Od Nori do rumija da se probudi: imena poznate bebe dekodirane | BA.centerar.org

Od Nori do rumija da se probudi: imena poznate bebe dekodirane

Od Nori do rumija da se probudi: imena poznate bebe dekodirane

Ako ste u nadi da će dati svoju budućnost dijete jedinstveno ime, ali nervozan o tome kako će se život odvija kao Shiloh, ne gledati dalje od poznatih za injekciju hrabrosti. Na kraju krajeva, imenovanje vaše dijete Birdie zahtijeva vrlo malo chutzpah u usporedbi s ide sa zlatnim. Plus, to je vjerojatno prilično sladak da bude jedini Sir u sandbox.

Kevin Mazur / Getty Images

Jabuka

Roditelji: Gwyneth Paltrow i Chris Martin

Porijekla Story: Odgovor svjesno nevezanom Par je navodno inspirisao da daju svoje prvorođeno ovo svježe ime zahvaljujući Martin Sjeverne Amerike agent za rezervaciju, Marty Diamond. On ima kćer po imenu Apple, a prema toPeople, par se pitanje da li su oni mogli dati svoje dijete isto ime, ako su završili imati devojku.

Rick Scuteri / Getty Images

Robinson True

Roditelji: ESPN reporter Samantha Ponder i San Francisco 49ers quarterback Christian Ponder

Porijekla priča: "On ide True", rekao je Ponder u saopštenju. "On je dobio ime po Jackie i David... Dva muškarca hrabrosti koji nisu bili / se ne plaše da drži do svoje uvjerenja i uzeti manje poznat put."

Anthony Harvey / Getty Images

Shiloh Nouvel

Roditelji: Brangelina (RIP)

Porijekla Story: Prema Associated Press, Shiloh-a hebrejski naziv-prevodi kao "Mesija" ili "Mirno jedan." Born preko carskim rezom u Namibiji, ona pridružio porodica koja je već obuhvaćena Maddox i Zahara. Sa srednje ime Nouvel, svoju punu oznaku grubo prevodi kao "Novi Mesija." Visoka očekivanja mnogo?

Mike Coppola / Getty Images

Rumi i Sir

Roditelji: Beyoncé i Jay-Z

Porijekla Story: Rođeni poslije velike sestra Blue Ivy, ovi blizanci su imali težak čin slijediti. "Rumi je naš omiljeni pjesnik, tako da je bilo za našu kćer", objasnio je Jay-Z. Njen brat je imenovan nakon porođaja, kada je napravio njegovu ličnost očigledan. "Gospodine je bio kao, čovjek, izaći kapiju. Nosi se tako. On je samo izašao, kao, gospodine."

Gregg Deguire / Getty Images

Revel James Makai

Roditelji: Matthew Morrison i supruga Renee Puente

Porijekla priča: "Željeli smo da uživaju u naše dijete i mi smo kao, Revel, to je samo tako cool, a mi ćemo ga zovu Rev skraćeno", rekao je Morrison Ljudi, dodajući da su on i njegova wifehad odlučili na ime "M" ako su imali godina i jedan "R" za dečaka, želeći da izabere nešto "jedinstveno", ali ne previše "čudno".

Dimitrios Kambouris / Getty Images

Sjeveru i Sant

Roditelji: Kimye

Porijekla Story: Imenovanje njihova kćer North počeo (odgovarajuće) kao tabloid glasine. Ali kad je nadimak dobio buzz, uz odobrenje Pharrell Williamsand Anna Wintour, "Kanye i ja se zgledaše i samo nasmejao", rekao je Kardashian britanski GQ. "Pretpostavljam da u tom trenutku nekako zaglavila." Momager Kris Jenner je nastavio da pojasni: "North znači najveću moć i [Kim] kaže da je Sjeverna je njihova najviša tačka zajedno." Što se tiče brata najveću moć, prema E ! News, "Sveti je izabran jer je srodan rekavši da je" blagoslov ", posebno zbog toga što [Kim] imao tako težak trudnoće."

Jerod Harris / Getty Images

Zlatan

Roditelji: Nick Cannon i bivša Mis Arizona SAD Brittany Bell

Priča porijekla: Nakon što je pozvao blizanci (sa Mariah Carey) Moroccan i Monroe, u Americi Got Talent domaćin se dokazao je zlatne medalje beba Namer. Beba je nadimak? "Go Go", naravno.

Gregg Deguire / Getty Images

Zen

Roditelji: Zoe Saldana i Marco Perego Saldana

Porijekla Story: Nakon što blizanci Cy Adorio i Bowie Ezio, Čuvari Galaxy zvijezda i njen suprug pozdravio trećeg sina, Zen (čije će ime biti sama po sebi na bilo majke sinova). Saldana napravio najavu na Instagram, dodajući, "# threeboys... Oh boy".

Steve Granitz / Getty Images

Lincoln i Delta

Roditelji: Kristen Bell i Dax Shepard

Porijekla Story: The Frozen i roditeljstvo zvezdica je planirao da imenuju svoje prvo dijete Lincoln kada su se osjećali poseban "dječak vibe" tokom Bell trudnoće. Kasnije Bell rekao je Jay Leno, "Dobili smo lijeni kada smo saznali da je ona djevojka i rekao:" Hej, zašto ne Lincoln? ' Što se tiče njihovo drugo dijete, Delta, ime (kao što su North) vrsta je krenuo u šali. "To je bila šala, jer ime naše prve kćerke je Lincoln, koji je veoma muževan", Shepard otkrila kod Ellen DeGeneres Show. "Dakle, moj prijatelj zadirkujući mi je poslala poruku: 'Oh, sjajno Šta je ovo jedna će biti Navy Seal Delta Force Zelenih beretki!???' Čitao sam ovaj tekst naglas Kristen. A ja sam rekao, "Oh, Louis Stiv je rekao šta ako smo nazvali nju Delta? Delta! Delta Bell Shepard! To je to! ' I to je to! "

Povezane vijesti


Post Novosti

Zlatni globusi 2018: Evo kompletne liste kandidata

Post Novosti

Priuštiva nova kućna linija Target-a je sletela: Evo najlepših komada

Post Novosti

Veep: Srčani napadi i pravda za sve

Post Novosti

8 najzamenljivijih izgleda u gramatičkoj istoriji

Post Novosti

Bachelor: Dreamboats and bowling feuds

Post Novosti

Hajde da se spremimo! Bachelor in paradise cast

Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate ovo, mi smo premijerno

Post Novosti

Ne zajebavaj ruku koja vam hrani sladoled: Priručnik sluškinje

Post Novosti

Nemojte gušiti direktora: Sophie Turner ima reči za izbore za nepoznate stvari trolle koji se bore za mlade zvezde

Post Novosti

Disney ima 50 filmova koji su udarali u pozorišta od 2018. do 2023. godine

Post Novosti

Najzastupljeniji 15 izgleda iz gala u 2018

Post Novosti

12 najboljih reklama za super bowl svih vremena