Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu | BA.centerar.org

Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu

Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu

Nalet fotografija princa Harryja i Meghan Markle se drže za ruke, grljenje, pa čak-dah-ljubljenje, obrađeni prošle sedmice, i to su nas razmišljanje: Kako to da nikad ne vidi princa Williama i Kate Middleton canoodling u javnosti?

Srećom, tu je jednostavno objašnjenje.

Iako ne postoji kraljevski zakon koji zabranjuje budući vladari (ili drugog in-line-to-the-tron prinčevi, što se toga tiče) od pokazivanja naklonosti, kraljica Elizabeta II postaviti presedan koji podstiče kraljevske porodice da drže ruke na sebe.

WPA Bazen / Getty Images

Ona i njen slatki 96-godišnji mužić, princ Filip, rijetko je fotografirao kao ljubavnici kakvi tokom svog pravilo 64-godišnje jer voli da bi ga profesh. Zapamtite, što kraljica (ili bilo kraljevski) nije sve koktele i bijeli luk zabrane.

Mark Cuthbert / Getty Images

Dakle, kada su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su na kraljevski turneju ili pohađaju dobrotvornog funkciju, oni su tehnički na sat, kao predstavnici britanske monarhije i moraju djelovati kao takav.

Tu je i činjenica da je njena veličanstvenost je grooming princa Williama da bude kralj, jer je bio tinejdžer, a ono što ona kaže ide.

Ali zašto, možda ćete pitati, ne princ Harry ne moraju da se pridržavaju tih pravila?

Chris Jackson / Getty Images

Jednom Princ William i Kate pozdraviti svoje treće dijete, Princ Harry će skliznuti na šesto u redu za tron. Ovo praktično znači da je on izvukao i mogu uživati ​​u slobodama kao nevjerojatan kraljevski (npr kissingMeghan Markle) bez svih krutih protokol koji dolazi uz njega.

Što nas dovodi do naše sledeću tačku.

Samir Hussein / Getty Images

U Invictus Igre, koji i sam princ Harry osnovana u 2014. Godini, nisu toliko ozbiljne događaja kao tradicionalni kraljevski izlet. Hej, pa čak i William i K-Middy su poznati high-pet i zagrljaj na sportskim prilikama kao što su Wimbledon i Olimpijske igre.

Pascal Le Segretain / Getty Images

Kada se sve svodi na to, nivo PDA kraljevski je dozvoljeno stvarno ovisi o postavci, prilikom i ko gleda.

Na njihovom 2016 put Tiger gnijezdo Monastary u Butan, vojvoda i vojvotkinja viđeni su držeći se za ruke i smiju se dok planinarenje na tragu skriveno od očiju javnosti. Čak su uzeli normalan muž i žena slika na samitu!

Mark Cutherbert / Getty Images

Kada su posjetili Taj Mahal dana kasnije, međutim, par je stajao rame uz rame sa svojim rukama je oduzet ispred njih. To je zato što indijski orijentir je više formalna okruženju.

Chris Jackson / Getty Images

To je puno pravila za pamćenje. Harry definitivno sišao lak na ovom jednom da ne spominjem sve poljupce.

Povezane vijesti


Post Novosti

Mic drop: Disney je najavio neverovatne 2 glumice putem Google umjetnosti i kulture

Post Novosti

Nemojte gušiti direktora: Sophie Turner ima reči za izbore za nepoznate stvari trolle koji se bore za mlade zvezde

Post Novosti

Pre zakazati svoje haljine elsa 2.0: Smrznuto 2 dolazi 2019

Post Novosti

21 najstrašnijih striktnih pravila koje kraljevska porodica mora da prati

Post Novosti

Kale da! 6 poznatih parova koji su vegetarijanski ili veganski

Post Novosti

Kruna: Napišite distrakcije i reakciju

Post Novosti

Kandidat: Krystal ispunjava njenu utakmicu

Post Novosti

Bachelor: Dreamboats and bowling feuds

Post Novosti

Upoznajte Tinslija Mortimera, najsavremeniju domaćicu rohonije

Post Novosti

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke

Post Novosti

Sa starim, novim: Netflixovim januarom 2018

Post Novosti

10 najboljih epskih zlatnih ogrlica svih vremena