Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću | BA.centerar.org

Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću

Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću

Bill Murray prihvaća pozive samo kroz broj 800, ima nula dilema o uzimanju hrane iz tablice stranaca i preuzela mnoge provoza na dječje bicikle kroz Walmarts širom zemlje. A sada je na to opet, ali ovaj put je pomogao nekoliko objaviti svoje trudnoće s vrlo-Murray video. Pridružite nam se kao što smo istražiti sedam legendarni trenucima kada Bill Murray se ponašao kao Bill Murray.

Kada je pomogao nekoliko najaviti trudnoće

Budućih roditelja Robbie i Kirsten Schloss prisustvovao Cubs razigravanju igra na Wrigley Field u Chicagu 9. Oktobra i samo tako se dogodilo da se sjedi pored legendarnog glumca. Prema Robbie, par je ćaskao sa Murray "nehajno tijekom igre", a kada je došlo vrijeme za sedmi izmjeni potezu, otac-to-biti zatraženo Murray će im pomoći da objavi svoje trudnoće njihovim roditeljima. Murray dužan i snimio spot za porodicu para, kaže: "Hej, imam vijesti za tebe... Ti ćeš biti baba i deda!" Nakon što je spot o isporuci, Murray je ukazao na Schlosses, koji gredama, "Mi" re bebu! "

Raheel Gauba / Fia Forever Photography

Kada je Casually pozirao Engagement Fotografije

Nepodozrivom Charleston par je probudio iz njihovog angažmana fotografija sanjarenje kada Murray pokušao ih odvratiti podižući košulju i dodirnuti trbuh (kao jedan radi). Fotograf Raheel Gauba pitao Murray da li će se pridružiti snimanju ovog para, a to Magical Snap je otišao u istoriju.

Christopher DiLella

Kada se pridružio prijateljsku utakmicu Of Kickball

Murray optužen na terenu u sred Roosevelt Island Kickball igra u New Yorku. On je uspio u nekoliko staza, dole neke visoke petice i doslovno pomesti majka jednog igrača s nogu i u naručje. Bill Murray = san snova.

Ullstein Bild / Getty Images

Kada je Moonlighted kao Brooklyn barmena

New York barovi su dime desetak, ali ne i kada Bill Murray igra barmen. Murray je pomogao njegov sin Homer proslavili otvaranje svog restorana Brooklyn, 21 Greenpoint, pristavši da se na smjene kao barmen. Ne samo da je Murray sat kasno za pomak, ali on je navodno rugala na bez sjaja savjeti kupaca.

Andrew H. Walker / Getty Images

Kada je On Tagged Zajedno na momačkoj večeri

Nakon događa davno Charleston momačkoj večeri, Murray pridružio grupi i ponudio svoju neprocenjive riječima mudrosti na temu braka: "Ako imate nekoga koga mislite da je The One. Kupiti avionsku kartu za vas dvoje da putuju širom svijeta, i idite na mjesta koja su teško idu u i teško izaći. A ako kada sletite na JFK, ti si još zaljubljena u tu osobu, udati na aerodromu. "Duboko.

Kada se pojavio na Bill Murray tematikom Ice-Cream Social

Nakon što je čuo za Groundhog Day glumac bio u gradu radi na filmu, vlasnik Los Angeles-based CVT Soft Serve bacio Bill Murray-tematske sladoled socijalne u nadi da će legenda da blagoslovi publiku svojim veličanstvenim prisustvom. Murray je zaista da se pojavi, i bilo je magično.

I na kraju, kada se pretvarao da The Next Bob Costas

Malo ljudi na zemlji su veći navijači Chicago Cubs nego Murray. Dakle, kada njegov dom osvojili World Series 2016., Bill Murray slavio na jedini način Bill Murray može. On je omeđen sa snagom u Cubs 'svlačionici naoružani boce šampanjca. Onda je ukrao pozajmio mikrofon novinara i razgovarao sa all-star Dexter Fowler. Zašto pitate? Zato što je Bill Murray, naravno.

Povezane vijesti


Post Novosti

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Post Novosti

Ovo smo mi: Ne svako Clooney vodi do Georgea

Post Novosti

5 recepata koju će vaša djeca voljeti, prema Jacob tremblay

Post Novosti

Na gladnim igrama koji su mrežna televizija, ovo pokazuje Reign vrhovni

Post Novosti

Prekrasna lepota se bavi od nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

Pogledajte pogled na veličanstveni grad gde će megan marka i kraljevska porodica provesti božić

Post Novosti

Bachelorette3: potencijalni kandidati Rachel Lindsay i puno bacanja

Post Novosti

14 najsjajnijih kraljevskih vjenčanica svih vremena

Post Novosti

Zlatni globusi 2018: Evo kompletne liste kandidata

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Post Novosti

21 najstrašnijih striktnih pravila koje kraljevska porodica mora da prati

Post Novosti

Ove 5 žene nominirane za oskara upravo su napravile istoriju