Bachelorette: Roditelji, dolazimo | BA.centerar.org

Bachelorette: Roditelji, dolazimo

Bachelorette: Roditelji, dolazimo

Sinoć, na epizodu osam The Bachelorette, Rachel Lindsay je počela naša omiljena jednom-a turnira sezone-zloglasni rodnom gradu datuma. Od Bryan je osuđivati ​​mama Dean je neobično porodice dinamičan, stalno čitanje za detalje na prvom susretima Lindsay sa porodicama njom prosaca '.

ABC / Randy Sager

Eric (Baltimore, Maryland)

Eric počinje stvari sa pokazivanjem Lindsay temeljni dio svog djetinjstva-lokalne košarkaško igralište. Lindsay (obučen u štikle, Natch) ne propušta ritam i sudopere koš nakon koš. Nakon igre, Eric rođak Ralph zaustavlja i urona u uvježbana iskrenu govor o tome koliko on izgleda do svog rođaka.

Eric onda dovodi Lindsay između njegove porodice, koji pozdravlja par sa jednim od najtoplijih pozdravlja datuma rodnom gradu istoriji. Tokom posjete, Eric Raves njegovim roditeljima o ženi na sat, a to je vrlo očito da bi sve da pozovem Lindsay njihova kćerka-in-zakon. Na kraju večeri, Eric joj kaže da je voli, ali onda povlači svoju izjavu rekavši: "Ono što sam mislio da je, stvarno stalo do tebe, kao da ima mnogo." Povuci zajedno, Eric.

ABC / Rodrigo Varela

Bryan (Miami, Florida)

Bryan služi se pravi Miami iskustvo za Lindsay, uključujući i igra domine sa starim ljudima, slasno autentični arepas, salsa ples i matrijarhalnu prijetnju.

Nakon što ju je podsetio (50 puta) da je on jedinac, Bryan se Lindsay između njegove porodice. Njegova mama, Olga, izuzetno je skeptičan prema par naizgled površno-da ne spominjemo kratko-odnosa i podsjeća dječak njena mama da je brak je ozbiljna obaveza. Olga kanala The Godfather u zastrašujuće privatni razgovor sa Lindsay, kaže: "Kada se udaš za Bryan, ženiš njegova porodica previše. Ako je on sretan, ja sam sretan. Ako ne, ja ću te ubiti. "Pa, onda. Do kraja noći, Olga-šokantno-daje Lindsay joj pečat odobrenja, Bryan proglašava svoju ljubav za nju i Lindsay praktično topi od sreće.

ABC / George Burns

Peter (Madison, Wisconsin)

Da počne svoje datum, Peter se Lindsay na pijaci i uvodi je da njegovi prijatelji. Nakon upoznavanja, Peter traži da razgovara sa samo njegova drugara i izražava svoju zabrinutost u vezi predlaganje Lindsay nakon tako malo vremena (hm, crvena zastava broj jedan).

Kasnije, Lindsay upoznaje Petra obitelji i praktično ide da klecaju kada ga je vidi se igra sa njegovim nećakom. U privatnom razgovoru sa svojom majkom, Peter povjerava (i potvrđuje Lindsay sumnje) da ne može biti spreman da predloži (crvena zastava broj dva). Ipak, Peter mama ignorira zabrinutost njenog sina (iz razloga koji su izvan nas) i pokušava uvjeriti Lindsay da je njen sin je, u stvari, spreman za brak. Na kraju večeri, jasno je Lindsay želi više od Petera, ali dok on ne shvati, to je premalo i prekasno.

ABC / Josh Vertucci

Dean (Aspen, Colorado)

Za veliko finale, Lindsay odlazi u Dean rodnom Aspenu. Zapamtite, Dean nije video svog oca u dvije godine, njegova porodica nije bio pod istim krovom u osam godina, a od prije šest godina, njegov otac ide po imenu Paramroop Singh Khalsa, što znači "božanski lepa. "

Dean se Lindsay na Paramroop kuću i nervozno dočekuje njegova porodica sa "Šta ima, tim?", Prije nego što sjedi na podu (ne postoje stolova ili stolica u Paramroop dom). Paramroop nastavlja da bang gong dok je porodica meditira, onda kaže da želi da razgovara sa Dean za jedan-na-jedan, otac-sin catch-up.

Šta se dalje dešava je zaista teško gledati. Dean okuplja hrabrost da se suoči sa svojim ocem oko njegovog odsustva iz njegovog života i Paramroop postaje zapanjujuće defanzivni. Njih dvojica su dignu svoj glas usred mrlju bleeped-out riječi dok ne vidimo Paramroop ulaska u kuću, uzvikujući: "Želim ti lijep život." Naša srca ozbiljno izlaziti loše slatko Deanie bebu.

Lindsay tješi Dean, a on otvara tek toliko da joj kaže on zaljubljuje u nju. Ona ga uvjerava da njegova porodica nije bilo sve tako loše i priznaje njena osećanja su obostrano. Awww.

The Rose Ceremonija

Na kraju, to je vrijeme za ceremoniju ruža. Lindsay ruke ruže Bryan, Eric i Peter, što znači da Dean je otišao praznih ruku. Kao što je Lindsay šetnje Dean van, ona mu kaže da ona ne misli da je spreman za sljedeći korak i, stoga, zna da je to ispravna odluka. Njeno odbijanje oseća čak i oštriji nakon njegova pucanja borbe s ocem. (Cue Charlie Brown muziku.)

I to je sve za epizodu osam, narode. Naredne sedmice vidimo kako ljudi nositi ispunjavanju Lindsay porodice.

Povezane vijesti


Post Novosti

Bachelorette: Upoznajte lindsije

Post Novosti

10 razloga što volimo princa Harryovu verenicu, megan marku

Post Novosti

Sweet Angel Kristen zvona spasla je roditelje Josh gad iz uraganske irke

Post Novosti

Bachelor: I prvi Crier sezone je

Post Novosti

Amy poehler, Meryl streep i još nekoliko slavica koje su aktiviste dovele na zlatne lopte 2018. godine

Post Novosti

Okrutna namera, 50 prvih datuma i više filmova i TV emisija koji dolaze na Netflix ovaj marš

Post Novosti

Kompletna lista od 29 žena koje se bore za srce bachelor Arie Luyendyk jr

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze u Netflix u oktobru 2018

Post Novosti

Novi dom Diane Keaton-a je izloženo cigle i želimo da idemo tamo

Post Novosti

12 linija od prijatelja koji nikad neće stari

Post Novosti

Prikazuje se 9 najvećih memorijalnih funkcija

Post Novosti

Bočeloret: Lee je novi čad