Emily tupi i upravo Brooklyn Brownstone iz Džona Krasinskog legitimiše kuću naših snova | BA.centerar.org

Emily tupi i upravo Brooklyn Brownstone iz Džona Krasinskog legitimiše kuću naših snova

Emily tupi i upravo Brooklyn Brownstone iz Džona Krasinskog legitimiše kuću naših snova

Eye Candy break: Hollywood moćni par Emily Blunt i John Krasinski samo navedene njihove zapanjujući četiri-priča brownstonein Park Slope, Brooklyn. Duo kupili sedam spavaćih soba, tri i pol-kupka kuća u nizu u 2016. Za 6 mil $, a nakon ljubavi restauraciju, oni sada traže da biste casual profit od $ 2 miliona.

Iako je sama nekretnina je prilično prokleto veličanstven, prava priča ovdje je nevjerojatan ukus para u dizajnu. (Napomena jasan uvažavanje života i istorije, pomiješana sa svijetlim, slojevita dekor shema.)

Pa zašto su oni tako brzo napuštanje dragulj dom? Konstantna glumac putovanje. (Le uzdah.) "Kuća je tako posebno", rekao je Krasinski The Wall Street Journal. "Neko ko može provesti svaku noć ne bi trebalo da ima." Ono što ne bi dao da se toj osobi.

Proverite san iskopavanja i inspirisala dekor ispod.

Ulazu

Nakon ulaska u krečnjaka kuca, ti pozdravio nevjerovatan originalnim Millwork, antički džep vrata i zdravu dozu tupe i teal tekstila.

Dnevni boravak

U formalnom salonu se nalazi dnevni prostor, okićen lajsne i kolosalna prozor uvali stvoriti slavno platno za Sjajni mod meets-dekor.

Dnevnoj sobi

Blunt i Krasinski znaju da matchy-matchy sjedenje situacije su za potpuno hrče. Isto tako, hajde da pričamo o tim epskim ugrađene police za knjige sa vitraža cutouts.Swoon.

Trpezarija

Kome treba tepih kada podovi su originalni intarzija parket? (Pohvala na gas umetak kamin i epska izjava visilica iznad stolom za blagovanje.)

Kuhinja

Momci, od poda do stropa prozori su zapravo klizna vrata koja vode u vrt. I krovni prozor prolazi cijelom dužinom prostorije. I podovi su zračenja grijani.

Spavaćoj sobi

Mi volimo Blunt i Krasinksi svježe mješavina francuskog uticaja (vidi: odnosna čupava divan, prugaste tkanine pozadina) i midcentury moderne Vibes (vidi: biro, postolje). Takođe smo super u ovom okrečene neradni postavljanje kamina.

The Master Bath

Blistavo bijelog mramora, francuski zlato čvora i vitraž zid i svjetlarnik transformacije ovog majstora kupka apartman u istinski eterično skrovište.

The Backyard

Gle, Sveti Gral urbanog života: Ekspanzivna vrt popločan plavog kamena, i priložena uz privatnost-prijateljski kedra ograde, ni manje ni više. PS Da li je to samo nama ili je to neutralno zategnut, u obliku slova U presjeka dovoljno šik za kretanje u zatvorenom prostoru?

Povezane vijesti


Post Novosti

Najzastupljeniji 15 izgleda iz gala u 2018

Post Novosti

Glumački debitant Ed Sheerana: Igra preslava Cameo čuo je po celom svetu

Post Novosti

Emmys 2018: Prvi, slomljeni zapisi i neželjeni poljupci

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Post Novosti

Pripremite se za LOL: Ovo su osam najboljih viceva na zlatnim globusima 2018. godine

Post Novosti

Underarm lipo i 6 drugih neverovatnih priznanja iz Chrissy teigen

Post Novosti

Imate povlačenje krune? Evo svega što znamo

Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate ovo, mi smo premijerno

Post Novosti

5 kozmetičkih saveta megan marke se zaklinju

Post Novosti

Attn: Amazon prime članovi! Evo šta je novo za video streaming u julu 2018

Post Novosti

Betty bijela je 96 dana! Ovde je kroz vekove

Post Novosti

8 zavisnih knjiga za čitanje ako ste voleli velike male laži