Dame su se suočile sa Ari

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Večeras na The Bachelor: Žene Reci sve, dame se licem u lice sa Arie Luyendyk Jr. Po prvi put od kada je poslao kući. Tia emocionalni povratak na Krystal šokantnom primjedbi, evo što je pao na epizodu večeras.

ABC / Paul Hebert

Dobro došli u 'The Women Tell All'

Epizoda otvara Chris Harrison Recapping Arie je "dramatična" sezone The Bachelor. Domaćin nas ponovo uvodi damama pre reprodukcije video sadrži najviše nezaboravne trenutke iz sezone 22, koji traži od žene da zaroni u razgovor o Chelsea "glam sramoćenja" Marikh.

Harrison onda Prelazi razgovor na Tia i pita je o tome kada je bacila Bekah pod autobus u epizodi sedam. Bekah je brzo ukazati da Tia je došao nakon što joj je bez razloga i priznaje da ona misli da je mnogo zreliji od nekih drugih natjecatelja. (Hm, Krystal, ahem.)

ABC / Paul Hebert

Oh, Krystal

To je ne čudi da Krystal je prvi u vrućoj stolici. Kada Harrison pokazuje video svog vremena u emisiji, žene su šokirani da vidi-neviđene snimke Krystal govore strašne stvari o Arie i drugim kandidatima.

Krystal objašnjava da je iskustvo uzela danak na svoje emocije i kaže da želi da gradi više odnosa sa ženama u kući. Naravno, oni ne kupuju ga. Bekah zove van jer je lažni, dok Caroline eksplodira o ružne stvari Krystal, rekao je iza njihovih leđa.

Kada se razgovor pretvara u Krystal odbija da prisustvuje nakon kuglanje datum grupa, žene ne drže leđa optužujući je da se govori loše o, pa, svima. Krystal sebe brani govoreći da je to trenutak slabosti i krivi nju annoyinghigh glasom na The Bachelor je intimnom okruženju.

ABC / Paul Hebert

Seinne Uzima Hot Seat

Sljedeći gore? Seinne. Nakon ponovnog proživljavanja raskida sa Arie, ona otvara o osjećaju isključiti prije nego što su poslani kući na epizodu sedam. Sada kada je bila u stanju da gleda predstavu, ona osjeća u miru znajući da je njen odnos nije bio tako jak kao i ostali.

Što se tiče naredne korake, Seinne kaže da se zabavlja, ali i dalje jedan prije izlaska na binu da se pridruže drugim ženama.

ABC / Paul Hebert

Bekah Govori Sve

Najzad, to je Bekah red. Kaže da osjeća svoje iskustvo završio prerano i priznaje da je ona još uvijek uznemirena zbog se suditi za svoje godine. Tia objašnjava njenu stranu priče, a Bekah uzvraća pita Tia zašto nije došao da je s njom problema.

Na naše zadovoljstvo, Harrison Prelazi razgovor na cijelu nestalim osobama debakl i podstiče Bekah da pozove njenu mamu, taj koji je prijavljen nestanak, za izmirenje raspravu jednom i za sve. Kada ju je Harrison dobiva na telefon, on kaže mama Bekah je da je 22-godišnji će vjerojatno biti nedostaju dvije sedmice ovog ljeta, s obzirom na Bachelor in Paradise se vraća u Meksiko (#Bless).

ABC / Paul Hebert

Tia je Poražena Goodbye

Tia se pridružuje Harrison na bini i postaje emocionalna dok gleda snimak njenog zbogom sa Arie. Ona objašnjava da je stvarno stavio sebe tamo, bez obzira na rizik, i uznemirena da je ona poslala kući nakon rodni grad datuma i otišao osjećaj kao da je ona kriva.

Iako je još uvijek slomljenog srca, oseća sreću da smo se zaljubili, a sada zna šta zaslužuje od budućeg partnera.

ABC / Paul Hebert

Arie Versus žena

Konačno, Arie uzima u fazi da se suoči sa ženama. Kada Harrison donosi Tia, ona ga suočava o tome da ne čini kontakt očima s njom kada je poslao kući. Arie joj uvjerava da slanje svog doma nije imalo nikakve veze sa njegovim last-minute razgovora sa Kendall. To se, međutim, sve što ima veze sa statusom njegovih odnosa sa drugim ženama.

Harrison prebacuje razgovor na njegov odnos sa Bekah. Arie objašnjava da je nada za njihovu vezu, ali je korak unazad kada je shvatio njihov razlika u godinama.

Kada Krystal traži da se pridruže Arie na kauču, ona kaže da je njihov zbogom osjetio "hladno". Ali Arie ne drži leđa govoreći joj da je djelovao potpuno drugačije sa ženama nego je radila s njim. Krystal pokušava da objasni da joj emocije primio nju, ali Arie je brz da izrazi svoje frustracije preko Krystal je posesivan prirode i odbacuje njen izvinjenje.

ABC / Paul Hebert

Zaključak

Posebne završava prvi pogled na epizodu sutrašnja sadrže dramatične noći datumi i, da, to će biti dobro.

Je Bachelorreturns ABC sutra u 20:00 Znate li gdje se nalazimo.

Povezane vijesti


Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Sam Rockwellovoj supruzi za podrsku, Leslie bibb

Post Novosti

10 poklona u poslednjem trenutku koje možete još uvek naručiti za Valentinovo doba

Post Novosti

Na gladnim igrama koji su mrežna televizija, ovo pokazuje Reign vrhovni

Post Novosti

10 najboljih Le Creuset proizvoda za kupovinu tokom nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

Ove 5 žene nominirane za oskara upravo su napravile istoriju

Post Novosti

Glumački debitant Ed Sheerana: Igra preslava Cameo čuo je po celom svetu

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

Ovo smo mi: Najmanji omiljeni pearson

Post Novosti

11 smešnih i potpuno relativnih citata Adam Rippon

Post Novosti

Želje šampanjca i snove kavijara: Ludi bogati Azijci su pronašli svoju ulogu

Post Novosti

Svaki nevjerojatni neutralni izgled iz Oskara 2018. godine (muškarci takođe!)

Post Novosti

Nova igra tronskih fotografija je ovde i seksualna napetost je stvarna