Bachelorette: Ellen DeGeneres, klovn klovna i rvanje u blatom | BA.centerar.org

Bachelorette: Ellen DeGeneres, klovn klovna i rvanje u blatom

Bachelorette: Ellen DeGeneres, klovn klovna i rvanje u blatom

On je baaackkk! Prošle sedmice na epizode, Rachel Lindsay poslao Demario kući nakon sukoba sa bivšom Lexi. U epizodi tri sinoć, Demario se vraća u vilu i moli Lindsay za oproštaj. Žao nam je, naivčina, ovo je sezona 13. Ona je tu da ljubav, a ne gubitnik.

Nakon Lindsay daje Demario boot (odmahuje glavom), preostali jato ljudi se vratimo u dvorac i pripreme za ceremoniju ruža. Prva stavka na Blake listu obaveza je da se baci Whaboom aka Lucas pod autobus. On povlači Lindsay stranu i ponavlja da je njegov luk neprijatelj Lucas je "nije ovdje iz pravih razloga", a samo želi da bude na TV-u. Wow, sooo originalan, Blake, kao što nismo čuli da je jedan prije. Ikada tragalac istina, Lindsay suočava Lucas. On whaboomspast pitanje i čini neke oljtrih priču o Blake uživa banana dok gledate Lucas san. WTF je u pravu.

Na svečanosti ruže, Lindsay licitira zbogom Jamey, Blake i (iznenađenje, iznenađenje) Lucas. Jamey kaže zbogom ima odrastao čovjek, dok su druga dva cirkusanti koriste svoje konfesionalne vremena da Prepucavanje jedni druge. Lame uvrede, psovke i mikrofon šuštanje uslijediti.

Tri gubitnika lakši, Lindsay, Bryan, Jonathan, Peter, Alex, Will i Fred swing The Ellen DeGeneres Showfor datum grupu, gdje imaju Magic Mikedance stranke i igraju osmog razreda igru ​​"Nikad sam ikada." Ključ Takeaways: Alex svidja Bachelorpool kao toalet; Fred priznaje Lindsay je njegov krajnji gospođa Robinson; i Will, Petra i Bryan su ponosni članovi "Poljubila sam Rachel Lindsay" klub.

Kasnije, Fred je konačno postigao svoj prvi poljubac sa Lindsay, ali ona ne može ići pored njega gledate kao njen bivši osam-godišnji dječak kamper, a time i osjećaj kao pedofil.

Dalje, rezultati Anthony datum jedan-na-jedan, a oni jašu na konjima u blingy Rodeo Drive zalaska sunca. Kupuju kaubojske čizme, pojas kopča, kape i jakne i zaustaviti za nosh na poznatom Sprinkles cupcake automata.

Brady, Dean, Adam, Kenny, Bryce, Lee, Jack i Eric postići konačni datum kartice. Oni se pridruže Lindsay i bivši Bachelorseason 21 takmičara Raven, Corinne, Jasmin i Alexis na Party Bus udariti najboljih LA zemlja-tematske bar. Muškarci su instrukcije da se skinu dole jer će biti u hrvanju jedni druge blato. Da, ozbiljno.

Erić, Bryce i Lee se uključe u svađi sa ljubavnika 'podstaknut glasine, ljubomore i ega, ali Eric vlada pobjednik i kući nosi grupa danas porasla.

Usred koktel, pa čak i više Eric drama proizlazi, što nas dovodi do zloslutno "da se nastavi."

Povezane vijesti


Post Novosti

Pogled na kraljicu Elizabetu II i ljubaznu priču Princa Filipa u čast njegovog penzionisanja

Post Novosti

Nikad nećete pogađati zašto je Chrissy Teigen tražio navijača za 6 bananskih banana

Post Novosti

5 stvari koje ste zaboravili (ali morate zapamtiti) pre gledanja oitnb

Post Novosti

Apsolutno najlepše komade čipova i nova ciljna linija Joane Gaines

Post Novosti

Ovo smo mi: Pearsons uzimaju vegas

Post Novosti

Sa starim, novim: Netflixovim januarom 2018

Post Novosti

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona

Post Novosti

10 zahvaljivih filmova možete pogledati u post-turkey mrazu

Post Novosti

Ovo smo mi: Čuveni vozač

Post Novosti

Ne zajebavaj ruku koja vam hrani sladoled: Priručnik sluškinje

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze na Netflix june 2018

Post Novosti

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke