Bachelorette: 4 Ruže i trbušni razgovori | BA.centerar.org

Bachelorette: 4 Ruže i trbušni razgovori

Bachelorette: 4 Ruže i trbušni razgovori

Nakon jedne nedelje pauze, sezona 13 Bachelorettereturned sinoć. I sa rodnom datumi iza ugla, Rachel Lindsay morala napraviti neke važne odluke.

Epizoda sedam počinje sa Lindsay govori muškarci neće biti porastao ceremonija ove sedmice. Umjesto toga, ona će otići na četiri datuma: tri datuma jedan-na-jedan i jedan dan tri-na-jedan gde će dati jednu ružu (ili ništa ako su sve uprskao).

Nije iznenađujuće, Bryan dobija prvi sastanak jedan-na-jedan. Lindsay počinje stvari sa snimanjem Bryan na raskošnom šoping (u Bentley, Natch). Tokom dana, LindsayABC tretira njenog na potpuno novi-Meh, prosečna-sat. Bryan emotes, "To je zauvijek poklon" i povlači Lindsay u za aljkav poljubac koji čini sve (uključujući i prodavac) muka.

Kasnije, par obveznica preko njihove međusobne privatne odgoja i zastrašujuće loše školske uniforme. Bryan onda okreće razgovor na ozbiljnije pravac strašna prošlim vezama. U onome što se može opisati samo kao srceparajuće monolog, Bryan sipa svome srcu i dijeli ličnu priču o bivša devojka koji je raskinuo s njim nakon sastanka njegove majke. Lindsay (kao da u tom trenutku) dostiže za ruže i donacija Bryan prva četiri rodnom gradu slota.

Sljedeći je Dean, koji se Lindsay-čekati za to-katoličke Masa za prvi dio dana.

Misa je iznenađujuće odstupanje od uobičajenog pijani Bachelorette dates.unless računaš sakramentalnom vina. Tokom dana, dekan nas podsjeća da je on najmlađi u grupi i upravlja da promeni temu svaki put Lindsay spominje njegove emocije. Ali on ne može da se sakrije za dugo; Lindsay uglovima ga je kasnije te večeri i snage Dean otvoriti o svojim strahovima. On objašnjava da je uplašen da uvede Lindsay svojoj porodici, jer nisu bili isti od njegova majka preminula prije deset godina. Lindsay osigurava Dean on ima razloga za brigu, a ona želi da upozna ljude koji su Dean čovjek je danas. Prema tome, ona ga predaje drugom ruža.

Krajnji rok jedan-na-jedan ide Peter. Njih dvojica su prevezeni helikopterom do prve aktivnosti, pas sanjkanje. Nakon potpuno zamrzavanje putovanje kroz švicarskim Alpama, stignu u romantičnom "piknik" na glečeru. Tokom obroka, Peter priznaje da ima nula zabrinutost donosi Lindsay kući da upozna njegovu porodicu. Ali tada čekati-on dobije čudno emocionalna nad njegovim najnovijim raspada? Erm, rekli smo vam mi nismo ovdje da se igramo, Peter! On je na kraju "tvrdi" da je spreman za sljedeći poglavlju svoje ljubavne priče, a Lindsay ne može pomoći, ali jesti ga i dati mu ruže.

Traju je datum tri-na-jedan, u kojem glumi Eric, Matt i Adam. Grupe glave u Francusku na dan, gdje su odmah pop Champagne (očito) i zaronite u ozbiljne, jedan-na-jedan razgovora sa Lindsay. Tokom Matt je razgovor s njom, Lindsay biva zagušena i, bez obzira koliko je teško, kaže zbogom. Zbogom, Matt.

A onda su bila dva. Lindsay sedi i sa Adam i Eric prije donošenja nju konačne odluke. Tokom razgovora, Adam priznaje da se vidi sebe zaljubio u nju, dok je Eric, 29-godišnji muškarac, tvrdi da nikada nije doveo Žena kući (hm, šta?). Ali ovo Poluvest-iznenađujuće-doesn't uplašiti Lindsay. Ona daje Eric joj je prošle ruža i šalje Adam pakovanje.

Pa, čini se Bryan, dekan, Petra i Eric će nas upoznati sa njihovim porodicama i rodnim u samo šest kratkih dana. Mi smo stavili $ 20 na Eric porodica što je najviše "ekscentrične".

Povezane vijesti


Post Novosti

12 najboljih reklama za super bowl svih vremena

Post Novosti

7 najkvalitetnijih parova u istoriji slova

Post Novosti

Apsolutno najlepše komade čipova i nova ciljna linija Joane Gaines

Post Novosti

17 bebica slavnih ne možemo čekati da se sastanu 2018. godine

Post Novosti

Hallelujah! Nove tv emisije i filmovi dolaze u Netflix maj 2018

Post Novosti

Svaki film od 2018. godine osmišljen je u jednoj rečenici

Post Novosti

Kompletna lista dobitnika nagrade Emmy 2018. godine

Post Novosti

Nikada ne zaboravite na svoje prvo: Ove 10 Netflix emisija su najpopularnije inauguralne forme za gledanje na binge

Post Novosti

Sa starim, novim: Netflixovim januarom 2018

Post Novosti

Nemojte gušiti direktora: Sophie Turner ima reči za izbore za nepoznate stvari trolle koji se bore za mlade zvezde

Post Novosti

9 pokazuje da će vas provesti kroz igru prestanka prestola

Post Novosti

8 najzamenljivijih izgleda u gramatičkoj istoriji