Kruna: Napišite distrakcije i reakciju | BA.centerar.org

Kruna: Napišite distrakcije i reakciju

Kruna: Napišite distrakcije i reakciju

* Upozorenje: Spojleri ispred *

"Ono što se događa na turneji, ostaje na turneji" izgleda da je moto za Philip (Matt Smith) avanture širom svijeta u sezoni dva The Crown. Od Mombasa Nova Gvineja, Philip čini većinu svog puta angažovanjem u takmičarskom sportu, uvođenje kriket na lokalno stanovništvo i gledanje lijepih žena zavija, Natch.

Sramota je da mora da napravi pauzu od sportskog kampa za otvaranje Olimpijskih igara u Australiji, koji uključuje govora, trake, slikanje i sve stvari vojvoda pronalazi dosadan. Ipak, njegova patnja je kratkog vijeka, jer je ubrzo pronalazi atraktivna plavuša reporter da flertuje s. Igrači moram play, na kraju krajeva.

Stuart Hendry / Netflix

Elizabeth (Claire Foy), u međuvremenu, bavi se reakcija Sueckog krize. Dok se zemlja sprema sama za hranu goriva, Elizabeth je savjetnici ističu da britanski reputaciju diplomatija je razbio premijer Anthony Eden je (Jeremy Northam) pogrešan korak. Eden se bori sa svojim guilthealth i treba vremena off, kaže on. Tako da otrči na Jamajku, gdje je sigurno suprotno od jedan mai tai u vrijeme sjećanje na njegove budalaste greške.

A tu je i drugih nevolja. Supruga (Chloe Pirrie) privatnog sekretara Philip, Mike Parker (Daniel Ings), traži razvod. Opet, dobri stari momci zaduženi pokuša da je odvrati, kao trajnu odsutnost nije osnov za raskid braka u 50-ih. Ever snalažljivi, ona je pronašla jedna od žena na bučnu ručak kluba njenog muža i pita je da pruži dokaze koji će omogućiti joj da napusti muža. Ali ptica svome jatu leti, a ako Parker supruga dokazuje svoju nevjere, iste pretpostavke će proširiti Filipu. To jednostavno neće učiniti.

Dokazivanje Parker philandering ne dokazuje da bude izazov, međutim. Konobarica brzo opskrbljuje gospođa Parker sa pismu njen suprug koji detaljno dječaka "pet mjeseci jelen noći." Uf.

Coco Van Oppens / Netflix

Nazad u Australiji, odmor koketiranje Filipa uzima ronjenje, kada je prilično mlada stvar koju je razgovor s baca hlad na svoju porodicu. Iznenada se prevazići flashback njegove majke pate nervni slom i njegove školske godine u Njemačkoj, gdje je živio sa svojom nacističkom sestrom. Osjećajući omalovažavana, Filip dobija sassy i novinar i dalje prod dok je oluja se ljutiš. Nije tako zabavno kad neko zove, da li je Filip?

Mnogo Phil je smetnja, dosadnih dužnosti kao vojvoda i dalje ga pratiti sa zahtjevom da se božićni govor u Commonwealth nacija. Poenta govora je da se kraljevski par izgledaju ujedinjeni bez obzira na svojih pet mjeseci razdvajanja. Philip agonizes preko Božić govora i na kraju pontifikuje o tome kako je svaki-man-za-sebe svijetu.

Kraljica, čuju ispod površine njegove poruke jasno i glasno, šalje Philip joj pozdrave preko radija, rekao mu je velika ujedinjena porodica čeka njega i uvijek će biti na čekanju. Philip ponovnih čitanja kartice njegova supruga ostavila u aktovku. Ali može li on-ili on čak Wantto-zadržati ovu šaradu?

Ko je znao kraljevski romantiku je tako iscrpljujuće?

Povezane vijesti


Post Novosti

Glumački debitant Ed Sheerana: Igra preslava Cameo čuo je po celom svetu

Post Novosti

Bachelorette3: potencijalni kandidati Rachel Lindsay i puno bacanja

Post Novosti

Chrissy teigen Šale ona ide u tajnu modnu reviju viktorije 2018. godine

Post Novosti

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Post Novosti

Netflix će uskoro pustiti 7 emisija vrednih dosadnih i dalje gledate? Prompt

Post Novosti

Na gladnim igrama koji su mrežna televizija, ovo pokazuje Reign vrhovni

Post Novosti

Kojoj ste prava domaćica, na osnovu vašeg horoskopskog znaka?

Post Novosti

Bachelorette3 finale: odluke, odluke, odluke

Post Novosti

Veep premijera: Selina Meyer želi ponovo da se kandiduje za predsednika, Blagoslovi joj srce

Post Novosti

Evo! Novi detalji o princu Hariju i kraljevskom vjenčanju Meghan Marka su ovde

Post Novosti

Bačelor: Očajan bivši dečko

Post Novosti

Rangirano je 10 najboljih performansi sa lisicama