Bočeloret: Lee je novi čad | BA.centerar.org

Bočeloret: Lee je novi čad

Bočeloret: Lee je novi čad

Huzzah! Nakon neočekivanog bye dana (hvala puno, Steph Curry), sezona 13 The Bachelorette se vratio s epizodu četiri i novi negativac.

Ona počinje u koktelu, gdje Lee prekida Pretty Boy Pitbull Kenny King-koji su bukvalno želi samo 16 sekundi razgovora s Rachel. Tako da, Kenny je opravdano grijani ali čini njegov izlaz kao pravi džentlmen. Lee, sada s Rachel pažnju, uranja u potpuno nebitna priča o jeziv džepni njegovog dede i daje Rachel komad drveta sa riječju "očaravajuće" urezano u nju. Ewwww.

Vrati se u kuću, Kenny vuče Lee u stranu i rekao mu da zanemarivali svoje prijateljstvo da se više vremena s Rachel. Lee odgovor? "Znala sam šta radim kad sam radio ono što sam radio." Pasivno agresivna mnogo?

Ali njihova tiff ne ide nepoznati; Rachel prisluškuje iz druge sobe, topi o drami i pritisak što je Bachelorette i na kraju odlučuje da preskoči koktel u potpunosti. Dobar posao, momci. Na ceremoniji Rose, ona daje Lee ruže bez ikakvog razloga i kaže zbogom Bryce, Brady i svježe na smrt Diggy.

Sutradan prosaca lete u Južnoj Karolini, gdje dekan zemljišta priželjkivani datum-srednjoj školi Bachelor stilu piknik jedan-na-jedan (aka sjedi na haubi Jeep) sa casual vožnju u Goodyear balon. Dean otvara oko njegova majka, koja je preminula kada je imao 15 godina (slanje vam vazduh zagrljaji, dekan), i oboje su vapaj za malo pre nego što krene na Russell Dickerson (koji?) Koncert. Na kraju večeri, Dean odlazi sa ružom. Swoon.

Alex, Anthony, Peter, Bryan, Jonathan, Adam, Matt, Kenny, Lee, Iggy, Eric, Will i Josiah postići sledeći datum kartice i Bachelor Nacija Spelling Bee počinje. Kenny odmah biva poslat u pritvor misspelling "Šampanjac" Ozbiljno? Na kraju, Josiah odlazi pobjednik za pravopis "poliamorne." Ironija ovdje je bogat.

Kasnije, Rachel napokon suočava i Lee i Kenny o njihovoj borbi. Lee tvrdi da je bio "grdio" od strane "agresivan" Kenny, i Kenny kaže Li je "super neiskren", a ne govori istinu. Gomila je rekao, on je rekao, ako nas pitate.

Epizoda završava Kenny traži Lee (opet još) chat. Izgleda da ćemo morati čekati do naredne sedmice dvije noći Posebna gledati nastavak Lee smrti. Dun Dun Dun!

Povezane vijesti


Post Novosti

Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak

Post Novosti

Najveće prekretnice kraljevske porodice slave 2018. godine

Post Novosti

9 pristupačnih linija odjeće za ličnost koje ćete zapravo želeti nositi

Post Novosti

Netflix će uskoro pustiti 7 emisija vrednih dosadnih i dalje gledate? Prompt

Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Sam Rockwellovoj supruzi za podrsku, Leslie bibb

Post Novosti

Ovo smo mi: Nikada nećemo pustiti, Džek

Post Novosti

10 najslavnijih glumaca

Post Novosti

Nova igra tronskih fotografija je ovde i seksualna napetost je stvarna

Post Novosti

Definitivan dokaz George Clooney bolje izgleda u godinama

Post Novosti

Dženifer Lopez je upravo objavila najslađiji rođendanski video za svoje desetogodišnje blizance

Post Novosti

Okrutna namera, 50 prvih datuma i više filmova i TV emisija koji dolaze na Netflix ovaj marš

Post Novosti

Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu