Bachelorette: Rachel Lindsay u osnovi šalje sve kuće | BA.centerar.org

Bachelorette: Rachel Lindsay u osnovi šalje sve kuće

Bachelorette: Rachel Lindsay u osnovi šalje sve kuće

Sinoć, na epizodu šest Bachelorette, Rachel Lindsay došao do dna Lee naspram Kenny svađa poput moćne advokat je.

Mi smo pokupiti tamo gde smo stali u epizodi pet. Kenny suprotstavlja Lee o svom razgovoru s Rachel, i Lee negira da je ikada rekao ništa o povlači ga iz kombija (iznenađenje, iznenađenje). Nakon razgovora sa svjedocima (Kenny i Lee), Rachel odlučuje ona jednostavno ne veruje Lee i šalje mu paket. Sud odložio. (Cue kolektivni uzdah olakšanja.)

Ali, kao što Kenny i Rachel odbora helikopter uživati ​​u ostatak svojih dana, Kenny donosi upitne odluke i vodi natrag u Lee posljednji zbogom. Kenny kaže svom poginulih neprijatelja, "Postoji pristojan Lee unutra", prije nego što running back Lindsay, koji je isto tako umoran od ovog sranja kao i mi.

Te noći, Lindsay kaže Kenny da je njegov konačni zbogom sa Lee je bio nepotreban, a Kenny objašnjava da je na putu da postane bolji čovjek, i zbog toga, ne može taložili njegove osjećaje. OK, ovaj tip je mnogo više emotivni nego što smo očekivali. Ali, na kraju dana, Rachel ga je ruža daje. Ona se, međutim, ne odobri Josiah jedan na ceremoniji, a on je iskreno šokiran. (#Ego)

Sljedećeg dana, grupa odlazi u Danskoj, a prvi dan jedan-na-jedan ide Eric. On drži ništa nazad dok su on i Rachel istražiti magičnu Kopenhagenu. Oni se zamoči u kadi oaza (želimo da idemo do tamo), vozi go-kartinga u zabavni park i imaju topla razgovor na večeru. To ne čudi kad Rachel šalje Eric natrag u vilu sa ružom u tow. Oh, i da li smo spomenuti da želi deset djecu? Uspori, druže.

Dean, Kenny, Bryan, Alex, Matt, Petra i Adam sleti sledeći datum grupa, gdje se takmiče u klasičnom Viking igre koja se sastoji od vikanja, hrvanje (bez upotrebe njihovih ekstremiteta) i mnogo masti. Ali na kraju, Pretty Boy Pitbull Kenny King odlazi pobjednik-krvavo lice i sve.

Kasnije te noći, Rachel šutira akciju Bryan i Petra i sjeda za ozbiljan razgovor sa Kenny. Kenny priznaje da je njihov odnos ne ide tako brzo kao što je mislio, a on je siguran u svoje mjesto u vili. Rachel odluči nema smisla u skladu Kenny iz njegove kćeri bilo više i šalje mu paket. Hej, barem on više nego Lee.and trajao možda je to sve što je stvarno stalo?

Sljedeća se, to je zauzvrat da sija na dan jedan-na-jedan. On i glava Lindsay u Švedsku, gdje su istraživanje grada, čine minimalan fizički kontakt i ples na ulici. To je vrlo očigledno ova dva nisu zahvatanje, pa kasnije te noći, Lindsay objašnjava da ona ne može da mu dam ruže i misli da bi bilo bolje kao prijatelji. Jao.

Sutradan na ceremoniji ruže, Lindsay kaže zbogom Alex, jer svoje osjećaje nisu na "istom nivou." Dakle, tu je u osnovi jedna nije ostala...

Pa, to je to za dva-noć događaja. Izgleda da ćemo morati pričekati dok se Bachelorette vraća u dva weeks.sans Lee-Phew!

Povezane vijesti


Post Novosti

Chrissy teigen Šale ona ide u tajnu modnu reviju viktorije 2018. godine

Post Novosti

Bachelorette: Upoznajte lindsije

Post Novosti

Okrutna namera, 50 prvih datuma i više filmova i TV emisija koji dolaze na Netflix ovaj marš

Post Novosti

Svaki nevjerojatni neutralni izgled iz Oskara 2018. godine (muškarci takođe!)

Post Novosti

Kompletna linija ličnosti za ples sa zvezdama

Post Novosti

Mic drop: Disney je najavio neverovatne 2 glumice putem Google umjetnosti i kulture

Post Novosti

Pogledajte pogled na veličanstveni grad gde će megan marka i kraljevska porodica provesti božić

Post Novosti

Sve što je potrebno pogledati iz crvenog tepiha 2018 gram

Post Novosti

Pogled na Adele, Beyonc i još 6 drugih pjesama prva Grammy pobeđuje

Post Novosti

8 zvijezda koje su sjajno svetle kao dijamant u bljeskama na gramima od 2018. godine

Post Novosti

Kruna: Povratak magije

Post Novosti

Welp, Bran je u suštini potvrdio da je noćni kralj