Bachelorette: Muškarci sve kažu | BA.centerar.org

Bachelorette: Muškarci sve kažu

Bachelorette: Muškarci sve kažu

Sinoć smo imali ugodna promjena tempa na epizode deset The Bachelorette. Umjesto isključivo fokusira na Rachel Lindsay i njena ljubavna priča, sve ispao takmičara iz sezone 13 okupili su se neugodno i emocionalno tereti spektakl koji je za muškarce Recite svim okupljanje epizodu.

Chris Harrison otvara koncert sa svojim uobičajenim uvod i poziva ljude na pozornicu. Sljedeći dekana velika aplauz iz publike, razgovor okreće na Demario (kako i ne bi?) I njegova epizoda dva sukoba sa bivšom devojkom Lexi. Ever je oportunista, Demario uzima fazi očistiti dalje okaljati na njegovo ime i objasniti Lexi nije ništa više od "strana riba", a on "tekstove svima." Cool, tako da smo samo poslao poruku tvoju mamu. Ona je očito ništa drugo nego pire krompir. Zatim je u pitanju najljepša od svih njih, Host Harrison, koji je brzo podsjeća Demario da je priznao da datiraju Lexi kamerom. Nekako Demario ili ugovorenih bolesti ili proguta šaku memorije gumice pilule, jer vrijeme i on opet ne sjećam da je voluntarilysigned ugovor će se pojaviti na ne jedan, već dva reality TV emisije u kojoj se poštuju takmičari kamere 24/7. I da, to je bilo malo Bachelor in Paradise direkt.

U međuvremenu, Harrison bavi galeriji kikiriki i konkretno pita Kenny o zloglasnom Lee debakl. Kenny kaže da su svi muškarci složili da igraju "gospodska igra", tako da kada Lee razbio to obećanje, nije bilo povratka. Dekan, Kenny je hype-man, prigovara da podrži izjavama njegov drugar, rekavši: "Ja ću zauvijek imati Kenny se vratio u toj situaciji." Tako bromantic.

Harrison se ne čini da će dozvoliti da ovo cijeli Kenny protiv Lee stvar ide, pa je pozvao ga na vruću stolicu da se preznojim. Kenny tvrdi da je Lee nije u istoj ligi kao i ostatak prosaca i, prema tome, naći radost u kidanje drugim ljudima dole kada je njegova nesigurnost je bolji od njega. Kenny zatim se prebacuje brzina postaviti rekord ravno o tome označen kao "agresivni." Prema Kenny, sada da je on otac, on ne želi da njegova kći ga vidim u tom svjetlu-zato što je ljubavnik, a ne borac-i uvek bira da se glavni put. Pravo na znak, Kenny kćerka Mckenzie, njega se pridružuje na pozornici, ruke mu ruže i kaže da je ponosan na njega došli na osmom mjestu. Awww!

Na kraju, to je red Lee da preuzme pozornicu. On počinje obraćanjem njegov zavadi sa Kenny, a zatim prelazi na niz upitna, a od izbrisani, tweetove da štampa je kao rasistički i mizoginim. Lee ističe da je sve ovo nesporazum i sve je trebalo da bude šala, ali je njegov kolega Sezona 13 takmičara zaista nemaju ga i koristiti narednih 30 minuta da mu dam verbalni jezik vezivanje i pol. Prvo, Kenny kaže da želi Lee preuzeti vlasništvo za svoje postupke, a onda Josiah dovodi u pitanje Lee namjere za dolazak u emisiji i Anthony dolazi u sa rasplet i kaže Lee je loša osoba, bez obzira da li mu rasnoj osnovi bila namjerna ili nenamjerna. Svi u publici daje Anthony ovacije (uključujući i nas i naše gal pals Rosé i Chardonnay). Kukavički lionLee, fizički potresen i priznaje da je napravio neke greške i nada se da će biti bolji prijatelj i osoba kreće naprijed.

Zatim, Dean koraci do ploče i otvara o svom slomljeno srce od njegovih bizarni datuma rodnom gradu. Jadnik. Ali, čekaj! Postoji proplanku u emocionalne oluje oblak koji slijedi Dean svuda ide. Nakon uzimanja trenutak da se razmisli o divan je on veze imao s Lindsay, dekan najavljuje da je spreman da se krene dalje i da će se pojaviti na predstojećoj sezoni Bachelor in Paradise, postavljen na premijeru u ponedjeljak, 14. Kolovoza na ABC. To će biti tako. DOBRO.

Na kraju, Lindsay se pridružuje Harrison i dekan na sceni. Nakon kratkog konfrontacije, Lindsay osigurava Dean da wasfalling zaljubljena u njega (ona se kune!) I želi mu puno sreće u svim svojim budućim nastojanjima-mai Tais, tekila i sve.

Jednom Dean kaže da je njegov konačni zbogom, Harrison pita Lindsay o situaciji Kenny-Lee. Lindsay priznaje da je Kenny mogla podneti situaciju bolje i želi je fokus bio na njihov odnos, a ne drama. Što se tiče Lee, Lindsay ga jednostavno obraća govoreći: "Imali ste takvu divnu priliku biti okružen različitih ljudi i različitih kultura i niste iskoristiti za to." Buh-bye sada, Lee.

I sa tim, epizoda deset približava close.but ne prije Casanova Kenny izbacuje još jednom Zdravo Marijo osvojiti Lindsay ljubavi, "Ako Bryan, Eric ili Peter ne rade, ti već znaš moj broj." Drops mic u hrpu ružinih latica s Boyz II Men peva u pozadini. #KENNYFORBACHELOR

Ne možemo čekati da podesite The Bachelorette u ponedeljak, 7. Avgusta za konačno poglavlje epske ljubavne priče Lindsay. Do tada, stvarnost romantičari.

Povezane vijesti


Post Novosti

Dobrodošli nazad, konji! Ove prve slike Roseanne nam daju dosta sjaja o oživljavanju

Post Novosti

Bačelor: Miran pred rodnim datumom

Post Novosti

Fabrika Amazon je fabrički otvorena i omg, želimo ih sve

Post Novosti

Ovo smo mi: Najmanji omiljeni pearson

Post Novosti

6 pomoćnih i stvarnih lekcija u vezi s kojima smo saznali od Kristena Bell i Dax Shepard

Post Novosti

5 kozmetičkih saveta megan marke se zaklinju

Post Novosti

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

Post Novosti

Rangirano je 25 najboljih božićnih filmova

Post Novosti

Prikazuje se 9 najvećih memorijalnih funkcija

Post Novosti

Dženifer Lopez je upravo objavila najslađiji rođendanski video za svoje desetogodišnje blizance

Post Novosti

Pripremite se za LOL: Ovo su osam najboljih viceva na zlatnim globusima 2018. godine

Post Novosti

Kandidat: Krystal ispunjava njenu utakmicu