Definitivan dokaz George Clooney bolje izgleda u godinama | BA.centerar.org

Definitivan dokaz George Clooney bolje izgleda u godinama

Definitivan dokaz George Clooney bolje izgleda u godinama

Tokom svoje 32-godišnja i brojanje glumačku karijeru, George Clooney je otišao iz gostovanjem na osnovu činjenica Lifeto postaje jedan od najvećih filmskih zvezda na svetu. Naravno, 56-godišnji šarmer pokazala neke znakove starenja (ali, kao što je, ne baš). Iz svoje bijeg ulogu kao Dr. Doug Ross na ER svom krajnje jednostavan prelazak u DILFhood (Amal, ti anđeo), evo, 11 fotografije koje dokazuju holivudskih (bivši) najpoželjniji neženja je samo sve bolje izgleda s godinama.

NBC / Getty Images

Kada palio je nama svojim prisustvom na temu "Činjenice života"

Svaki glumac mora početi negdje, a 24-godišnji Clooney je postao prvi pravi ukus slave 1985. Godine, kada se pojavio kao George Burnett na NBC The Facts of Life.

Vinnie Zuffante / Getty Images

I dali su nam neke ozbiljne Chest

Clooney zaista prihvatio njegov opušteni lik Remar iz filma 1990 Red Surf sa svojom ramena brave i puno grudi. Jos neko misli raskopčana majica su zbog za povratak?

NBC / Getty Images

Kada je Charmed Kao što je dr Doug Ross na 'ER'

Godine 1994., Clooney sletio ulogu Dr. Doug Ross na hit NBC medicinske drame ER. On je glumio u svih 15 sezona i stekao široko rasprostranjena priznanje za ulogu namjenske hitnoj pedijatar sa velikim tata pitanja. Zvezda čak zakačio dva Primetime Emmy nominacije (najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji u 1995. I 1996.) za svoj rad i pokazao da izgleda damnsexy u uniformu.

Kevin Zimski / Getty Images

I počeo Precizne Njegov Wild Oats

Iz Talia Balsam (razvod) i Lisa Snowdon (britanski Next Top Model) Krista Allen (Baywatch), Clooney je dodao dosta imena njegova spisak devojaka prošlosti u ranim 2000-ih i pravom stekao titulu holivudskog najpoželjniji neženja.

NBC Newswire / Getty Images

Kada je bio Crowned Sexiest Man Alive... Twice

Clooney je proglašen najseksi Man Alive Peoplein 1997. I 2006. Godine, u dobi od 36 i 45, respektivno. Samo tri muškarca su izveo takav podvig: Johnny Depp (2003. I 2009.), Richard Gere (1993. I 1999.) i Brad Pitt (1995. I 2000.). Ti si u dobrom društvu, George.

Anwar Hussein / Getty Images

I otvorilo put covjecanstva sa Njegovom Silver Fox Caesar Cut

Do 2008. Godine, Clooney je već preselio na iz njegova kovrdžava cipal okrenuo svilenkasta brave i pretvoren u so i biber 'Heartthrob. Swoon.

NBC / Getty Images

Kada je uzeo Movembru Inicijativu za srce

Mi bismo uzeti Clooney je Dos Equis najzanimljiviji čovjek na svijetu bradom iz Zlatni globus 2010 svakog dana. Ostanemo zdravi (i žedan), moj prijatelj.

Jamie McCarthy / Getty Images

I pao preko ušiju u ljubavi s Amal Alamuddin

No presudu protiv Clooney je zabavljanje povijest, ali Casamigos poznavalac udario zlato kada je upoznao Amal Alamuddin preko zajedničkog prijatelja u 2013. Iako se zakleo da nikad nije preudala nakon njegovog razvoda od Talia Balsam 1993. Godine, on je očigledno imao promijenjen u srcu. "Od trenutka kada smo se upoznali, samo smo nekako osećao kao da ćemo biti zajedno", Clooney rekao je za ispunjavanje sjajan i lijep, iznutra i izvana, advokat supruga, Amal. Smiješno, rekli smo isti posao! Ne, samo u našoj glavi...

Pierre Teyssot / Getty Images

Kada je stavio prsten na to i apsolutno niko nije bio Mad About It

U 2014. Godini, zapanjujući par vezao čvor na Aman Canal Grande luksuzni resort u Veneciji, Italija, prije nego što su krenuli na Sejšelima za medeni mjesec. Ruka bombona nikada nije izgledala tako dobro. (Govorimo o tebi, George.)

Steve Granitz / Getty Images

I na kraju, kada je postao tata Twins Ella i Aleksandar

Ništa-ponavljamo ništa čini George Clooney izgledaju seksi nego očinstvo. On i Amal postali su roditelji blizanaca Ella i Aleksandar 6. Juna 2017. Godine, i odjednom, čovjek nekada smatrali holivudskih najvećih cad postao najveći zaštitni tata na svijetu.

Povezane vijesti


Post Novosti

Nova je ovo nas epizoda 16 fotografija pregled Kates Viva Las vegas bachelorette party

Post Novosti

Pre zakazati svoje haljine elsa 2.0: Smrznuto 2 dolazi 2019

Post Novosti

Ovo smo mi: Najmanji omiljeni pearson

Post Novosti

8 najrelevantnijih poznatih parova

Post Novosti

8 najšokantnijih momenata u gramskom istoriji

Post Novosti

6 celebi koji su snimani svoje trudnoće tokom snimanja

Post Novosti

Sa starim, novim: Netflixovim januarom 2018

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

Ne zajebavaj ruku koja vam hrani sladoled: Priručnik sluškinje

Post Novosti

Od David Beckham-a do Rock-a, ovdje je 10 najslađih danskih postova celog oca

Post Novosti

Kruna: Napišite distrakcije i reakciju

Post Novosti

Vaš kauč vam nedostaje: Lounge sa najnovijim naslovima koji dolaze na Netflix avgusta 2018