Bachelorette3 finale, deo Deux: Posle završne ruže | BA.centerar.org

Bachelorette3 finale, deo Deux: Posle završne ruže

Bachelorette3 finale, deo Deux: Posle završne ruže

Gledajući Rachel Lindsay i Peter razbiti na sezone finale Bachelorettewas emocionalne (možda smo bili Misty-eyed za 2,5 sekunde), ali gledanje Lindsay i Peter gledaju svoje raskid uživo na televiziji je bio samo ravno neugodno. Sada kada znamo Bryan Abasolo i Lindsay su službeno bavi, zaronimo sve neugodnosti nakon finalne Rose.

Za sezonu 13 Finale spektakularan je ljudi iza Bachelor Nacija miješa ga i imao Lindsay (jadnu devojku) gledati epizodu sjedi pored Chris Harrison... I pred živom publikom.

Nakon Lindsay je poslao Eric kući u finale, osjetili smo u konfliktu. U svim iskrenost, bili smo super skeptični Eric iz get-ići, ali on je napravio ukupno 180 tokom sezone. Kada izađe na pozornicu ATFR, deli da, da, on je slomljenog srca zbog ne dobija ružu, ali je emotivno putovanje on dijeli s Lindsay ga je zaista promijenio kao osoba. Eric potvrđuje da je i dalje voli Lindsay, ali da Bachelorettetaught ga "neka ljubav u." Mi glasati Eric andKenny kako se vratiti kao Bachelor. Kaythanksbye.

Sljedeći u raspadu brigade je Peter. Njegov finale zbogom bio sirov i srceparajuće i tu je jasno još neki animozitet između par. Lindsay počinje pozivom na svoju "duboko ukorijenjene pitanja" i kaže da, iako je ona poštuje njegovu odluku da se odluče od predlaganja, jer nije bio siguran da je "onaj", možda pronalaženje ljubavi na reality TV stvarno nije za njega. Burn.

Peter, Peter, skromni-pita jede se osjeća napadnut, i Harrison nas podsjeća kada je Petar rekao da će Lindsay vodi život osrednjosti ako ne čekati da je spreman da predloži. Ljut, Lindsay mu osigurava da ona živi svoj najbolji život (Yass, curo!), I Peter pekmezi da nakon raspada, on je "prošao pored nje trepavice na podu za dva dana", jer ih je ona plakala off. Boy, bye.

Nakon Lindsay i Harrison reći sayonara Peter, Bryan izlazi i reproposes Rachel. Novo bavi nekoliko je sve osmijehe i kaže da još uvek smisli kako da svoje živote zajedno sada da mogu biti normalan par. Bryan prosipa da oni odlučuju između skrasio u LA, Dallas i Miami, te da mu je majka opuštena (hvala Bogu) i službeno pozdravio Lindsay u porodicu Abasolo.

Mi kažemo zbogom bivše Bachelorette i dobiti brzi pregled od visoko-kontroverzni sezone četiri Bachelor u Paradisethat bavi cijeli Corinne i Demario debakl. Također smo saznali da je Dean hasfound ljubav u bezizlaznoj mjesto i podsjetio Robby je izuzetno atraktivan. Tune za pregled Robby ABS na premijeri sezone BIP sljedećeg ponedjeljka, 14. Avgust u 20:00 EDT / PDT.

Pa, prijatelji, mi smo vidjeli mnogo suza, ljubavi izgubio i puno neprijatnosti tokom sezone 13. Bachelorette, ali je sve ispalo na kraju. Čestitamo Rachel i Bryan. Možda njihova budućnost biti još Trista i Ryanthan Bena i Lauren.

Povezane vijesti


Post Novosti

Nominacije za Oskar 2018: Evo ko je napravio rez

Post Novosti

30 najromantičnijih filmova svih vremena

Post Novosti

100 najpopularnijih imena pasa iz 2018

Post Novosti

Nikad nećete pogađati zašto je Chrissy Teigen tražio navijača za 6 bananskih banana

Post Novosti

Netflix će uskoro pustiti 7 emisija vrednih dosadnih i dalje gledate? Prompt

Post Novosti

Na gladnim igrama koji su mrežna televizija, ovo pokazuje Reign vrhovni

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

Bachelorette3: potencijalni kandidati Rachel Lindsay i puno bacanja

Post Novosti

Kruna: Povratak magije

Post Novosti

9 pristupačnih linija odjeće za ličnost koje ćete zapravo želeti nositi

Post Novosti

Zlatni globusi 2018: Kompletna lista pobjednika

Post Novosti

10 najboljih Olivijskih pape momaka svih 100 skandalskih epizoda