Kruna: Tonys, Er, vannastavne aktivnosti | BA.centerar.org

Kruna: Tonys, Er, vannastavne aktivnosti

Kruna: Tonys, Er, vannastavne aktivnosti

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Dakle, ne zaboravite kako je Peter Townsend (Ben Miles) i Margaret (Vanessa Kirby) se zakleo da nikada neće udati za druge ljude? Dok Mags urušava se u drugoj sezoni, hronično mamuran nered, ispostavilo se da Peter je pronašla 19-godišnja djevojka u Briselu da namerava da se uda. Margaret vidno propada jer je, navodi se u pismu od Peter najavljuju krajnji neopozivu kraju svog ljubavi. I onda, do kraja slavnom jutro, ona baca čašu gaziranih aspirina preko sobe.

Alex Bailey / Netflix

Kada Margaret posjeti Tony (Matej Goode), vruće fotograf, da mu kaže Peter je odlučio da prekine svoje pakt, Toni ističe brak je suprotno od sreće. Ali Margaret pita da li možda nekonvencionalan i zanimljiv brak između njih dvoje bi bilo moguće. Oh, da li vidi koliko je sati? Tony kaže da treba da ide na otvaranje izložbu, a Margaret skida u Huff, ljut da on ne uzima njen predlog ozbiljno.

Ona treba biti zahvalan je izbegao taj metak. Kao što smo na putu da otkrije, Toni je komplikovan momak. On susreće sa svojom majkom, koji je također nije mogao naći energiju da prisustvuju uvodnom. Ona je odmah pretpostavlja Margaret je odbio prijedlog brak iz njenog sina, kojeg čini ona ne da drži u visoko mišljenje, izgleda zapanjen kada otkriva da je zapravo obrnuto.

Tony, čini se, ne žuri da se skrasi. On spava sa svojim podanicima u svom studiju. On je, na strani, spava sa Jeremy Fry (Ed Cooper Clarke) i njegova supruga Camilla (Yolanda za vodu), koji zlonamjerno pokupiti na Margaret izgled i ponašanje. Tony razmišlja naglas o pojavljuju na pitanje, ali čini previše zanimaju njegove, hm, vannastavne aktivnosti žuriti ništa. Oh, kad bi samo bilo je način da se zaustavi Margaret od pada ove zečju rupu.

Čak je i njegov eventualni prijedlog što nas ljuti: "Hoćeš li mi oprostiti ako ne odem dole na jedno koleno?" On ju je pita što ona otvara kutiju sa prstenom. Maggie obećava Tony ona nikada neće mu je rodila, a Tony obećava da neće povrediti. Uh, samo reci ne, Margaret!

Alex Bailey / Netflix

Ali Mags nije zainteresovan da se spasio nas ili bilo koga drugog što se toga tiče. Ona želi da bude na poleđini tog motocikla, koji će je odvesti daleko od granica svog života i barem privremeno razmjenjuju tugu za adrenalin. Tony, sve je uzbudljivo. Oni se bore, oni vode ljubav, oni se ponovo boriti. Love, zar ne hiljada?

Uz prijedlog se s puta, to je vrijeme da pitate Elizabeth (Claire Foy) za dozvolu... Opet. Nakon što je bio ovdje prije i osjetio trzajem oko, Margaret štedi njena sestra ljubaznosti i skoro izbacuje njen zahtjev da se uda za Tony. Toliko je bes iz Margaret, i Elizabeth looks boli i zbunjen kao ona osigurava njena sestra nikada neće blokirati prijedlog brak. Osim to je samo jedan mali, maleni problem.

Margaret bih da preduhitri najava angažman Petra i dobiti njeno se prvo. Ali Elizabeth navodi se u saopštenju će morati čekati nakon beba je rođena. Čekaj, šta beba? Margaret jedva mogu zadržati hranu dolje kad čuje da je Filip (Matt Smith) i Elizabeth očekuju bebu broj četiri.

Na ono što bi trebao biti najsretniji dan u svakom od njihovih života, dvije sestre su u suprotnosti ponovo.

Alex Bailey / Netflix

I da stvar bude još gora, izgleda da Tony reallylikes družiš sa Frajovi. Naslonjen gospodina Fry ruku, ovaj put drugarski trio je gledanje TV-a, zajedno sa Tonijem im govori o tome kako je on bio konstanta razočaranje za svoju majku i posmatra kao runt sin, koji je patio od dječje paralize kao dijete ni manje.

Mi viziji i Elizabeth je sada super preggers, govoreći Philip to je neugodno i oseća glomazan i umoran i ima prste nestaju. Ali kad jednom ove dvije izgledaju bliže. Da ćemo ići tako daleko da kažu sretan čak. Oni odlaze na zabavu u prizemlju s Margaret i Tony je kul prijateljima.

Još jednom, to je očigledno kako drugačije ove dvije sestre dok pokušavaju da im svjetovima mix. Publika ima malo poštovanja za kraljevski institucija, i kao Elizabeth i Filip gledati gostiju je Conga igru ​​kroz palaču, Philip mrmlja kako nije fer da je on dobio proganjan oženio Elizabeth unatoč svoj status i naslov, i Margaret dobiva da se uda ovo iz naroda. Način da ga uništi, Philip.

To nije sve udaje. Gospođa Fry je trudna. Andit verovatno ne njenog muža. Načina da sazna, stvarno. I kao suportivne-er, dečko? On je, Toni nestaje sa scene kao da je video duha prije nego gospođa Fry može čak okreni dobiti reakciju od njega.

DESWILLIE / Netflix

Kada je vrijeme za Elizabeth je brifing o Tony Tommy Lascelles (PIP Torrens) i Michael Adeane (Will Keen), ovi ljudi ne štedim riječi. "Uski, ravne i Christian nije Tony ukusu," oni uvod njihovo predstavljanje pred kopanje u detalje. On je trenutno u tri intimnim vezama, i to ne računajući Frajovi. Jer, da, Tony ima i ukus za muškarce. A tu je i pitanje Baby Fry.

Ono što je kraljica veze sa ovim informacijama? Može li ona stoji na putu još jedna od brakova njene sestre, čak i ako je to prava stvar? Lucky za Eliz, ona dobiva malo da razmislim o tome. To je beba vremena!

Sa princom Andrew (nazvana po Filipu je bankrotirala, philandering otac) što sigurno ušao u svijet, Elizabeth odluči da Margaret dozvolu da objavi brak, pitajući je pažljivo ako je siguran Tony je jedan.

"On je komplikovan", kaže Elizabeth, na prstima oko istine. Ali kada to zatraži njena sestra da dijele ono što ona zna, Liz odluči da uskrati informacije koje je ona dobila od nje savjetnika.

"Vidimo se u opatiji", Mags kaže nadmeno, odlučna da joj sretan kraj.

Margaret princeza vjenčanje je, naravno, sve što djevojka mogla sanjati. Gužve su u punoj snazi ​​kao Filip pratnju su oduševljeni i zadivljujući mladu Westminster Abbey i do oltara.

"Nije loše za sina koji je doveo ste sramotu," Toni mrmlja svojoj majci, jer su vožnje do opatije kroz gomile ljudi.

"Nadam se da nije učinio sve to za mene", kaže mama odgovor.

Sigh. Nadamo se da će tako, previše.

Povezane vijesti


Post Novosti

21 najstrašnijih striktnih pravila koje kraljevska porodica mora da prati

Post Novosti

Ovo smo mi: zvanična pearson porodica

Post Novosti

Betty bijela je 96 dana! Ovde je kroz vekove

Post Novosti

15 ludih trenutaka iz poslednjih 15 godina bachelora

Post Novosti

Nova igra tronskih fotografija je ovde

Post Novosti

39 zvijezda je na aukciji sa svojim haljinama za globus da bi imale koristi vrijeme

Post Novosti

Nominacije za Oskar 2018: Evo ko je napravio rez

Post Novosti

Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama

Post Novosti

Kruna: Svaka sočna epizoda

Post Novosti

Ovo smo mi: Čuveni vozač

Post Novosti

10 najslavnijih glumaca

Post Novosti

Prikazuje se 9 najvećih memorijalnih funkcija