Bachelorette3: potencijalni kandidati Rachel Lindsay i puno bacanja | BA.centerar.org

Bachelorette3: potencijalni kandidati Rachel Lindsay i puno bacanja

Bachelorette3: potencijalni kandidati Rachel Lindsay i puno bacanja

Dobro došli na još jedan dramatičan sezone The Bachelorette. Sinoć, Rachel Lindsay je počeo 13. Sezone emisije i pozdravio 31 vezivanje gospodo u Los Angeles Bachelormansion.

Epizoda počinje ponovno na "Sassy još stilom" Lindsay. Gledamo kako je ponosno vozika svom rodnom gradu Dallas, Texas, a ona dijeli uvid u njen profesionalni život kao parničenja advokat građanski. Ona nam čak i udara sa "Prigovor!" U duhu Harvard video aplikacije Elle Woods u Legally Blonde.

Nakon što dokazuje da je ona pravi pravnik, Lindsay luta i borova preko onaj koji je pobjegao: Sezona 21 Bachelor Nick Viall. Lindsay i Viall udario ga gotovo odmah u najnovijoj sezoni The Bachelorette brat show, The Bachelor, ali ona priznaje joj problemi sa verbalizujući njenim osjećajima odigrao veliku ulogu u propasti njihovog odnosa a. Lindsay onda kaže da ne dozvoljava ovaj lik manu osujeti njen Bachelorettejourney, jer ovaj put, to je prava stvar.

Pre nego što je zadovoljava muškaraca, Lindsay poziva bivši takmičari Corinne O., Jasmine G., Whitney F., Alexis W., Kristina S., Raven G. I Astrid L., više za Powwow. PS Ko su ove devojke i zašto ne možemo sjetiti bilo koji od njih iz prošle sezone? Bilo ko, Lindsay i njen nepoznati Besties dobiti zajedno za brbljanje Sesh kada homegirl Whitney počinje da teče usta o jednom od Lindsay 31 prosaca zove Demario. Organski, ona ima potrebu da prizna da je prijatelj prijatelja koledž cimer tvrdi Demario namjere mightnot biti čista. Dušo, samo čekati dok se ne ispune "Whaboom."

Raven G. Povlači kroz neke iskrene savjete i ohrabruje Lindsay biti ugrožene i nosi njeno srce na rukavu. Ona ide dalje i dalje šiklja više Lindsay kao neverovatna žena. Volimo te, Raven, ali hladnoća. Ova predstava se ne radi o tebi, ni vaš over-the-top emocije.

Zatim smo prijelaz natrag Chris Harrison, jer znaš šta? To je konačno vrijeme za limuzine (i muškaraca) da stigne. Ovdje su Deets dolaska svakog čovjeka...

Peter (30): On je retkozubom verzija Luke Pell (iz JoJo Fletcher sezona) u kariranom odijelo.

Josiah (28): U srceparajuće uvodnom segmentu, Josiah deli da kada je imao sedam godina-, njegov stariji brat oduzeo sebi život. Sljedeći tragične smrti svoga brata, on je otišao na pogrešan put i služio zatvorsku kaznu, ali je na kraju okrenuo svoj život zahvaljujući inspirativan advokata. Sada, Josiah je majstor pravne igre rečima.

Bryan (37): Seksi kolumbijska koji čari Lindsay svojim vještinama španskog govornog područja. Bonus bodova: On je kiropraktičar i dobar sa rukama. (Wink face Emoji)

Kenny (25): Aka Pretty Boy Pitbull Kenny kralja. On se odnosi na Lindsay kao "Pretty Rachel." On može imati težak eksterijer, ali on je zapravo voli tata prepuno loših tata šale.

Iggy (30): Vi... Iggy je "iskreno i autentično stvarno, stvarno uzbuđen biti na Bachelorette".

Bryce (30): On je čovjek u uniformi i doslovno čisti Rachel s nogu.

Will (28): On dolazi iz limuzine obučen kao Steve Urkel, klizi, juri natrag u limuzinu i reemerges kao uglađen Stefan. Tvoj potez, Lindsay.

Diggy (31): Dobio je nadimak zbog svježe na smrt ormar, a on je spreman za naučiti Rachel kako da se uradi Diggy (u svakom smislu).

Kyle (26): Pojavio se sa stvarnim korpa buns.hot cross buns. Hvala za igru, Kyle.

Blake K. (29): U Evan (iz Bacheloretteseason 12) ove sezone. Često se odnosi na malo Blake K.

Brady (29): Nastupa ono što bi moglo biti najjadniji fizički pun ikad razbijanje leda čekićem (à la Thor), a zatim ispušta mikrofon i podupirači daleko. Igri, playa.

Dean (25): On je poznat kao tip koji žali kaže: "Spreman sam da idem crno Nikad neću da se vratim" Lindsay na Viall je nakon finalne Roseepisode.

Eric (29): Eric, drugi nakon konačne Roseparticipant, podsjeća nas on i Lindsay imaju ponešto zajedničko (aka neugodno plesne pokrete).

Demario (30): On se raduje mnogo više "trenutaka" Rachel, uključujući i njihov prvi sastanak, prvi poljubac i potencijalne bekstva iz Las Vegasa (za koje je on već kupili karte).

Blake E. (31): On je teži bubnjar i donosi čitav Marching Band kao rezerva.

Fred (27): Lindsay je bio njegov kamp savjetnik nazad u dan... I on je bio badkid.

Jonathan (31): U "Tickle Monster" je jednako jezivo kao što smo sumnjali.

Lee (30): Jadnik. Njegov muzički ulaz je neugodno i smolast.

Alex (28): Njegov intro segment tvrdi da je štreber koji je pogrešno stereotipno kao tupavko. Potom se pojavio u vili sa vakuum i tvrdi da je sa čišćenje posade. Vruće?

Milton (31): Priprema, pozor, selfi! Rekvizite na vintage Polaroid kamera, Milt.

Adam (26): On donosi sa sobom malog prijatelja po imenu Adam Jr. (AJ) i nema, a ne Blake K. Tip, ali blizu. AJ je užasno jeziva lutka sa apsolutno nula svrhu. Barem je zaposlen.

Matt (32): Momak u pingvina kostim.

Grant (29): Hm, je iko pitaju whereand howhe vozio sa hitna pomoć?

Anthony (26): Iskreno, ali pravi dugmetu.

Jamey (32): Jamey sa -EY.

Jack (31): Onaj sa najviše netaknute bijele zube.

Mohit (26): (! Spojler popustu) Konkurentni plesač i najmanje šanse da zadrži alkohol u Bachelor vili.

Jedidiah (25): A biblijski čovjek vrlo malo riječi i zanimljivih obrva igra.

Michael (26): On donosi kolač i mrmlja nešto o tome što crno. Ćao sada.

Lucas (30): Gdje ćemo još početi? Prije svega, Lucas je potrebno da se ponovo sat epizoda jedan i svjedoci njegov "Whaboom" dojam iz prve ruke. I drugo, koji je dao taj mali megafon? Demario ga je odmah proglašava "luda." Zvuči tako.

I sa whaboom, limuzinama su prazni, a ljudi su spremni. Lindsay čini svoj put u dvorac da pozdravi ljude. Nakon kratke tost, Josiah vuče Corrine (setićete iz Viall sezona) i krade Lindsay dalje po prvi put jedan-na-jedan od noći. On je odmah uranja u dobro uvježbana priču o tome kako je postao tužilac, a Lindsay je izjeda svaku riječ.

Neka igre počnu.

Zatim, Lindsay nadire sa bivšim kamper Fred. Ona jasno pronalazi ga je atraktivan, ali priznaje da se ne vide dalje od svoje "bad boy" budalaštine trećeg razreda. Start pakovanje, Fred.

Prelazimo na Bryan, on koji ju je ubeđuje s više od njegovih seksi vještina španskog govornog područja i praktično proždire cijelu njeno lice dok je službeno tvrdi da je prvi poljubac u sezoni. Prilično, prilično nezgodno za gledanje, ali barem Lindsay uživali.

I then.Harrison kapi isključivanje. Prvi. Utisak. Rose.

Momci uspravno izgubiti svoj um i početi da drugi pogoditi svog vremena proveo s Lindsay. Muškarci transformirati u potpunu gladi Gamesmode i bombarduju Lindsay u intervalima od 30 sekundi. U međuvremenu Mohit (ili "Mo") je potpuno uništena s nula ideju o tome šta se dešava oko njega.

Lindsay konačno predaje prvi utisak porasla na seksi kolumbijska, Bryan. On je agresivno ide da ubije i zemljišta još jednu veliku poljubac, koji očigledno budi Mo iz njegove pijan kao on čuo rekao: "Neeee, drži usta dalje," u pozadini. Možete li vi, Mo.

Na svečanosti dugo očekivani ruža, Lindsay deli samo 23 ruže, što znači da je zbogom za Rob, Kyle, Mohit, Blake K., Grant, Jedidiah, Michael Milton.

Epizoda završava sa zajedničkim freestyle rap koja dokazuje gospoda može imati neke "Whaboom" u njima, na kraju krajeva.

Povezane vijesti


Post Novosti

Priuštiva nova kućna linija Target-a je sletela: Evo najlepših komada

Post Novosti

15 tv emisija koje su bolje od knjige

Post Novosti

9 najbolje obučenih parova u istoriji zlatnih globusa

Post Novosti

6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja

Post Novosti

Postoji luda igra o teoriji prestola o povratku Kal Drogo-a i svi smo u vezi toga

Post Novosti

Procrastinators, radujte se! Amazon je upravo objavio tona zadnje dekoracije halloweena

Post Novosti

9 pokazuje da će vas provesti kroz igru prestanka prestola

Post Novosti

8 zlatnih globusa lepotnih trendova koje smo zapravo koristili u stvarnom životu

Post Novosti

Megan marka ima svoj izbor jednog od ovih četiri vjenčanja

Post Novosti

Kandidat: Krystal ispunjava njenu utakmicu

Post Novosti

10 najboljih epskih zlatnih ogrlica svih vremena

Post Novosti

Veep: fotobomb epskog proporcija