Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama | BA.centerar.org

Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama

Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama

Ljudi, Ples sa zvijezdama je leđa i sa onim što bi mogao biti najveći neodoljivo zabavan cast još. Ova prilično različite grupe plesača uključuje Španjolski spitfire koji je skovao izraz "coochie, coochie", legendarni SNL komičar, najnoviji Bachelor, a ne jedan, već twoOlympians. Mi šteta budale koji neće podesite ABC 20. Marta, 20:00 ET / 7:00 CT.

Brodska ABC

Charo sa partnerom Keo Motsepe

Znaš da si velika stvar kada je svet zna za samo jedno ime. Ne možemo ni zamisliti koliko zastrašujuće da bi bilo da se trese svoje stvari pored takvog ikonu.

Brodska ABC

Heather Morris sa partnerom Maksim Chermkovskiy

Najpoznatija po ulozi Brittany S. Pierce u Glee, Heather Morris zapravo počeo svoju karijeru kao profesionalni backup plesačica. Ona je čak i radio na Beyonce I Am... World Tour. Hm, sjećam kada Brittany, Santana i Quinn izveo cvrčanje izvedbi Britney Spears 'Toxicon Glee? Da, Heather će biti žestoka ove sezone.

Brodska ABC

Bonner Bolton sa partnerom Sharna Burgess

Samo u proteklih 14 mjeseci, Bonner Bolton je od toga da bude top-rangirani Bull vozača u zemlji da postane privremeno paraliziran, a zatim što ime za sebe u svijetu mode kao model. Za reala, ako on može učiniti sve da se u nešto više od godinu dana, ne možemo čekati da vidimo šta je on o tome raditi na plesnom podiju.

Brodska ABC

Simone Biles sa partnerom Sasha Farber

Stopama kolega olimpijskog gimnastičarka (i dobitnik DWTS Sezona 23), Laurie Hernandez, Simone Biles može biti petite paket, ali ona je sila na koju treba računati ako joj plesne pokrete su sve kao ona asa gimnastika vještine. A svjetlucave ogledalo loptu trofej će sigurno izgledati prilično pored nje pet sjajnih olimpijskih medalja.

Brodska ABC

Chris Kattan sa partnerom Witney Carson

Cosmo Brown je rekao da BEST- ako želite da bude velika najbolje je da "bi ih smijati, da ih se smejem, da ih se smejem." Možemo se samo nadati (moli) Chris Kattan, a partner Witney Carson, koristiti jedan od njihov broj ples kako bi odao počast jednom od svojih mnogih kultnih Saturday Night Livecharacters.

Brodska ABC

Normani Kordei sa partnerom Valentin Chmerkovskiy

Kordei nije stranac na učenje koreografije za nastupe sa svojom pop grupe Fifth Harmony. Ona je definitivno takmičar gledati izbliza.

Brodska ABC

Erika Jayne sa partnerom Gleb Savchenko

Real Domaćica Beverly Hillsstar, Erika Jayne, zna ponešto o pop muzika (ona ima devet # 1 hitova na američkoj Billboard Plesni klub grafikon), ali ona ima ono što je potrebno da bude broj jedan u ballroom ples? Samo će vrijeme pokazati.

Brodska ABC

Mr. T sa sa partnerskim Kym Herjavec

Ovaj član A-Team bolje da svoju A-igra ako želi da pobedi od ovogodišnje strme konkurencije. Mi šteta budale koji misle da on ne može dovesti do prilike.

Brodska ABC

Nancy Kerrigan sa partnerom Artem Chigvintsev

Kerrigan je drugi Olympian uključena u cast ove sezone i ozbiljan tour-de-force na ledu. Pogledajte kako je ona trguje u svom klizaljke za plesne cipele.

Brodska ABC

Rashad Jennings sa partnerom Emma Slater

Kao jedan od najboljih trčanje leđa u NFL-a, nema sumnje Rashad Jennings je brzo na noge. Pravo pitanje je, međutim, ako je tih godina treninga će prevesti kada je vrijeme za tango sa nešto više petite i graciozan saigrač.

Brodska ABC

Nick Viall sa partnerom Peta Murgatroyd

Mi smo jednako uzbuđeni da vidite Nick Viall poteze na plesnom podiju, jer smo da vidimo koji od preostalih Bachelor takmičari pronalazi pravu ljubav. Ali ozbiljno, samo nam recite već jednom!

Brodska ABC

David Ross sa partnerom Lindsay Arnold

Uključite se da vidim da li ovo 2016 World Series pobjede Chicago Cubs hvatač može nastaviti svoju sreću niz. U najmanju ruku, njegova čučanj je igra na točka za bilo Kozak ples brojeva.

Neka ples počne!

Povezane vijesti


Post Novosti

Kale da! 6 poznatih parova koji su vegetarijanski ili veganski

Post Novosti

Finale igre prestola: Zmajev i vuk

Post Novosti

Kojoj ste prava domaćica, na osnovu vašeg horoskopskog znaka?

Post Novosti

10 najboljih Olivijskih pape momaka svih 100 skandalskih epizoda

Post Novosti

10 stvari koje smo naučili i voleli od dokumentarca HBO-a princeze Diane

Post Novosti

8 najšokantnijih momenata u gramskom istoriji

Post Novosti

Vaš kauč vam nedostaje: Lounge sa najnovijim naslovima koji dolaze na Netflix avgusta 2018

Post Novosti

Najbolje prigodne karte za poklon u 2018

Post Novosti

Zašto muškarci to ne razumeju i žene tako rade

Post Novosti

Upoznajte Tinslija Mortimera, najsavremeniju domaćicu rohonije

Post Novosti

Želje šampanjca i snove kavijara: Ludi bogati Azijci su pronašli svoju ulogu

Post Novosti

Sve što trebate znati pre gledanja premijere krune